Surroundljud MP3 -soffa från Natuzzi

Surroundljud - MP3 -soffa från Natuzzi

Du tror att du har sett moderna och futuristiska möbler. Tänk på det. Hur många gånger har du hört talas om möbler som spelar musik? Det låter dock som en klyscha den moderna designen gick bortom fantasi och teknik. Så undra inte. Det är vad som händer när du kombinerar de två – ett riktigt konstverk. Modern inredning är viktig för att skapa ett personligt och funktionellt utrymme. Varje detalj är viktig för livsmiljön i ditt hus, kontor eller bostadsutrymme.

modern soffdesign – fantasi och teknik

Surround Sound - MP3 -soffa från Natuzzi - iphone

Innovativa idéer skapar ett nytt utseende. Passa på att bo i ett gemytligt utrymme. Förändring är alltid ett tecken på framsteg och steg framåt i framtiden. Den nya Surroundljud MP3 -soffa är ett exempel på den modernistiska designkänslan. Dess vackra stil ger ditt hem en innovativ vision. Du kan lyssna på din favoritmusik och koppla av i den här eleganta soffan, som är elegant designad med högtalare och en dockningsstation.

Den nya MP3 -soffan med surroundljud

Surroundljud - MP3 -soffa från Natuzzi

Komfort och stil kombineras ordentligt i det modulära baksätet, vilket gör avkoppling ännu roligare. Allt du behöver göra är att ladda dina favoritlåtar och ta dig tid att njuta av dem och njuta av dina favoritlåtar på denna roliga skapelse från Natuzzi. Den där Surroundsoffa finns i ett brett utbud av färger så det är verkligen lätt att matcha din inredning. Kom ihåg – slappna av och lyssna på musik samtidigt. Du kan göra det på Natuzzi.

Surroundljud MP3 -soffa från Natuzzi

Surroundljud - MP3 -soffa från Natuzzi - vit