Smania – fantastiska designmöbler från Italien

designmöbler italien av smania wood

Tillverkaren Smania tillverkar unikt och fantastiskt Designmöbler från Italien på. Inredningskollektionen är utsökt och lyxig. Den överdådiga visionen och komplexa prydnaden gör att vi har svårt att tro att dessa möbler skapades på 2000 -talet. Den italienska tillverkaren har tillverkat möbler sedan 1979. De är några av de mest lyxiga och överdådiga möbeldesignerna från Italien som finns tillgängliga just nu.

 Designmöblerna från Italien – tradition möter innovation

designmöbler italien från smania office

Det finns ett historiskt sammanhang bakom varje möbel. Hantverkarna i Smania använder många traditionella tillverkningsmetoder från det förflutna, men kombinerar dem alltid med tekniska innovationer från nuet. “La Brianza” är ett fascinerande distrikt i utkanten av Milano. Det finns en historisk plats där “Artigiani di Mobili”, speciella möbelhantverkare, fortfarande är de vackraste Designmöbler från Italien producera. De flesta av dessa exklusiva studior ligger i familjehus. Den extremt höga kvaliteten på de handgjorda möblerna lockar affärsmän och samlare från hela världen. Smania beställer sina exklusiva möbelsamlingar där.

 Designmöbler från Italien – unikt hantverk

designmöbler italien av smania blå stol

Tillverkningsprocessen för detta Designmöbler från Italien är mycket komplicerat och tidskrävande. De unika linjerna och de fantastiska prydnaderna kan bara göras av ett fåtal mycket skickliga hantverkare. För detta väljs endast det vackraste träet från den aktuella säsongen, som sedan elegant kombineras med rika och känsliga färgnyanser. Den överdådiga effekten fulländas i slutändan av de lyxiga tyger som används. Bilderna vi har valt visar unika möbler som både för med sig ett förflutet och erbjuder innovativa och livliga designlösningar.

Lyxig inredning i blått för vardagsrummet

designmöbler från italien av smania living area

Designersoffa i mörkt läder från Smania

designmöbler från italien av smania soffa grå

Sovrum med en elegant design i grått

designmöbler italien från smania sovrum

Rik ingång med en blå fåtölj

designmöbler italien från smania lounge blue

Lyxiga kontorsmöbler från Italien

designmöbler italien från smania büro