Målade möbler med romantiska motiv för hemmet

Glasbord-målade-prydnader-cool-design

Ibiza Collection av Kare Design

Målade möbler påminna oss om det romantiska förflutna när våra morföräldrar var unga. Nu har Kare Design omdefinierat detta koncept – och introducerat spännande nya designer i deras Ibiza -kollektion. Starka färger för alla romantiker som gillar livet.

Målade möbler i fantastiska färger

roligt-målade-möbler-skrivbord-blommotiv

Målade möbler återupptäcks i denna spännande samling – från det målade bondeskåpet till det klassiska glasbordet eller de rikt prydda speglarna – allt är roligt och elegant, designat med mycket uppmärksamhet på detaljer och mycket kärlek. Vår absolut favorit möbel från kollektionen är Ibiza Life sidobord – färgglatt, i gult, grönt och rosa, med en förtrollad design och dekorerad med blommor – helt vackert!

Målade möbler för varje rum

stort bord-bonde-skåp-målat

Det bästa med designerna från Ibiza -kollektionen är att de enskilda möblerna passar perfekt ihop och ändå kan skapa en konstig atmosfär på egen hand. Målade möbler gå bra med shabby chic och vintage interiörer. Men de kan sätta accenter i en eklektisk design eller fungera som dekoration i en puristisk anläggning och bidra till mysan i den annars kalla designen.

Målade möbler med orientalisk smak

målade-bonde-skåp-lila-gula-motiv

Målade möbler är kända och älskade för sin rika prydnad. Kollektionen har lagt tonvikt på de traditionella blommotiven, men du kan tydligt känna ett romantiskt, exotiskt inflytande från Orienten. Till exempel är borden lägre än vi är vana vid, benen är inte raka, utan något böjda. Färgkombinationerna – lila och gula – får oss automatiskt att tänka på orientaliska lyxmöbler. Högkvalitativa material som mangoträ och färger användes i produktionen så att du kan njuta av designen länge. De handmålade möblerna är verkligen en riktig höjdpunkt i varje rum. Enfärgade mattor och väggar är den perfekta bakgrunden där dessa eleganta och roliga möbler kommer ifrån Kare design kan bäst komma till sin rätt.

Väggspegel med målad ram

Väggspegelmålad ram-Ibiza-samling

Eleganta målade möbelidéer

elegant-målade-möbler-idéer

Lila målat bondskåp

lila-målade-bonde-skåp-kare-design

 Rosa färgat bord med blommiga ornament

färgrikt-romantiskt-målat-bord