Underbara moderna utemöbler för avkoppling utomhus

Bilù matbord Maratea pall

Den goda nyheten är att den italienska designstudion “Dolcefarniente” också är supersnygg moderna utemöbler tillverkar. Dessa kreativa möbeldesigner kommer att ge en lyxig touch till din uteplats, balkong eller trädgård. Lika smakfullt och lyxigt som möblerna för inomhusbruk har utemöblerna anpassats för att klara väderförhållandena. För att vara ärlig skulle de flesta av dessa möbler också se bra ut inomhus.

Moderna utemöbler präglade av äventyrliga mönster

Bilou utomhus plexiglasbord

“Dolcefarniente” blev ännu mer äventyrligt när de skapade sina spännande, moderna utemöbler. Möbelstilar är kanske enkla, men tydligt modernistiska och garanterar en attraktiv kombination av form och funktion. Uppenbarligen är märket specialiserat på rottingmöbler i sin portfölj, men det finns några exempel som bryter sig bort från detta. Till exempel Bilu Matborden är rent skulpturala, med en enkel konstruktion av böjd metall toppad med transparent plexiglas. De böjda formerna på dessa bord inspirerades av den japanska origamikonsten och verkar sköra, men i verkligheten är de mycket robusta och väl lämpade för utomhusliv. Däremot den vävda Calla bord  är rent traditionellt, påminner om en stil som har varit populär sedan 1800 -talet. Alternativt stolen Calla Steel är tillverkad av vattentät metall. Designen liknar en öppen blomma. Även om detta är en dramatiskt modern design, ger det en attraktiv ungdomlig enkelhet. Till skillnad från inomhusmöblerna innehåller denna kollektion lyxiga och eleganta solstolar och fåtöljer. Bara en av dessa unika möbler på din balkong skulle både se fantastiska ut och ge den perfekta platsen att sätta upp fötterna och koppla av.

Flexibla och mångsidiga moderna utemöbler

calla-steel-collection-Dolcefarniente-modern-utemöbler

Palinuro är ett exempel på mångsidigheten hos moderna utemöbler av “Dolcefarniente”. Detta är ett mycket funktionellt bord, lämpligt för både inomhus och utomhus. Finns i en mängd olika stilar och materialkombinationer, kan detta vackra bord anpassas för att passa alla interiörer. Liksom resten av moderna utemöbler, det här bordet är förvånansvärt väderbeständigt. En annan utmärkt flexibel design är den lekfulla och robusta Maratea Samling av vävda stolar och soffor. Dessa finns i olika attraktiva färger. Skopstolen i stil är en uppdaterad designklassiker. Det är enkelt men elegant och skulle passa i ett oändligt antal inställningar. Alla “Dolcefarniente” utemöbler är varierade, föremål från en kollektion kan kombineras väl med möbler från en annan. Detta öppnar möjligheterna för oändliga tillfredsställande kombinationer och möjligheten att anpassa unika utomhusområden.

av Jaz

Moofushi lounge säng

Moofushi-Dolcefarniente-lounge-säng

Moofushi lounge säng moderna utemöbler

Moofushi-lounge-säng-moderna utemöbler

Athuruga solstolar

Athuruga-solstolar-Dolcefarniente

Ischia rotting solstolar

ischia-rotting-solsäng-dolk-prydnad

ischia-rotting-lounge-möbler-Dolcefarniente

Lampedusa solstol med baldakin  lampedusa solstolstak

athiruga-lounge-fåtölj-Dolcefarniente

moderna utemöbler

Bahia soffa moderna utemöbler

Maratea Ottoman av Dolcefarniente

maratea-ottoman-dolcefarniente

modulär-modern-uteplats-möbler-dolcefarniente Bahia-modul-soffa-modern-utemöbler