Utomhus lounge möbler idéer för en lyxig “Al Fresco” upplevelse

Lounge möbeldesign - Kirv fåtölj

En gång i tiden var tanken på lyxigt utomhusliv att breda ut en picknickfilt på gräsmattan, koppla av på en fåtölj eller vara riktigt lyxig och sola på en hopfällbar solstol. Så vad har förändrats? När det gäller våra önskemål om frisk luft, ingenting. Det är bara det att idag vill allt fler njuta av upplevelsen ”Al Fresco” så mycket som möjligt. För den oinvigde introducerar denna artikel begreppet “Outdoor Lounge”. Detta sensationella erbjudande Loungemöbler utomhus Idéer hade varit otänkbara för de flesta för 50 år sedan, men utomhusområdenas ökande popularitet har motiverat många formgivare att komma med sin egen fantasifulla  Utomhus lounge möbler idéer att komma nära.

Utemöbler från PFEIFFER

Lounge möbler från PFEIFFER

de Loungemöbler utomhus Idén härrör från önskan att skapa lika mycket komfort ute som inne i våra hem. Den tillgängliga möbelkollektionen har expanderat så att vi kan skapa komplett utrustning i frisk luft, på balkonger, terrasser eller täckta områden. Eftersom varje utomhusanläggning är minst halvpermanent utomhus, är Idé för utomhusmöbler Var gjord av material som praktiskt taget tål elementen. Antingen detta eller skyddskåpor måste införlivas i designen för att hålla möbler säkra från fuktigt väder.

Trädgårdsstolar från Pia Cavalli

Trädgårdstolar från IPE Cavalli

Många moderna material har anpassats för utomhusbruk, syntetisk rotting och käpp är alltid populära bland designers. Möbler med säten av vattentätt tyg eller lätt avtagbara är ett mycket bekvämt och lyxigt alternativ. Trämöbler är robusta, hållbara och traditionella, kan också levandegöras med attraktiva och färgglada mjuka tillbehör, perfekta för förändringar när du känner behov av snabb och enkel stil. Till din Idé för utomhusmöbler för att definiera, kanske du kan införliva tillfälliga skärmväggar för struktur och integritet. Detta kan lätt uppnås med vanliga trädgårdsspaljéer eller staketmaterial. Naturligtvis kan en mer permanent typ av lusthus vara ett önskvärt val, men var försiktig så att du inte blir för stängd eller du kommer att avvisa egendomen från friluftsliv.

Solstolar från EGO Paris

Solstol från EGO Paris

Snygg, traditionell, skulptural, minimalistisk, barock, funky – det finns Utemöbler för varje smak. Många av dessa mönster kan imiteras och anpassas efter din budget. Var full av idéer, var modig när du skapar din egen spännande utomhusloungedesign. Gör något som passar din livsstil och smak.

av Jaz

Bäddsoffa utomhus – Kenneth Cobonpue Design

Utemöbler bäddsoffa av KENNETH COBONPUE

Loungesängdesign – Cane Line

  Utesäng - Cane Line

Utemöbler idé – flexibel solskydd

Utomhusdesignidé - flexibel soltak

Utomhusdesignidéer -justerbart soltak

Utemöbelkollektion – design av MYYOUR

  Utemöbler från MYYOURUtemöbler design av MYYOUR - detalj

Utemöbler från MYYOUR i vitt

Utemöbler design av MYYOUR - vit