Regnsommarklädsel: stylingtips och de vackraste blickarna efter dåligt väder i korthet!

Så perfekt som tre månader med blå himmel och solsken kan vara, är regniga dagar på sommaren tyvärr oundvikliga. Idag är det bra 35 grader ute och i morgon kommer det att regna hela dagen – väderns ständiga upp- och nedgångar på sommaren kan ibland verkligen förstöra ditt humör. Och låt oss nu vara ärliga – hur många gånger har du stått framför garderoben och inte visst vad du ska ha på dig eftersom det duggar ute men fortfarande är för varmt? Ska det vara en vacker och luftig slipklänning med sandaler eller föredrar du sneakers och en regnjacka? Hur du sätter ihop en cool regnoutfit sommar samt många stylingtips för sommarregnkläder, berättar vi i vår artikel!

Regnoutfit sommar för kvinnor Trenchcoat kombinerar vad man ska ha på sig i dåligt väder

Att komma igenom det otäcka vädret varmt och torrt är bra och bra, men vi behöver inte offra stil för det. För oavsett om det är i storm eller sol – en kvinna vill alltid se bra ut. Dåligt väder och regn behöver inte betyda dåligt humör och tråkigt utseende. Modedesigners har sedan länge insett detta och har gett de klassiska och en gång rynkade på regnjackor och gummistövlar en modern uppgradering och gjort dem till riktiga blickfång. Ljusa färger och lekfulla mönster är ett bra alternativ att lägga till lite färg på de trista dagarna och göra vårt humör lättare.

Rain summer outfit – kombinera gummistövlar

Wellington stövlar med kjol kombinerar regnoutfit sommarens regniga väderkläder

Wellington stövlar har fått en fin uppgradering de senaste åren och har blivit helt lämpliga för vardagligt bruk. De är ett bra alternativ för att klara det otäcka regnvädret samtidigt som de ser eleganta och eleganta ut. Beroende på form och färg passar de perfekt med vilken ensemble som helst och kan kombineras perfekt med smala jeans eller byxor och en T-shirt under de kallare sommardagarna. Även om en midikjol eller klänning verkligen inte skulle vara det första jag tänker på, ger gummistövlarnas tjocka estetik en fantastisk och otroligt chic kontrast. Men för att regnsommarklädseln inte ska se ut som utbuktning bör du se till att ett litet ben förblir synligt mellan fållen och stöveln.

Med shorts eller jeans är du alltid i goda händer

Jeansshorts kombinerar regnväder för sommaren som passar när det regnar

Shorts är ett absolut måste för sommaren och ett annat bra alternativ för att se bra ut i regnigt väder. För en sportig, avslappnad look, kombinera den med en cool statement-t-shirt eller en crop top. Tuffa, vattentäta sneakers är den perfekta kombinationspartnern och avrundar utseendet helt. Letar du efter en regnig sommarklädsel med shorts som även passar kontoret? Shorts gjorda av denim eller linne med en luftig skjortblus i ljusa färger ser elegant ut och garanterar ett seriöst, vuxet utseende. Ta på dig en annan kavaj eller en snygg sommarjacka och voilà! Om det bara duggar ute och du fortfarande vill beväpna dig mot det otäcka vädret, är en hoodie eller en sommartröja din räddning! Så snart solen kommer ut igen kan du helt enkelt knyta toppen avslappnat runt shortsen – i alla fall är utseendet ett riktigt blickfång. Om det skulle bli lite svalare kan du helt enkelt byta ut shortsen mot vita skinny jeans.

Stil möter komfort: regnjackan är ett absolut måste på sommaren

Kombinera sommaroutfit när det regnar regnjacka i gummistövlar

Tiderna då regnjackan huvudsakligen ansågs vara en tråkig och ful funktionell klädsel är sedan länge borta. Praktiskt och tillgängligt i alla tänkbara färger och mönster – klassikern har blivit ett riktigt blickfång och ser till att vi alltid är förberedda på dåligt väder och fortfarande ser bra ut. Ljusa nyanser och lekfulla mönster ger lite färg till de annars gråa dagarna. Så att utseendet inte verkar vara alltför rörigt bör du hålla resten av regnsommaroutfit ganska enkelt. Oavsett om du bär klänning, shorts eller snarare långbyxor är upp till dig – allt är tillåtet! Ett trendigt paraply och matchande gummistövlar eller sneakers kompletterar utseendet och ger dig trygg och torr från A till B även i de tyngsta stormarna.

Trenchcoaten är en riktig allround

vita skinny jeans kombinerar regnoutfit för trender i sommar trenchcoat

Oavsett om det är sportigt och avslappnat eller elegant och elegant – trenchcoaten passar alla tillfällen, kan formas på många sätt och är den klassiska par excellence för en regnig sommaroutfit! Allroundaren skyddar dig från duggregn och utstrålar en speciell elegans. Och det bästa med det är att du kan bära dina korta sommarklänningar och kjolar under utan att behöva frysa eller bli våt.

Regnoutfit sommar – Mer bra inspiration och snygga utseenden att göra om

Bomberjacka med klänning kombinerar sommaroutfitregn

En vacker damhatt kommer att hålla din frisyr på plats och lägga till pricken över i: et på din outfit

Dammössor trender regn outfit för sommaren som skor för regnigt väder

En skinnjacka och trendiga cullotes är ett bra alternativ att hålla sig torr och varm på de svalare sommarkvällarna

Cullottes kombinerar regnkläder sommar

Wellies är i princip ett måste i regnigt väder

Wellington stövlar kombinerar klänning med skjorta regn outfit sommar idéer

Vem säger att regnkläder måste vara tråkiga? Ta lite sol in i den dystra dagen med en luftig midikjol i pastellfärger

Midikjol kombinerar elegant regnoutfit sommar

Kombinera dina tjocka gummistövlar med en lekfull klänning med puffärmar för en fantastisk och unik kontrast

Klänning med puffärmar kombinerar gummistövlar trender regn outfit sommar

En lätt kofta som du kan ta av när som helst är den perfekta följeslagaren för de dagar då du inte vet om det faktiskt kommer att regna

Rain Outfit Summer Rainy Day Summer Outfits Idéer

Den gula regnjackan är den ultimata klassikern för en regnig sommarkläder

Regnjacka kombinerar trender med sommargummistövlar sommar

Regnjackor i olika mönster och mönster håller dig torr och är riktiga modekläder

Regnjacka kombinerar regniga väderkläder för sommartips

Praktiskt och tidlöst – trenchcoaten förbättrar varje look

Trenchcoat med kjol kombinerar regnoutfit sommar

Ibland är ett trendigt paraply allt du behöver för en regnig sommardag

Trenchcoat kombinerar regnoutfit sommaridéer

Oavsett om det är för kontoret eller en promenad genom stan – stängda höga klackar och avslappnade mammajeans är alltid ett alternativ

vilka skor att ha på sig när det regnar på sommaren Regniga väderoutfitidéer

Om det bara är lätt trummor ute är platta balettlägenheter och korta klänningar bra alternativ

vad man ska ha på sig i regnigt väder i sommarblazers kombinerar idéer om regnkläder