Innovativ designfåtölj Parabolica av Stefan Heiliger för Leolux

Parabolica vridbar fåtölj design-modern inredning-saint Stefan

Parabolica är en modern sådan Designer fåtölj, som kännetecknas av dynamiska asymmetriska former och unik design. Den svängbara fåtöljen designades av Stefan Heiliger för Leolux och är ett utmärkt komplement till alla interiörer. Den attraktiva möbeln erbjuder 3 olika användningsställningar – avslappnad liggande, sittande eller arbetande (armstödet används som arbetsyta).

Designer fåtölj från Leolux – kvalitet och innovation på hög nivå

Inredning idéer möbeldesign fåtölj

Av Designer fåtölj Parabolica representerar samspelet mellan kreativitet och expertis, kännetecknas av designerns individuella stil och har redan tilldelats “Red Dot” -priset för design. Den svängbara fåtöljen har en skalbas i borstad aluminium. Denna finns i nästan alla färgfärger. Olika omslagsalternativ för utsidan, tejpen och insidan är också möjliga.

Designer fåtölj Parabolica – bekväm möbel med ett modernt utseende

Stefen Heiliger-Design fåtölj modern

Designern av denna anmärkningsvärda fåtölj föddes i Berlin 1941 Stefan Heiliger. Han har en professur vid Offenbach University of Design. Hans mönster påverkades starkt av hans pappa Bernhard Heiligers skulpturella verk. 1996 introducerade Leolux den första elektroniskt justerbara Designer fåtölj enligt designerna från Heiliger. Dess skulpturella formspråk kännetecknas av sin linjära enkelhet och innovativa koncept.

Trender och tendenser för möbeldesign från Leolux

Fåtölj-vit grå-parabolica Leolux

Designmöblerna från det berömda Leolux -företaget är av internationellt värde och förkroppsligar unika, innovativa idéer och designerns individuella stil. Företaget är stolta över många utmärkelser som det hittills har fått. Leolux för samman kreativa talanger och påverkar tendenser och trender inom möbeldesign. Den viktigaste aspekten i produktionen är dock kvalitet. Kanske inte alltid synlig vid första anblicken, men ännu mer märkbar när du tittar på Designer fåtölj sätter sig ned!

Modern svängbar fåtölj Parabolica

Designmöbler-Leolux svängbar fåtölj modell

Modern svängbar fåtöljklädsel ljusblå

Klädda möbler svängbar fåtölj blågrön

Parabolica Stefan Heiliger Designidéer

Exklusiv lädermöbeldesign Leolux

Parabolica svart Leolux möbeldesign

Parabolica vit design svängbar fåtölj Heiliger

Justerbar fåtöljdesign modern

Designer fåtölj HUSK i tre versioner – inomhus, utomhus och stol