Trendiga soffbord för alla smaker

Vardagsrum elegant sidobord design

Oavsett om det gäller kaffe och kaka, för tv -drift eller helt enkelt som en snygg dekoration i rummet – du kan knappt tänka dig en soffa utan sidobordet. Vi kan erbjuda dig några Soffbord idéer – från färgglada till helt enkelt eleganta, gjorda av glas, trä eller plast, till och med av rotting och läder, vilket kommer att bli höjdpunkten i ditt vardagsrum!

Soffbord idéer – elegant sidobord av glas

Glas-soffbord-skinnsoffa-modernt vardagsrum

Den klassiska kombinationen av trä och glas håller på att omdesigna – modeller som inte har någon dekoration, men som har ett super stilfullt utseende och passar bra med interiören, är för närvarande mycket populära. Kombinationen av skinnsoffa, golvmatta och sidobord av glas med en kompakt men intressant form ser bra ut. de Soffbord idéer för glasbord har en annan stor fördel – rengöring är mycket enkelt.

Soffbord idéer – sidobord av trä

Soffa-soffbord-trä

En av de bästa Soffbord idéer är sidobordet av trä – för det största utbudet av mönster erbjuds också där. Du kan välja soffbord i en naturlig färg och med smidesjärn dekorativa element om inredningsstilen är mer traditionell och klassisk, eller om du föredrar en kantig design i en stark färg / orange, grön, gul / för modern inredning..

Soffbord idéer – extraordinära mönster av metall, plast och rotting

glas-metall soffbord läshörna

Bland de mest extraordinära Soffbord idéer inkludera intressanta glänsande plastdesigner / passar i alla minimalistiska eller enkla men moderna rum /. Plast är hållbart, lätt att rengöra och lämpar sig väl för flera inredningsstilar. En modell av metall och glas sätter fina accenter och du kan använda den för att organisera ett trevligt läshörna i kombination med en bekväm läderfåtölj. Rotting och läder kan låta komplicerat till en början, men designen är super elegant och trendig. En intressant idé att göra själv – trädstam som soffbord i ett rustikt vardagsrum eller på lanthuset.

Soffbord idéer – färger och dekorera idéer

elegant sidobord trä

Om du väljer naturliga färger har du rätt i vilken stil som helst. Starka färger bör samordnas med resten av interiören. Vaser och bordslampor är den traditionella dekorationen. I vilket fall som helst kan du vara mer kreativ med att ‘plantera’ blommor eller foton på den.

Rotting sidobord

modernt läder-trä sidobord

Orange accenter

intressant soffbord glas

Elegant sidobord i två delar

Glas soffbord i två delarSidobord i en rolig orange färg

Sidobord i trä-roligt-orange-färg

Rustikt sidobord att göra själv

rustikt sidobord

Färgade sidobordsdesigner av plast

färgade sidobordsdesigner

Modernt soffbord med blommor som dekoration

kreativt dekorativt sidobord