Ergonomisk design – Eidos stol från Nuvist

Ergonomisk design - Eidos stol från Nuvist

Av ergonomisk stol från Nuvist har inspirerat ett badkar genom formerna av sin berömda charm. Om du har sett detta fantastiska badkar förut, kan du se dess likheter i ergonomisk funktionalitet och designn med Eidos stol bestämma. Det är inte bara iögonfallande, moderna möbler, det är, i litterära termer, en utföringsform av komfort, njutning och avkoppling. Om du inte tror mig är det bara att sitta.

Eidos stol – Ergonomisk funktionalitet och design

Ergonomisk design - Eidos stol från Nuvist - orange

Stolen är väldigt lätt och har en praktisk liten storlek jämfört med andra stolar, den är perfekt att flytta. Stolen är tillverkad av moderna material och är extremt stabil. Precis som barstolarna, som har samma ergonomiska form. Eidos stolen eller pall är lämplig för ditt sovrum, matsal, vardagsrum, till och med din hall. Det är mycket praktiskt för ditt kontor, kaffe eller bar.

Eidos stol finns i olika färger

Ergonomisk design - Eidos stolar från Nuvist

Denna Nuvist -stol finns i en mängd olika färger – grön, blå, lila, röd, brun och många andra. Stolen ser helt fantastisk ut i alla färger. Även om det är ganska modernistiskt kan det ordnas med olika inredningsstilar. Det finns inte många stolar som ger komfort. De flesta av dem är faktiskt bara stolar för sittande under en kort tid. Efter ett tag blir det väldigt obekvämt att sitta. Du kommer att behöva ändra din position då och då eller till och med gå upp en kort stund för att slappna av i kroppen. Detta är inte fallet med Eidos -stolen. Fåtöljens kontinuerliga, tredimensionella form kan verka konstig och futuristisk, men den är faktiskt utformad för att passa kroppen perfekt. Du kan stanna i den här stolen i mer än en timme utan att känna något annat än att sitta bekvämt. Enkel, vacker, snygg och modern, Eidos Nuvist -stolen är utformad för att ge komfort och nöje i ditt liv.

Eidos stol – modernistisk möbeldesign

Eidos stol från Nuvist i grönt och brunt