Lekfull design av matbord i trä – en stor marmorbana i matsalen

Marbelous bord massivt trä lönn trä marmor kör design

Glöm tråkiga måltider. Detta Design av matbord i trä får hjärtan hos barn och vuxna att slå snabbare och. Av “Underbart” Matbordet designades av den nederländska designerduon Nathan Wierink och Tineke Beunders från Ontwerpduo designad. Bordet är en stor marmorkörning av lönnträ, där silvermarmor rullar runt. Denna lekfulla design ger oss möjlighet att äta roligare med familjen.

Trä matbord design som en stor marmor kör

ljus matlöv trä matbord design marmor kör matsal

Oavsett om det är designat för vuxna eller för barn, kan kreativiteten i detta träbord inte förnekas av någon. Inspirationen kom från de roliga barndomsleken och det faktum att de inte behöver ta slut bara för att vi växte upp. Detta underbara matbord är utsökt handgjort av lönnträ och har snidade rännor och fångbassänger där du kan tappa silvermarmor. En bra idé om du inte har kunnat förbereda en dessert, om det är en trist tystnad vid bordet eller som en distraktion för barnen.

Design av matbord i trä med snidade ben

Lekfullt matbord i trä snidad marmor

I de flesta lägenheter är matbordet multifunktionellt – skrivbord, ritbord … varför inte ett spelbord. När de inte används, staplas marmorerna snyggt i en liten trälåda. Bordsstorleken 200 x 90 x 76 cm ger tillräckligt med utrymme för alla familjemedlemmar. Låt oss ha lite kul trots att vi redan är vettiga och vuxna!

silvermarmor

lönn trä matbord ljus färg marmor kör rännor fångstbassäng

Rännor och uppsamlingsbassänger  trä matbord design Ontwerpduo snidade ben marmor kör

liten trälåda för marmor

trä matbord design bordsram marmor kör Designduo

Handgjord av massivt lönn

trä matbord design marmor kör snidade lönn trä

Trälåda för förvaring av marmor

trä matbord design marbelous silvermarmor träfodral

Kul för unga och gamla

trä matbord design massiv lönn trä handskurna Ontwerpduo