Hur man bär en skjorta under en tröja korrekt – tips och kombinationer för snygga män

Att bära en skjorta under en tröja är ett perfekt sätt att lägga stil till ditt utseende en kall dag eller en sval sommarkväll. Skjortor som du kombinerar smakfullt med en herrtröja kommer att ramma in din kroppsfigur extremt bra och få dig att se passform ut. Detta säkerställer också mer självförtroende under dagen eller på jobbet. Du kan uppnå en lämplig tröja-tröja kombination på många sätt och utan större ansträngning genom att följa några enkla regler. Av denna anledning har vi sammanfattat några grundläggande principer från herrmode som användbara tips för dig i detta avseende.

coola tröjor modern trend kontrasterande ljusblå skjorta brun tröja jeans outlook

Skjorta under tröja – en klassisk trend

skjorta under tröja med grå dragkedja

Du kan bära en tröja över en skjorta nästan var som helst, särskilt när det gäller ett avslappnat tillfälle där du behöver se sportig och elegant ut. Det som också är bra med denna kombination är de möjliga variationerna av skor och byxor som du kan använda. Jeans, sneakers, sneakers och till och med sandaler är också kläder som passar för detta.

skjorta under tröja män moderna herr tips design idéer väst slips elegant kostym byxor

Om du till exempel vill klä dig på lämpligt sätt under en gudstjänst är en skjorta under en tröja det rätta valet. Till exempel är kostymbyxor och ett par läderskor bäst. Denna kombination kan också bäras med eller utan kavaj, vilket gör den väldigt lättillgänglig och ser perfekt ut. Detta gör att du kan gå från ett evenemang till ett annat utan att behöva byta din outfit emellan.

Business casual för män – etikett och exempel på en framgångsrik outfit

Rutiga byxor för män – Rutiga byxor är tillbaka i trend för modemedvetna män

Kombinera en herr -jeansskjorta – vad går med denim och hur kan du bära den med stil

Justering av skjorta under tröja

skjorta under tröja herrstickad tröja mönster gråblått ljus

Som tumregel i modevärlden måste dina kläder passa din kropp. Sådana kläder är gjorda i rätt storlek för dig och kommer därför aldrig att vara för tighta eller för breda. Väl valda kläder som passar är bekväma att bära och accentuerar din figur, vilket innebär att du kan må bra hela dagen.

tröja över skjorta business casual outfit mörk bakgrund bälte

När det gäller en skjorta under en tröja bör du notera att dina armar och axlar alltid ska vara lätt täckta. Remmarna på den stickade tröjan handleder ska vanligtvis vara tillräckligt täta så att när du plockar upp dem så håller de sig på plats istället för att glida ner. Om du köper coola tröjor och vill bära dem med en underklänning, leta speciellt efter modeller med höga ärmhål, eftersom de inte har för mycket tyg och därför är bärbarheten minimal.

skjorta under tröja män moderna män tips designidéer rutiga blå bundna

Det finns flera saker som du kan kontrollera när det gäller skjortans passform, till exempel att axellinjerna matchar dina naturliga konturer. Plagget ska också vara tillräckligt tätt för att röra din kropp, men också löst för att röra sig fritt och för att möjliggöra alla slags gester, inklusive att lyfta armarna.

Tröja över skjorta med Kent krage – vilken ringning till tröjan?

skjorta under tröja herrmode v -ringning rutig vanlig grå

När det gäller tröja design har de flesta tröjor antingen en besättningshals eller en v-ringning. Men om vi pratar om skjortkrage kan de ha en mängd olika versioner. Så, när du kopplar ihop en skjorta över en tröja med rund hals, skulle det vara vettigt att överväga vilken typ av krage. Å andra sidan, när du bär en tröja med V-ringning, hörnet på kragen är relaterat till skjortkragen.

skjorta under tröja herrmode herr tips vinröd

Till exempel bör traditionella krage som är längre klämmas in, medan kortare kan lämnas utanför utan omsorg. En bra indikator på detta är om krage tipsen sticker ut från herrtröjan eller inte. I båda fallen kan du orientera dig därefter. Som ett tips, notera att män som har fylligare ansikten ser bäst ut med V-halsar eftersom dessa kommer att förlänga halsen. För män med ovala fronter skulle å andra sidan tröjor med dragkedja eller rund hals se bättre ut.

Notera tröjan

skjorta under tröja utrullade ärmar män moderna herr tips design sportig elegant avslappnad äng

Den tredje saken att tänka på när man får en skjorta och tröja -kombination är om man ska stoppa skjortan i byxorna eller inte. Tänk på att du aldrig behöver stoppa en topp i byxbältet. Huruvida du stoppar din skjorta i byxorna är mer en smakfråga, så i det här fallet är det verkligen upp till dig. Men du kan tycka att att bära din skjorta i dina byxor är en mer elegant twist än att peta ut den här. Så om du vill ha ett mer formellt utseende kan du avsluta det, men om du vill gå en promenad på stranden på kvällen kan du lämna den goda delen utanför.

skjorta under tröja herrmode män tips röda lägesärmar

En lika viktig aspekt att tänka på är skjortans fram- och baksida. De två sidorna ska se likadana ut så att din outfit är helt balanserad. Det blir också dåligt om du först stuvar din skjorta och sedan bestämmer dig för att ångra den under samma användning. När tröjan väl är i dina byxor ska den stanna där hela tiden.

