Extraordinär soffdesign för varje livsstil – 4 utmärkta exempel

designer-soffa-hörn-soffa-grädde-beige-modern

Idag sker hälften av familjelivet i vardagsrummet. Framför allt är soffan fokuspunkten i vardagsrummet och är hjärtat av inredningen i många lägenheter. Där är det avslappnat, kanske till och med sov då och då, tittade på favoritserien, gosade och lekte. Soffan är därför avgörande för vårt välbefinnande och att köpa stoppade möbler måste noga övervägas. Utbudet av soffor på marknaden är stort, så du bör först klargöra några viktiga frågor för att hitta en modell som passar hundra procent.

Soffdesign-exceptionell-rum-situation-antikt-trä-barock-stil

Rätt soffdesign måste matcha både rumssituationen och de helt individuella behoven hos de boende. Barnfamiljer har andra krav än till exempel singlar eller äldre. Å andra sidan har personer med ryggproblem högre krav på sittkomfort än friska människor. Dessutom bör soffans storlek och form skräddarsys efter det tillgängliga utrymmet. Ju mindre rummet, desto viktigare är god planering. En hörnsoffa är perfekt för avkoppling och används ofta som rumsavdelare. Enkel soffor, som 2 eller 3-sits, kan å andra sidan placeras var som helst i rummet och vackert kombineras med en fåtölj.

Bearbetningen skiljer en kvalitetsprodukt från en sämre soffa. Kombinationen av högkvalitativa material och elegant design ger möblerna en omisskännlig karaktär. Alla som vill ha en soffa som aldrig går ur mode på grund av sitt utseende och som också vill ha utmärkt kvalitet kommer säkert att hitta den hos Renetti. På plats kan du känna dig extraordinär Soffor i Berlin ta en titt och ta dig tid att testa det. Vi presenterar fyra utmärkta modeller ur deras sortiment.

Extraordinär soffdesign med vintagekaraktär – 2 -sitsig Remix

Soffdesign extraordinär-rum-situation-bensin-färg-klädsel-trä

Älskare av den trendiga vintagestilen och den diskreta charmen från 60-talet kommer att glädjas åt Remix 2-sits. Och det imponerar inte bara med sin visuella attraktion, utan också med sin multifunktionalitet. Användningen av naturmaterial som trä gör också Remix till ett absolut blickfång. Inspirerad av tiden för förändring och uppvaknande, har soffan alla egenskaper från denna era. Den är funktionell och ser också väldigt modern ut tack vare sin enkla design och dekorativa lätthet. Soffan har ett mjukt och bekvämt säte, som är utrustat med små sidopaneler på båda sidor. Beroende på ditt humör kan dessa dekoreras med kuddar eller användas som sidobord. På detta sätt anpassar sig Remix perfekt till dig.

Extraordinär soffdesign för stora rum – Merano hörnsoffa 

Soffdesign-exceptionell-rum-situation-hörn-soffa-rosa-fiksia färg

Hörnsoffan Merano kommer till sin rätt i rymliga rum. Med sin eleganta elegans och visuella lätthet ger det varje rum en nypa urban chic. Soffan är också extremt bekväm och funktionell. Dess extra breda sits med integrerade högkvalitativa fickfjädrar garanterar en hög sittkomfort. Morano är en multifunktionell möbel som enkelt kan anpassas efter dina önskemål och behov. Den består dock av två enheter – två klassiska schäslonger som kan kombineras som en hörnsoffa eller placeras individuellt.

Soffdesign med en touch av italiensk klassiker – 3 -sits Trieste

extraordinär-soffa-design-rum-situation-gul-klädsel

Den 3-sitsiga Trieste kännetecknas av en klassiskt inspirerad design och en stark närvaro. Den eleganta kombinationen av böjda fötter och sidan och ryggstöden med halvknappsdesign skapar en elegant estetik. Denna korta siluett ger möblerna en speciell charm. Formad och särskilt bekvämt passar soffan perfekt in i förrummet, foajén och överallt där en känsla av klassisk elegans krävs.

Dynamisk Soffdesign och industriell stil – 2 -sitsig Termini

extraordinär-soffa-design-rum-situation-röd-lagring-område-betong-vägg

Den 2-sitsiga Termini ser filigran och ljus ut, men får genast ögat. Den har sin dynamiska look tack vare den raka, mörka metallramen i industriell stil. Liksom de andra verken av den italienska designern Lorenzo Boni kännetecknas soffan av en extremt fräsch och funktionell design. Ett träbord är integrerat direkt i metallramen. Denna praktiska höjdpunkt och det extra stora sätet väcker verkligen önskan om en lång, mysig fikapaus.

Vare sig generös eller snarare smal, tresitsig eller som hörnkombination – det finns en lämplig soffdesign för varje rumssituation! Och glöm inte att en individuell livsstil är en del av din personlighet.