Style Timberland stövlar: 20 outfits & stylingtips

timberland stövlar stil outfit vit svart moder modetips

Timberland stövlar anses klassiker och är pålitliga följeslagare i regn och snö. De är av hög kvalitet, bekväma, håller dig varm och ser också bra ut. De gula kultstövlarna är lika lämpliga för kvinnor och män och är ett måste för alla snygga skoskåp. Under tiden finns den tidlösa modellen inte bara i den klassiska okergula. Om du ännu inte har bestämt dig för en viss färg eller om du inte är helt säker på hur du ska styla Timberland -stövlarna, här är några kombinationsförslag och stylingtips från oss.

Timberland stövlar för kvinnor och män

timberland stövlar stil kläder kombinera kvinnor män stil tips

Timberlands är de ikoniska ockergula ankelhöga snörskor som märket har tillverkat sedan starten. Under tiden finns det andra modeller som är lika lämpliga för kvinnor och män. Det finns också några skomodeller för barn. De klassiska Timberland -stövlarna är för närvarande mycket populära bland alla fans av den avslappnade klädstilen och även med stjärnorna. De bör inte saknas i något välsorterat snyggt skoskåp, eftersom de är en oskiljaktig del av utomhuskläder. Vi avslöjar här hur du stylar dem ordentligt.

Timberland Boots – ett måste i dam- och herrgarderoben

timberland stövlar stil outfit brun gul tröja

Symbolen för varumärket “Timberland” är ett träd och det står för en speciell livsstil. Den förmedlar en övergripande bild av avslappnadhet, sportighet, närhet till naturen och timmerhuggaren. Företaget har engagerat sig för miljöskydd och återvunnet material i mer än 40 år. De anställda får till och med stödja sociala projekt i 20 till 40 timmar om året.

timberland stövlar stil outfit män chic varje dag

Timberland stövlar finner stolthet som vanliga vardagsskor och passar perfekt med casual casual kläder. De finns nu i olika färger, men klassikerna i gulbrunt är fortfarande särskilt populära bland massorna. De är lika lämpliga för båda könen. De tidlösa snörstövlarna kombineras bäst med jeans. Beroende på jeansskärningen skiftas hela looken i en eller annan stil. Framför allt är det viktigt att välja en modell med täta byxben eller att rulla ihop dem och lägga dem i dina skor.

timberland stövlar stil outfit brun kappa sportig

Snörstövlarna i smidigt premiumläder representerar ett medvetet sätt att leva och är bekväma följeslagare i snö och vått väder. De bör vara lika lämpliga för långa promenader i stan eller på landsbygden. Den halkfria, tjocka, räfflade Gummisula garanterar ett säkert grepp på alla terräng. Den fodrade versionen håller dina fötter varma på vintern. Det finns också modeller utan foder, som är perfekta för regn och när vädret inte samarbetar. Timberlands robusthet har gjort dem till vardagsskon nummer ett för många professionella i gatustil.

Timberland Boots: Stars älskar dem!

timberland stövlar stil outfit stjärnor kanye west

Timberlands är bland många stjärnors favoritskor. De är särskilt populära bland Kanye West, Rihanna, Rita Ora, Cara Delevingne, Gwen Stefani. Vi kan också få inspiration från kändisarnas stylingar och säkert upptäcka att stövlarna är riktiga allrounder och kan kombineras på många sätt i vardagen.

timberland stövlar stil outfit stjärnor rihanna

Med snörning stövlar, kvinnor och män brukar ha smala jeans som rör eller mager modeller. De kan dock också kombineras med något lösa versioner som de så kallade flickvänjeansen. De är skurna lite bredare, men betonar midjan och höfterna snyggt och är skurna nära fotleden. Du spetsar skorna väldigt löst för att framhäva kantutseendet. Män kan lita på smala modeller i förstörd stil.

