Italienska möbler från Zanaboni – klassiska och moderna

Italienska-möbler-av-Zanaboni-moderna-quiltade fåtöljer

Det italienska möbelföretaget Zanaboni startade sin verksamhet 1967. Företaget blev populärt för sina kreativa och innovativa idéer om vintagemöbler som passar modern livsstil. Den svåra men intressanta uppgiften blev att leda designkonceptet för företaget. Strävan efter att föra klassikern närmare de moderna Zanaboni -resultaten Italienska möbler i båda stilarna. De två riktningarna i företagets produktion är klassiska och moderna. De är båda ett resultat av Zanabonis arbete av hög kvalitet och elegant hantverk. De skapar en annan typ av atmosfär hemma.

Italienska möbler från Zanaboni – klassiska

Italienska-möbler-av-Zanaboni-rikt dekorerade

Först presenterar vi Italienska möbler från den klassiska samlingen. Det är en elegant vintagekollektion som är mycket värdefull med sin generösa mängd dekoration och detaljer. Samlingen skapar en dramatisk miljö med en stark klassisk karaktär och rymdkänslan anger historiska tider som kommer att återupplivas genom denna fantastiska design. Men vintagestilarna är bara hälften av spänningen som det italienska möbelföretaget erbjuder dagens kunder.

Italienska möbler från Zanaboni- moderna

Italienska-möbler-av-Zanaboni-vitt-läder-vardagsrum-möbler

Den andra inriktningen av hans verk, den moderna samlingen, är lika spännande som den klassiska. Med den här samlingen vill Zanaboni avslöja en annan sorts inredningsidéer – den som bygger på en minimalistisk känsla och enkel skönhet. Italienska möbler från den moderna kollektionen skapar en ljus och ren atmosfär, men ändå en anmärkningsvärd referens till klassikern, som utan tvekan är företagets största passion.

helt vit

Italienska-möbler-av-Zanaboni-matsal-möbler-modern-samling

Båda de italienska möbelföretagets specialkollektioner är resultatet av hårt arbete och experiment. Deras olika egenskaper erbjuder större valmöjligheter för den moderna kunden. Om du vill se klassiskt och modernt när det är som bäst, ta en titt på bilderna nedan.

Av K.H. Christova

Fåtölj i läder

 Italienska-möbler-av-Zanaboni-moderna-läderfåtöljer

kunglig fåtölj i lila

Italienska-möbler-av-Zanaboni-kungliga-fåtöljer

svartvitt

Italienska-möbler-av-Zanaboni-svart-vit

Sammetskläder

Italienska-möbler-av-Zanaboni-sammet-paneler

Sammet stolar

Italienska-möbler-av-Zanaboni-röda sammet-stolar

Schäslong

Italienska-möbler-av-Zanaboni-röd-sammet-soffa

Orfeo soffa

Italienska-möbler-av-Zanaboni-orfeo-soffa

silver sammet

Italienska-möbler-av-Zanaboni-grå-sammet-panel

klassiskt och kungligt

Italiensk-möbler-av-Zanaboni-klassisk-samling

beige och guld  Italienska-möbler-av-Zanaboni-beige