Kombinera vita jeans – 25+ fantastiska outfitidéer och inspiration!

BeFunky-collage-storlek

När du känner den första vårbrisen betyder det bara en sak – det är dags att ta ut dina vita jeans och om du inte redan har en – köp ett par snabbt! Vita jeans, trots sin begränsade användbarhet, är en säsong-till-säsong häftklammer i din garderob med tanke på hur lätt de blir smutsiga. Upptäck tillsammans med oss ​​hur du kombinerar vita jeans och följ våra tips så att du alltid ser fantastisk ut!

Kombinera vita jeans – hur?

kombinera vita jeans med blå skjorta

Vita jeans är ett moderiktigt klädesplagg och borde vara i varje kvinnas garderob. Vill du klä ut dig till kontoret eller till festen? Eller behöver du en outfit för en promenad med vänner i parken? Du kan bära vita jeans för absolut alla tillfällen, det enda viktiga är att du kombinerar dem korrekt.

Vit mager Jeans är den välkända klassikern, och du kan bära den både avslappnad och elegant med höga klackar. Du kan förfina outfiten genom att koncentrera dig på tillbehören – helst i neutrala färger. Grafiska t-shirts och sneakers syns bäst med nödställda vita skinny jeans. Sommar och vår kräver en outfit som känns lätt och enkel, som vita jeans i kombination med en blå skjorta. En annan klassiker är vita jeans med en topp i chambray-look som lämpar sig för en sommargrillning eller klä ut för en utekväll med ett par mördande höga klackar!

vita jeans kombinerar jeansjacka gul ficka

Att bära vita jeans i vardagen är ganska enkelt och kombinationerna som de kan prova är oändliga. En av de enklaste typerna skulle vara den här – randig t -shirt, jeansjacka och en ljus färg som gör att outfiten blir lite roligare och förhindrar att den ser för vanlig ut – det kan vara en handväska, panamahatt eller ett långt halsband – valet är ditt för dig!

vita jeans rivna i sommar plädskjorta höga klackar

Vita rippade jeans kan kombineras perfekt med en rutig skjorta eller med en kortärmad T-shirt. Skapa en elegant och gatuinspirerad look som är lika lämplig för brunch med vänner eller för kontoret genom att para ihop dina vita jeans med en svart och vit topp. En färgglad handväska kommer att göra denna enkla outfit ännu mer intressant. Med en crop top över de rippade vita jeansen, kommer alla ögon definitivt att vara på dig under sommaren! Om du är redo att vara lite vågad, vad sägs om en helvit look?! Denna outfit ser särskilt uppfriskande och snygg ut under sommarmånaderna!

vita pojkvänjeans kombinerar höga klackar

Smala jeans är inte särskilt bekväma för några av oss och det är här pojkvänjeans kommer in. De är varken för tighta eller för lösa och passar varje kropp. Att kombinera vita pojkvänjeans är inte så svårt och du kan skapa många snygga kläder – från ultra -casual till mer elegant utseende som är perfekta för en utekväll! Om du vill se lite funky och upprorisk ut, vad sägs om det klassiska jeanset och en skinnjacka? Klassiska solglasögon och svarta sneakers är det perfekta komplementet till denna avslappnade coola look. Om du vill ha saker lite enklare, kombinera dina vita pojkvänjeans med en smal, välpassad t-shirt. Förvara toppen och tillbehören i de mörkare nyanserna så att de skapar en kontrast.

vita skinny jeans kombinerar mörk blazer på kontoret

Trött på att ha samma mörka kostym på jobbet då och då? Då har vi goda nyheter för dig! Du kan kombinera vita jeans för att skapa ett super snyggt och lämpligt utseende för kontoret. Dessutom, i kombination med en mörkblå kavaj, kommer de visuellt att förlänga dina ben.

Med vita jeans på vintern? – Varför inte?!

vita jeans på vintern med pälskläder i leopardmönster

Vem har sagt att vi bara kan ha vita jeans under de varma månaderna? När allt kommer omkring är vitt färg på snö! För att kunna kombinera vita jeans korrekt på vintern bör du undvika de ljusa färgerna. Men alla neutrala toner – från svart till grått, över alla nyanser av kamel och beige är idealiska. Vita skinny jeans kan perfekt kombineras med en coltröja på vintern och en mörk teddy rock på de kallare dagarna! Detta överdimensionerade plagg ger din vita denim den komfort du behöver för att se vintertät ut! Gå för en supersnygg och sportig och elegant look genom att kombinera dina vita jeans med en ljusbrun kappa och bruna knähöga stövlar.

kombinera vita jeans i vinterbruna stövlar lång kappa

De flesta stylingfel 

vita jeans på hösten med höga klackar och en kappa

Framför allt ska vita jeans vara snygga och inte visa upp sina underkläder. Det är verkligen lätt, tänker du nu? Tyvärr inte! Eftersom inte alla vita jeans är gjorda av ett tjockt, högkvalitativt tyg är det särskilt viktigt att inte försumma bakifrån. Så ta dig tid att vända ryggen till en spegel i full längd för att se till att det inte syns några trosor. Och eftersom de vita jeansen kan vara mer eller mindre genomskinliga beroende på belysningssituationen, rekommenderar vi att du gör ovanstående kontroll i ett rum med mycket naturligt solljus.

Allt handlar om rätt passform! Om du är smal bör du välja antingen de klassiska smala jeansen eller de lite snävare pojkvänjeansen. De kurviga kvinnorna kommer att se bra ut i lite smala eller raka jeans, eller med andra ord – passformen som är tillräckligt tät för att framhäva deras silhuett, men inte för tight heller.

Vita pojkvän -jeans kombineras avslappnat

vita jeans sommarfest outfit höga klackar

vita jeans party outfit höga klackar snygga

vita jeans kombinerar svart skjorta svart vit slitstorlek

vita jeans kombineras på kontoret

vita jeans på vintern för kontorsrock

vita jeans rippade mamma -stil avslappnad i vardagen