Tröja över skjorta – olika färgkombinationer

skjorta under tröja herrmode herrtips designidéer rundhalsad v -ringad rutig enfärgad krage

Sist men inte minst bör du samordna färgerna, utskrifterna eller mönstren på dina klädesplagg bra så att du får ett övergripande utseende som är harmoniskt. Här är några idéer om hur du blandar och matchar färgerna på dina kläder. Om du inte vet mycket om färgkoordinat kan du enkelt skapa en neutral plus icke-neutral kombination. På mode är neutrala de färger som går med varannan nyans och varandra.

Skjorta tröja slips

skjorta under en tröja sitter moderna herr tips design sportig elegant casual

Huvudfärgerna är svart, vit, beige, khaki, ljusbrun, grå, elfenben, brun, mörkblå och så vidare. Dessa kan bäras med varandra såväl som med någon annan färg från färgspektrumet. Om du till exempel har en beige eller ljusbrun tröja kan du kombinera den med en skjorta i en djärv färg som rosa, lila eller orange. Detta säkerställer att det ser perfekt ut när det gäller färgmatchning. En neutral plus icke-neutral färgkombination är alltid ett bra val när du vill ha en skjorta under en tröja.

skjorta under tröja herr tips design sportig elegant avslappnad blå dubblett nyanser färgtoner färgkombination.jpg

En annan sak du kan göra är att använda samma färg i olika nyanser för de två elementen. Till exempel kan du bära en röd stand-up krage med en ljusröd skjorta, varvid den dubblerade färgen är ett mycket subtilt och elegant uttalande.

skjorta under tröja krage jeans höst

För det tredje, om du vill vara mer lekfull när du väljer din outfit kan du blanda två eller flera färger. Om du väljer två färger kan du välja antingen blått och grönt eller rött och orange. Detta får dem att se harmoniska och naturliga ut utan att vara påträngande. Färger som sitter på motsatta sidor av färghjulet kan ge en djärv look. Detta beror på att de två kompletterande färgerna markerar varandra genom att kontrastera med varandra.

Vinröd skjorta med grafisk mönströja

skjorta under tröja herrstickad tröja mönster vinter burgundy bordeaux

När du kombinerar tre färger, till exempel att lägga till en krage eller slips som en accent på utseendet, kan du bäst använda liknande nyanser. I slutändan bör det dock noteras att ett mönster är en symmetriskt upprepande konstruktion. Detta kan bestå av en bild med en tydlig komposition eller geometriska former.

Skjorta under tröja med V-ringning

tröja över skjorta bär affärsvardagskläder för män

svart tröja, vit skjorta, mörka jeans

svart tröja kombinera män vit skjorta slips mörka jeans

vit skjorta, grå tröja med V-ringning, slips och jacka

vit skjorta grå tröja och jacka business casual look med jeans

Kombinera en röd tröja med en skjorta och kavaj

kombinera den röda tröjan med skjorta och kavaj för en affärslös look

tröja över skjorta business casual kombination med jeans

Tröja under rund hals

män kombinerar vit skjorta med blå tröja och gråa byxor

kombinera brun tröja

kombinera brun tröja med rutig skjorta och blå kostym

blå skjorta, blå tröja, blå byxor

blå skjorta blå tröja blå chino byxor kombination

grå tröja med beige byxor

grå tröja med skjorta i vanilj och chino byxor i beige

ljusblå skjorta med grå rundhalsad tröja och jeans

jeansskjorta under tröja med mörka jeans och vita sneakers

Jeansskjorta under en tröja

jeansskjorta under tröja kombinerar idéer för män

jeansskjorta under en tröja i beige toner med gråa byxor

mörkblå tröja

casual outfit för män med skjorta, tröja och vita sneakers

ljusblå skjorta med grå tröja och vinröd rock

blå skjorta, grå tröja och vinröd blazer

rosa V-tröja med rutig skjorta i svartvitt och svart slips

rosa tröja över rutig skjorta i svart och vitt med svart slips

svart tröja, vit skjorta

svart tröja vit skjorta svarta jeans

Affärs casual outfit med svart tröja

tröja över skjorta affärslook med gråa byxor

mörkblå tröja med rund hals och vit skjorta

blå tröja över vit skjorta med blå byxor

ljusblå skjorta, mörk röd tröja

röd tröja, blå skjorta och mörka jeanskombinationer för män