Den futuristiska minimalistiska inredningen – Smart -ologic

futuristisk minimalistisk inredning

Detta futuristiska minimalistisk inredning kombinerar kraven på hög levnadsstandard med hållbara, miljövänliga designlösningar som minskar den negativa inverkan människor har på naturen. Men det betyder inte att du måste klara dig utan komfort eller intressant design. Tvärtom – romantiska mjuka rosa och lila färger dominerar de eleganta flödande formerna i vardagsrummet i denna futuristiska husdesign.

Smart-ologic- den minimalistiska inredningen kan vara miljövänlig

miljövänligt-futuristiskt-vardagsrum

Den där minimalistisk inredning från Smart-ologic är ett framgångsrikt exempel på hur modern teknik och design kan samverka för att forma rummet så att vi inte bara lever bättre, utan också har möjlighet att ha miljövänliga designlösningar internt. Inredningen i modulhuset visar att framtiden tillhör flytande former och flexibla konfigurationer.

Den minimalistiska inredningen – innovativ och hållbar

inbyggt sovrum för belysning

Dessa paneler kan återvinnas och återanvändas. Den där minimalistisk inredning i huset är mer energieffektivt tack vare återvinningssystemen och den runda formen. De solcellsmoduler som är inbyggda i taket skapar miljövänlig energi. Belysningen i hela rummet är LED, så att energin sparas. Ett inbyggt solsystem utnyttjar solljuset optimalt.

minimalistiskt koncept med stor inverkan

futuristisk-garderob-lila

Bakom konceptet står designerteamet till Karim Rashid från New York, som har arbetat nära i samarbete med andra företag. Beslut har fattats om inre akustik, belysning, eldstaden med bioetanol och alla andra effektiva inslag i inredningen. Färgschemat är särskilt slående, kontrasterande färger skapar en romantisk, gåtfull och fascinerande atmosfär. Ett trevligt tillägg till designen är belysningen, som provocerar och skapar rätt stämning.

Av B. Angelov

Rosa vardagsrum

ljus-rosa-belysning-färg

Växter som dekoration

planerad markdesign

Futuristiska lila vardagsrumsmöbler

futuristiska-lila-vardagsrum-möbler

Roligt dekorativt vardagsrum

rolig dekoration vardagsrum

Designer team – Karim Rashid, Mario Milana, Kamala Hutauruk, Camila Tariki

Bilder av Leo Torri