Konvertibla möbler “Switch” av Sas Adriaenssens – kompakta, bekväma och coola

Konvertibla möbler -transformator-möbel-switch från sas-adriaenssens

Cabriolet möbler “Switch” av Sas Adriaenssens är här för att förtrolla dig med sin originalitet och funktionalitet. De transformerande möblerna är kompakta, bekväma och svala nog för att fånga din uppmärksamhet och söka efter den på nätet direkt. Hur tycker du om dem?

Konvertibla möbler “Switch” från Sas Adriaenssens – vänd helt enkelt eller luta

Konvertibla möbler-Buzziswitch-transformator-möbler

de Transformatormöbler  skulle kunna passa perfekt i ditt hem om du väljer att försköna interiören med några riktigt ovanliga och minimalistiska möbler. Vi presenterar Switch -möbelkollektionen. Dessa fantastiska mästerverk är designade av Sas Adriaenssens för BuzziSpace. Deras multifunktionalitet visar magin i det kompakta och bekväma Transformatormöbler. Grundtanken bakom denna möbelkollektion är att möblernas modularitet och bekvämlighet ska placeras på sockeln.

Konvertibla möbler “Switch” av Sas Adriaenssens – den samtida idén för geniala transformatormöbler

Konvertibla möbler -Switch-sas-Adriaenssens-multifunktionella möbler

Tanken bakom “Switch” av Sas Adriaenssens kom tillbaka på 1930 -talet. Detta decennium av förra seklet är känt för sina första steg i utformningen av moderna och bekväma möbler – en idé som kombinerar skönhet och funktionalitet. Men bytet från Sas Adriaenssens kommer nu för att presentera publiken en intressant idé för hemmöbler. De sparar utrymme och gör det möjligt att bevara funktionaliteten för varje möbel, varje modulärt mästerverk.

Cabrioletmöbler – Switch -serie från BuzziSpace

Konvertibla möbler modulära-möbler-switch-serien-BuzziSpace

Serien  “Switch” av Sas Adriaenssens är inte bara ett skrivbord som kan förvandlas till en pallrad och ett fantastiskt träskåp. Detta är en modern modell av ett hus, designat och byggt i de enklaste och minsta mönstren. Materialen som används är helt miljövänliga och damasten – mjuk, vacker och attraktiv med sin enkla dekoration. PET -flaskor och träavfall är huvudmaterialen från Switch Collection. Det var definitivt inte slöseri med tid att producera denna vackra minimalistiska möbelsamling.

Konvertibla möbler – skiljevägg och pall

Partition pall switch serien

“Switch” av Sas Adriaenssens erbjuder dig tre intressanta uppsättningar för de tre rummen – kontoret hemma, i vardagsrummet och i sovrummet. Vardagsrumsserien presenterar en kompakt modulär transformatorpall som kan vara en uppsättning av flera pallar. Sovrumstanken är att sängen kommer med en uppsättning några trevliga ottomaner. Kontorsidén i Switch -kollektionen erbjuder ett modulärt skrivbord – där det också kan bli ett skåp och en sittplats.

Konvertibla möbler “Switch” av Sas Adriaenssens – anpassningsbara och söta

platsbesparande möbler

“Switch” -kollektionen av Sas Adriaenssens är ovanlig och söt. Denna transformatormöbel är tillverkad av helt återvunna och miljövänliga material som passar din enkla eller ursprungliga interiör. Trästrukturerna och bomullsdamasten är klassiska alternativ för möbeldesign.

Modulära konvertibla möbler för små utrymmen

Modular-furniture-switch-sas-adriaenssens

De viktigaste färgnyanserna i Switch -möbelkollektionen är ljusbruna (träytorna), röda och vita. Du kan kombinera dem med samma färger på väggar och golv eller med svartvitt tapeter och neutral parkett. Oavsett vad du väljer där ute “Switch” av Sas Adriaenssens Ger dig möjlighet att inreda ditt hem med en raffinerad smak och stil. Med omsorg om praktisk och kompakthet.

Konvertibla möbler med praktisk användning

transformator-möbler-switch-detalj

Konvertibla möbler – kompakta, justerbara, vikbara

kompakt-platsbesparande-möbler-switch-sas-adriaenssens

Konvertibla möbler – soffa med funktionell design

multifunktionell-säng-switch-samling-buzziSpace

* en produkt av Buzzi Space