9 Uusimmat mallit mokkanahkaisista miehille ja naisille

Mokkanahkaiset leivonnaiset ovat olleet kaikkien aikojen miesten suosikkikokoelma, minkä vuoksi se sopii helposti kaikenlaisiin asusteisiin. Myös miesten kokoelmassa on eläviä sävyjä, joissa on epäkeskisiä malleja ja malleja. Myös naisille on valikoimia. Mokkanahkakengissä on erilaisia ​​varvasmalleja, jotka mahdollistavat sen kaiken ulkonäön ja ovat myös erittäin mukavia.

Parhaat mokkanahkat eri väreissä:

Tässä on Top 9 mallit mokkanahkaa.

1. Miesten mokkanahkaiset etusuojat:

Miesten mokkanahkaiset etusuojat

Tämä on tyylikäs rento, liukuva mokkanahkainen miesten miesten malli, jossa on mokkanahkaiset yksityiskohdat edessä. Se on valmistettu korkealaatuisesta pehmeästä vauvan mokkanahasta, joka lisää kausiluonteista tyyliä jokaisessa vaiheessa. Näiden miesten mokkanahkojen vuori ja pohjallinen ovat nahkaa.

2. Nahka ja synteettinen mokkanahka:

Nahkaa ja synteettistä mokkanahkaa

Se on luovasti suunniteltu miesten musta mokkanahka, joka tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja on myös kevyt jaloillasi. Se on valmistettu sekä nahasta että synteettisistä materiaaleista. Näissä miesten mustissa mokkanahkanauhoissa on pehmustettu pohjallinen ja helposti puhdistettavat päälliset.

3. Joustavat pohjalliset miesten mokkanahkat:

Joustavat pohjalliset miesten mokkanahkakengät

Tämä on trendikäs viileä ja rento tyyli miesten sinisistä mokkanahkoista, jotka antavat sinulle joustavan pohjan. Se on kevyttä nahkaa rakennettua mokkaa, jossa on kangasvuori lampaannahkaa. Nämä miesten siniset mokkanahkapennut on valmistettu etyleenivinyyliasetaattipohjasta vedenpitävyyden aikaansaamiseksi.

4. Vintage haalistua mokkanahkaa:

Vintage haalistua mokkanahkaa

Täältä pääset tutustumaan miesten ruskeisiin mokkanahkaisiin, joissa on nahkavuori ja mokkanahka. Se on viehättävä ruskea mokkanahka, joka on valmistettu klassisesta matalan leikkauksen siluetista. Siinä on nahkainen pohjallinen ja kumipohja.

5. Tonaalinen ommeltu ylempi mokkanahka:

Tonaalinen tikattu ylempi mokkanahka

Vietä hetki katsomaan tätä miesten mokkanahkaa, joka on ylellinen ja nykyaikainen ainutlaatuisilla sävyompeleillaan. Se on käsintehty 100% nahkavuorella pyöristetyillä varpailla. Tässä mokkanahkaisessa tupsukengässä on joustava mokkanahka, joka tarjoaa sinulle tavallisen istuvuuden.

6. Terävä kontrastinommeltu Loafer:

Terävä kontrastin tikattu Loafer

Tee asustasi sopivaksi näille miesten mokkanapeille, jotka on klassisesti muotoiltu terävillä kontrastipistoilla. Siinä on nahkapäällysteinen kumipohja ja pohjallisessa käytetty aitoa A-luokan nahkaa. Nämä mokkanahkaiset pennut ovat loistava valinta kaikkiin rentoihin asuihin.

7. Ajaminen Mokkasiini Naisten Mokkanahka Loafers:

Driving Moccasin Naisten mokkanahkakengät

Löydä tämä upea naisten punaisten mokkanahkkien kokoelma, joka tarjoaa upeaa ja kummallista tyyliä kaikkien muiden mokkanahkaisten naisten keskuudessa. Siinä on mokkasiinimuotoinen varvas, jossa on käytetty sekä mokkaa että kumia. Se on erittäin kestävä ja täydellinen työhön, ulkoiluun ja kaikkiin sellaisiin rentoihin.

8. Latex -pehmustetut mokkanahkat:

Latex -pehmustetut mokkanahkat

Tutki tätä ruskeaa mokkanahkaa miehille, jossa on lateksipehmustettu ihmisen pohjallinen. Se täydentää italialaista tyyliä 100% mokkanahalla. Siinä on mokkasiinivarvas ja siinä on ompeleva vamppi.

9. Miesten tasseled mokkanahka:

Miesten mokkanahkainen mokkanahka

Tee valintasi tällä kaudella näiden miesten mokkanahkaisten tupsulappujen kanssa, jotka ovat olleet suosittuja sen tupsu -mokkanahasta, jossa on kuorittu rakenne. Se on käsintehty erinomaisella pohjalla ja italialaisella pohjallisella. Lisäksi se on varustettu kenkäputkella, joka antaa sinulle suhteellisen viileän ja mukavan ilmeen.

Kokoelma miehille ja naisille on poikkeuksellisen aito, kun etsit tällaisia ​​mokkanahkoja. Ne tarjoavat sinulle parhaan tyylin ja helpon käytön. Saatavilla on myös satoja sävyjä, joilla on tyylikäs ulkonäkö kaikin tavoin. Paras asia on hankkia yksi tällaisista mokkanahkoista vaatekaappisi ja koristella itsesi sopimaan suosikkivaatteisiisi.