Kunnigt kombinera Timberland stövlar: outfits & Stylingtips

timberland stövlar stil outfit gul grå kappa

Den äldsta och samtidigt mest kända modellen är “6-tums” stövlar i okergult. De är ursprungligen avsedda som arbetsskor. De har dock erövrat storstaden och är nu en del av det coola utseendet för många modemedvetna människor. Även den enklaste klädseln i neutrala färger uppgraderas omedelbart och får en optisk visselpipa.

timberland stövlar stil outfit brun boho stil

På hösten och våren, när temperaturen inte är så låg och vädret alltid förändras, har du mer spelrum och kan kombinera kläder på ett lekfullt och fantasifullt sätt. Under övergångsperioden är skiktade kläder eller det så kallade lökutseendet alltid en bra idé. Timberland stövlar i varma beige-bruna toner är det perfekta komplementet. Om du vill skapa ett avslappnat och samtidigt feminint utseende, bör du tillgripa ljusa, naturliga färger. Vitt, grädde, ljusgrått, brunt, khaki, beige etc. kan sättas ihop underbart.

timberland stövlar stil outfit jeans momber khaki militär

Timberland stövlar i gul ockra är ett beprövat recept för en cool och bekväm look. De kompletterar perfekt varje avslappnad outfit i naturliga färger. Kläder i militär stil passar särskilt bra med detta. På kalla dagar kan du ta på dig en överdimensionerad stickad tröja eller ta på dig en varm parka. Under övergångssäsongen garanterar en bomberjacka komfort, som perfekt kan kombineras med förstörda skinny jeans.

timberland stövlar stil outfit leggings grå athleisure

Om du är en sportig typ och sätter praktisk, komfort och värme i första hand på vintern, kan du kombinera leggings med en överdimensionerad topp och Timberland stövlar. En kappa i kamel eller grå passar bäst till detta.

timberland stövlar stil outfit vit kappa svart mössa

Vem säger att Timberlands bara är sportig stil? Kultstövlarna kan också användas för att skapa en feminin outfit genom att använda ljusa, neutrala färger. Det borde inte nödvändigtvis vara en ton-i-ton-look. Det är viktigt att snittet på de enskilda plaggen är enkelt och klassiskt.

Stil Timberland stövlar: Olika modeller och färger på stövlar

timberland boots stil outfit höga klackar svarta skinny jeans

De klassiska snörstövlarna finns nu inte bara i olika färger, utan också med höga klackar för kvinnor. De ser särskilt elegant ut och passar perfekt med det coola urbana utseendet med en viss dos kvinnlighet, eftersom en del inte bara tilldelas en viss stil. Gatustilen innehåller djärva kombinationer av de välkända klassikerna och nya fashionabla föremål.

timberland stövlar stil outfit svart kjol klänning

Att kombinera Timberland -stövlar med en klänning eller kjol är något bara för riktiga modeexperter. Denna djärva kombination väcker uppståndelse och är definitivt iögonfallande. Mini- eller knälängden rekommenderas här, annars ser benen massiva och skrymmande ut. Kontrollera mönster i svartvitt eller trendigt rött och blått passar väldigt bra till den avslappnade lantliga stilen som förmedlas av snörstövlarna.

timberland stövlar stil outfit svartvita stövlar moderna

För en elegant paus i stilen, välj Timberland stövlar i en annan färg än okergult. Grundfärger som svart, vitt eller marinblått betraktas som klassiker och är universella partner för varje snygg look. Varianterna av de klassiska snörskor i intensiva nyanser som rosa eller rött är mycket aktuella Pastelltoner är också en trendig variant som kan vara det bästa valet för kvinnor med feminina klädstilar.

timberland stövlar stil outfit grå rock solid färg

Eftersom Timberlands ursprungligen var utformade som herrskor kan det vara lättare för männen att styla dem. Med en rutig skjorta, jeans och quiltad väst kan du skapa det klassiska skogsavverkarutseendet som spetsskorna faktiskt tilldelas. Om du vill ändra detta utseende väljer du chinos eller smala jeans. En klassisk tröja eller läderjacka kommer att förstärka den maskulina klädseln och ge den en elegant touch.

Ta en titt på Timberland hur andra bär sina stövlar. Bli inspirerad och dela ditt utseende!

timberland stövlar stil outfit gwen stefani stjärnor

timberland stövlar stil outfit rosa färg

timberland stövlar stil outfit rosa jeans flickvän

timberland stövlar stil outfit rosa pastellfärg