Skänk i bambu “Neus” – en modern design av Jo -a

skänk av bambu nytt metallben vit

Den praktiska skänk har blivit en värdefull möbel som inte får saknas i något hushåll. Det erbjuder extra lagringsutrymme eftersom det är väldigt långt i de flesta fall och också ser bra ut. Neus lovar också allt detta Skänk i bambu. Den har också en intressant och modern design med tydliga linjer och asymmetriska metallben som är målade vita. Detta gör den moderna skänken lite högre än vad som vanligtvis är fallet. Om du också tittar rakt på skänk och särskilt på fötterna kan du se att de springer mot väggen till höger. De två dörrarna som fälls upp när de öppnas är också särskilt effektiva.

Skänk i bambu med metallben och hylldel

skänk gjord av bambu skåpdörr fällbar hylla

Den där Ny skänk av bambu Det ger inte bara tillräckligt med plats för rätter eller andra hushållsartiklar, det är också perfekt som hylla eller för att visa upp dekorationer. Och även på hyllan nedanför kan du förvara en massa saker, från kökshanddukar till dukar eller dekorativa figurer. Följaktligen är denna skänk lämplig för såväl köket som för vardagsrummet och som en vägg, för korridoren och till och med för sovrummet.

Skänk i bambu – effektiva vikdörrar

skänk gjord av bambu, nytt träfällbart dörrben

Designen kommer från det belgiska designföretaget Jo-a och närmare bestämt från designern Sébastien Boucquey. Om du är intresserad av moderna möbler som är iögonfallande borde det göra det Ny skänk av bambu saknas definitivt inte i din lägenhet.

Skänken har en modern design

möbler vardagsrum kök skänk trä modern

Skänkens bambuvirke har ett varmt utseende

bambu möbler platt inredning trä modern joa

Skänken är också lämplig som en vägg för TV: n

lowboard skänk tv vägg enhet design neus

En modell av Jo-a.