Unika möbler i modern stil från Il Loft

Unika möbler-italiensk design-sittplatser-klädsel-färg-moderna

Unika möbler är inte längre en illusion när du vill ha det perfekta arrangemanget i ditt hus eller lägenhet. Tack vare det professionella arbetet och konstnärliga uppfattningar som kommer direkt från verkstaden och den kreativa ateljén i Il Loft Studio är den vackra, bekväma och högkvalitativa inredningen en verklighet som alla har råd med. Ta en titt på Il Lofts kollektioner för att se till att de mest lämpliga produkterna kan vara för din livsstil.

Unika möbler från Il Loft – företagsvision

Unika möbler-italiensk design-soffa-oval-form-klädsel

Det är helt enkelt att svara på varför unika möbler från Il Loft är så fantastiska och pålitliga. Svaret ligger i den företagsvision som teamet har följt i mer än fem decennier. Sedan företaget grundades har arbetarna och formgivarna tagit hand om kvaliteten och hållbarheten hos sina produkter. På grund av detta har publikens förtroende bevarats under de senaste 50 åren. Produktens stabilitet och hög kvalitet garanteras och den ursprungliga designen uppnås genom att betona de moderna och innovativa koncepten.

Unika möbler från Il Loft – Populära samlingar

Unika möbler-italiensk design-modern-fåtölj-färgklädsel

När vi pratar om unika möbler från Il Loft och pratar om samarbetet mellan dessa produkter i en komplett operativ interiör, bör vi varna dig för att du bör lämna dina traditionella synpunkter och principer utanför butiken. Här har originaliteten och galenskapen erövrat de vanliga trenderna och klassiska idéerna. Det du kan hitta om Il Lofts underbara samlingar är en stor mängd dekorer, möbler och hemtillbehör som du inte har sett någon annanstans.

Unika möbler från Il Loft – modernistiska och okonventionella

Unika möbler-italiensk design-poslter-pastell-färger-special

Unika möbler från Il Loft är nära besläktade med kombinationen av minimalism och högteknologiska stilar som har blivit extremt populära i dessa dagar. Den japanska linjen kan också kännas när det gäller sittplatser och bord – matbord med låg exponering och soffbord med ikebana -utseende. Mjukheten och enkelheten i soffan och fåtöljerna balanseras med ett ljust färgschema, som förlängs med ytterligare tillägg till samhällets inre uppfattningar. En persisk matta i en elektrisk färg eller en halmmatta med retro -look, men med en innovativ produktionsteknik.

Unika möbler med en snygg design

palace-soffa-De-unika-möblerna-från-Il-Loft

Den verkliga skönheten och originaliteten hos unika möbler från Il Loft syns i deras nya samling sängar. Det finns inget som heter en normal säng med en normal och klassisk form, och om du hittar en, kommer den att dekoreras med en konstig dekoration eller gjord med atypiska material och komplexa tekniker. De rundade sängarna är våra favoritprodukter från Il Loft. Några av dem är till och med elegant konstruktion gjord av flera delar som kan användas för olika ändamål under dagtid.

Särskilda möbeldesignidéer och material som används av Il Loft

matta-De-unika-möblerna-från-Il-Loft

Kontorsidéerna för Il Loft är moderna unika möbler. Huvudkonceptet bakom deras produktion är att hjälpa kontorsarbetaren att släppa lös kreativiteten och sina färdigheter så att produktionen kan bli effektiv och fördelaktig. Skrivborden följer också en japansk stil, och stolarna är konstruerade på ett sätt som förenar de högteknologiska idéerna med den innovativa kraften i de futuristiska idéerna.

Unika möbler – Accademia soffa

accademia- De unika möblerna från Il-Loft

De specialmaterial som används vid tillverkning av Il Loft -möbler är klassiska. Il Loft håller på träytor för sängar, bord och stolar. Trätyperna är ek och bambu, eftersom elegans och sofistikering anses vara regel 1 för arbetet i Il Loft -teamet. Mikrofiber och läder – naturligtvis inte konstläder – är de viktigaste textilierna som används för dekoration och damast.

De unika möblerna från Il Loft – Bed Design

De unika möblerna från Il-Loft-sovrummen

Unika möbler för sovrummet i  brun och orange

De unika möblerna från Il-Loft-sovrumsmöblerna

Unika möbler för Vardagsrum i blått

De unika möblerna från Il-Loft-färgglada vardagsrummet

Unika möbler i sandfärger – Super Roy

De unika möblerna från Il-Loft-super-roy-soffan

De unika möblerna från Il Loft – mattor

De unika möblerna från Il-Loft-rundmattan

Unika möbler och matchande föremål matta

De unika möblerna från Il-Loft-mattan

Unika möbler för kontoret

cicago-De-unika-möblerna-från-Il-Loft

OS

olympiska-De-unika-möblerna-från-Il-Loft

Mirak

mirak-De-unika möblerna-från-Il-Loft-kontoret

Il Loft -möbler – en blandning av former, färger och strukturer

De unika möblerna från Il-Loft

Unika möbler harmonierar med konstföremålen i rummet

De unika möblerna från Il-Loft-soffan super-roy

Unika avkopplingsmöbler – snygg stoppad fåtölj

De unika möblerna från Il-Loft-fåtöljen

Unika möbler för individuell rumsdesign

De unika möblerna från Il-Loft-modul-soffan

* Du hittar hela Il Lofts produktserie här