Moderna bokhyllor och bufféer från Acerbis

Moderna bokhyllor -vita-indirekt-belysning-led-rutor

Det som gör ett vardagsrum verkligen funktionellt är förmågan att ordna alla dina tillhörigheter snyggt och bekvämt. Det röriga bostadsutrymmet där allt är upp och ner är inte exakt vad vi letar efter, särskilt när det gäller modern inredning och design går. Bokhyllor och bufféer är ett fantastiskt sätt att visa vad funktionalitet är.

elegant glidplatta av glas döljer TV: n

Moderna bokhyllor-vit-indirekt-belysning-led-vanlig-bild Böcker är viktiga för varje intelligent person, så det är inte svårt att föreställa sig att det också är viktigt att äga dem. Bredvid Böcker man måste också tänka på alla elektroniska saker som används hemma – TV, DVD, skärmar, etc. Det är alltid bra om du gillar den nya designen för det Funktionalitet och att bättre behålla dina personliga tillhörigheter hjälper. Har du redan tänkt att det finns ett bra märke bakom varje bra möbel?.  Acerbis International Design har funnits sedan 1870 så se till att du vet vad de producerar. Din nya, moderna bokhyllor och bufféer är från Formgivarna Gabriele och Oscar Buratti skapad som en del av 2010 -samlingen.

Snyggt och modernt utseende

Moderna bokhyllor -vit-indirekt-belysning-led-minimalistisk-tv-hylla

De vackra bokhyllorna erbjuder platsbesparande egenskaper och innehåller elektronik. De döljer också alla de irriterande kablarna och gör det med stil. Ultra modern hylla har en elegant glidplatta av glas, bakom vilken tv: n försvinner när den inte används. Du behöver bara skjuta plattan framför enheten. Dessa otroliga moderna hyllor och bufféer finns i svartvitt och matchar alla rum.

Moderna bokhyllor med en enkel högglansig design

HModerna bokhyllor -vit-indirekt-belysning-led-skänk-tv

Moderna bokhyllor och bufféer från Acerbis

Moderna bokhyllor och bufféglas

Skänk i svart högglans

Hållbara mekanismer för försiktig öppning och stängning

Moderna svartvita bokhyllor och TV -vägg

Moderna bokhyllor med skjutdörrar

Moderna bokhyllor och bufféer från Acerbis

Moderna bokhyllor i vit högglans

Moderna bokhyllor och bufféer - vita

Moderna bokhyllor med plats för tv 

Moderna bokhyllor från Acerbis-white