Kändisdieter – vad är hemligheten bakom en smal figur

cindy crowford perfekt outfit i varje ålders sand

Kändisdieter Jessica Alba, Cindy Crawford och Heidi Klum ger kvinnor möjlighet att ändra sina tidigare matvanor och uppnå en perfekt figur.

Tre kändisdieter erbjuder tre metoder för skönhet

Jessica Alba vackert perfekt för att ha två barn

Alla tre är mödrar och har fortfarande perfekta figurer. Du är rik och kan genomgå hur många viktminskningsprocedurer som helst som kan tänkas. Men Jessica Alba, Cindy Crawford och Heidi Klum svär vid hälsosam kost och hård träning. Deras hemlighet ligger i att få tillräckligt med motion och äta hälsosamt. Tack vare sin disciplin och uthållighet kan de njuta av fantastiska figurer. Om du vill veta hur, läs om det här Kändisdieter efter. Jessica Alba – hon är 1,67 m lång och väger 57 kilo. Även efter hennes andra födelse runt 2011 kom hon snabbt tillbaka i form. Hon är skyldig sin stora figur till tillräcklig träning och en lätt dietplan baserad på 3-2-1-principen: 3 huvudmåltider, 2 mellanmål och minst 1 liter vatten om dagen.

Kändisdieter bygger på träning och hälsosam kost

Heidi Klum är i bra form havsstrand

Oavsett om det är 20 eller 47 år har Cindy Crowford inte förändrats lite när det gäller karaktär. Dess hemlighet är dieten “Zone”, som delar upp det dagliga matintaget i följande proportioner: 40% protein, 30% kolhydrater, 30% fett. Heidi Klum – den välkända fitnesstränaren David Kirsch var den tack vare vilken Heidi kunde ta del av Victoria’s Secret -showen 2005 bara några veckor efter hennes son Henrys födelse. Enligt tidningen People består deras kost av en proteinshake till frukost, broccoli, kyckling och sallad till lunch, flytande mat till middag och några mandlar mellan måltiderna. Så den har återfått sin form och håller sig i form. de Kändisdieter tjäna som inspiration och motivation för många kvinnor från hela världen.

dieter av stjärnorna motivation stor siffra får

jessica alba yngre ser felfritt ut att leva idrott

Heidi Klum är världsberömd och entusiastisk