Barstol design – 25 idéer gjorda av olika material

barstol barpall ryggstöd kök varierar åtta färgade

Att hitta rätt barpall för köket eller den privata baren kan vara ganska komplicerat med det stora utbudet av alternativ som finns idag. Eftersom det finns klassiska varianter av trä, moderna, minimalistiska, samt vintage- och retrostilar. De kan vara gjorda av trä, metall, plast eller en kombination av flera material och valet av färger är oändligt. Mängden möjliga varianter ger dig följande galleri med utvalda modeller för det praktiska Bar stol design illustrera. Låt dig inspireras och hitta den perfekta barstolen för din inredning.

Barstol design “DAB “

barstol design dab vit trä metall säte skal

Det vita sittskalet ser inte bara elegant ut, utan tack vare ryggstödet ger det också full sittkomfort. Ramen för barstolens design är en kombination av högkvalitativt bokträ och stål. Sitsen finns i olika färger.

Barstol design “Kicca “

barstol design kicca vita gröna möbler

Denna barstoldesign är ett exempel på att plast också kan se modern och original ut. Den italienska modellen erbjuds i olika färger så att rätt nyans kan hittas för varje interiör.

“XQI” barstol design för utomhus

pallstol möbler design xqi tretyg

Barstolens design av Kris Van Puyvelde gör den här modellen perfekt för baren utomhus. Stolens tyg är luftgenomsläppligt och gör sittandet i solen mer bekvämt. Kombinationen av svart, transparent tyg och naturligt trä är helt enkelt perfekt. Stolarna finns också i andra färger och med en metallram.

Barstolen ”Varier Eight” i elegant lila

modern barstol design variera åtta lila lila lila textil

Det mysiga tygöverdraget finns i olika färger och kan tas bort tack vare dragkedjan. Det integrerade lutningssystemet, som anpassar sig till dina rörelser, garanterar maximal komfort. Den unika barstolens design gör modellen till hjärtat i rummet.

“LIO” barstol av läder

bar stol design lio läder brun eleganta köksben metall

Det är välkänt att läder är mycket elegant. Det är därför denna bruna läderbarstol är ett utmärkt val. Men det kan också fås från tyg. Ramen är återigen gjord av metall. Den underbara barstolens design är tack vare Roberto Barbieri.

Barstol design – ICE ™ med tyg rygg

barstol design is svart metall ryggstöd original

Denna unika barstoldesign kommer från Kasper Salto. Ryggstödet, som är tillverkat av tyg, är särskilt effektivt. Om du gillar färgglada saker kan du välja mellan ett stort urval av färger.

Barstolen “Play” i olika storlekar

barstol spela svart storlekar möbeldesign

Barstolens design är relativt enkel, men stolen är fortfarande mycket imponerande. Sitsen kan antingen vara av trä eller med klädsel. Designern är Alain Berteau.

Barstol design – Leaf Barstol

barstol design blad blad grön gul brun grå

Barstolens design för denna modell är original och elegant. Den har formen av ett blad och påminner därför om naturen. Sedan finns det de ljusa färgerna som utgör barstolarna. Fotstödet är lika effektivt. Undrar du vem den begåvade designern är? Detta är Velichko Velikov.

Effektiv ”Caprice” -design som barstol

barstol caprice svart mönster effektiv metallfot

Med denna underbara barstoldesign saknas ord. Alla tre färgvarianterna för sittskal är eleganta, men särskilt den svarta. Om du vill ha en barstol som inte omedelbart fångar ögat är den transparenta versionen perfekt. Metallfoten är igen justerbar i storlek.

Modern barstol av Meg O ’Halloran

barstol meg o halloran trä grön stoppad pall

Designern överträffar mycket med sina imponerande stolar. Denna barstol ser lika hisnande ut tack vare sin kombination av trä och grönt. Armen och ryggstödet har en unik barstoldesign. Erkänn det – du är också mållös vid synen, eller hur?

Barpallen “Captains”

kaptener barstol trä klassiska ben ryggstöd

Om ditt kök inte är minimalistiskt, men traditionellt eller i lantlig stil, behöver du också matchande barstolar. En traditionell stil är bäst för detta, som är fallet med detta exempel på barstol design. Det skapar en mysig atmosfär.

“Marguerite” barstol i vintagestil

bar stol design vintage marguerite natur material trä kök

En kombination av rustika texturer och en fräsch design valdes för denna barstoldesign. En stor extra som denna stol erbjuder är att sätet kan vridas. Bjud in dina barn eller gäster att sitta ner och hålla dig sällskap medan rätterna förbereds.

Barstol design – amerikanska Drew Bob Mackie Signature

barstol läder brunt trä american drew metal

Elegans och komfort kommer ihop i denna modell. Det är en kombination av moderna och traditionella stilar. Om du har din egen bar i ditt hus är denna barstoldesign ett måste. Tack vare det mörkbruna lädret och den fantastiska klädseln garanteras bortskämdhet.

Barstolen ”BANANA” i rosa

banan barstol rosa rosa trä design idé

Om du undrar var stolen fick sitt intressanta namn: Ryggstödets form liknar bananens form. Välj en klassisk brun, en elegant vit eller en livlig rosa för att göra ditt vardagsrum originellt. Sitsen, som kännetecknar barstolens design, kan vara av trä, men kan också levereras stoppad.

En klassisk hjärtformad barstol från Ton

klassisk barstol ton hjärterygg trä

Det speciella med denna barstoldesign är att träet bockades för hand. Detta skapade ryggstödets slående hjärtform, vilket skapar en romantisk atmosfär. Stolen ger begreppen ”kärlek” och ”tradition” en helt ny innebörd.