Ovanlig fåtölj – Esfera fåtölj från Etel

Ovanlig fåtölj - Esfera fåtölj från Etel

Bra design komma på olika och oväntade sätt. Att sitta har till exempel aldrig varit så oemotståndligt. de stol bli ett konstnärligt uttryck för den moderna livsstilen som också är funktionell och mysigare. Men det är inte lätt att skapa något som är både snyggt och praktiskt. Om du vill inreda ditt hem eller kontor på ett modernt sätt är pengar inte allt du behöver. Ingen vill ha Retro möbler ser.

 Esfera fåtölj från Etel i två färger

ovanlig Esfera fåtölj från Etel - svart

Det är inte bara ett sätt att säkerställa komfort och avslappning för kroppen, utan också ett sätt att visa din estetiska smak. Speciellt om du letar efter den nya fåtöljen från in Brasilien bosatt Etel företag bestämmer. Som om man öppnar ett ägg för att avslöja sitt smidiga centrum med ett äkta läderfodral. De har en extraordinär design som hjälper till att slappna av din kropp genom en halvklotformad kupol med två mysiga kuddar.

Ovanliga fåtöljer som ett öppnat ägg

Äggformad fåtölj - Esfera fåtölj från Etel

Dessa stol se ut på ett sådant sätt att dina gästers eller kunders uppmärksamhet är lätt att locka. Interiörets små föremål, den raffinerade smaken gör livet inte bara vackrare, utan också bekvämare. Själva designen på fåtöljen är av Ricardo Fasanello gjord och imponerad av en rad starka färger som konjak, aubergine eller café-au-lait och är därför ett läckert exempel på funktionell och snygg dekoration. Deras extraordinära utseende kommer säkert att komplettera din moderna inredning. Det kan du få från Etel.

Esfera fåtölj från Etel-cognac, aubergine eller café-au-lait

Esfera fåtölj från Etel -brun