Kubera Mudra – Πώς να κάνετε βήματα και οφέλη

Ξέρετε τι είναι Mudra; Καταλαβαίνετε την πραγματική σημασία του Mudra; Επιτρέψτε μου να σας το εξηγήσω αυτό. Το Mudra είναι στην πραγματικότητα ένας τρόπος ζωής. Είναι κάτι με το οποίο κάθε άνθρωπος πρέπει να σχετίζεται ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο. Το Mudra είναι πολύ απλό στην πραγματικότητα. Απαιτείται πολύ σύντομος χρόνος για να γίνει, αλλά τα οφέλη του είναι στην πραγματικότητα πολύ μακροπρόθεσμα και κυρίως μόνιμα σε αντίθεση με τα αναρίθμητα φάρμακα που παίρνουμε.

Το Mudra είναι ακριβώς μια κίνηση με το δάχτυλο ή το χέρι. Επιτρέψτε μου να διορθώσω τον εαυτό μου, μπορεί επίσης να είναι ένα μάτι ή πόδια, ακόμη και πλήρης κίνηση ή χειρονομία του σώματος. Πρέπει να ενσωματώνεται τακτικά στον καθημερινό τρόπο ζωής σας, ώστε να μπορείτε να έχετε τα μέγιστα οφέλη από μια συγκεκριμένη μούτρα. Κάθε θέση στο mudra έχει μια συγκεκριμένη σημασία. Κάθε κίνηση συμβολίζει κάτι πολύ βαθύ και εξαιρετικά σημαντικό. Για παράδειγμα, εάν υποφέρετε από κάτι που απαιτεί ψυχικό κομμάτι, το οποίο με ινδικούς όρους ονομάζεται κατάθλιψη.

Εάν εξασκείτε κάποια μούτρα για να καταπολεμήσετε την κατάθλιψη, τότε σταδιακά θα συνειδητοποιήσετε ότι μέσα σε μερικά χρόνια, μπορείτε να παραμείνετε σε ψυχικό κομμάτι και να αποχαιρετήσετε την κατάθλιψή σας. Τώρα, ελπίζω ότι όλοι πρέπει να έχετε καταλάβει τη σημασία και τη σημασία του Mudra.

Mightσως αναρωτιέστε από πού προέκυψε αυτή η μούτρα. Η προέλευση του mudra είναι μυστηριώδης. Επικρατεί εδώ και δεκαετίες, αλλά κανένα σώμα δεν γνωρίζει από πού ξεκίνησε και όλα αυτά. Όλοι πιστεύουμε ότι το mudra είναι το πιο δημοφιλές στην Ασία. Είναι όμως μια άλλη λανθασμένη έννοια. Το Mudra είναι εξίσου δημοφιλές ακόμη και εκτός Ασίας. Το Mudra και οι κινήσεις του έχουν κερδίσει ένα όνομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί περιορισμοί και αντιπαραθέσεις έχουν επίσης περιβάλλει τα μούτρα. Όταν οι σκανδιναβικοί άνθρωποι περνούσαν τον εκχριστιανισμό, τότε απαγορευόταν ο αριθμός των μούτρα. Ειδικά εκείνα τα μούτρα που περιλαμβάνουν το να αγκαλιάζουμε τους Θεούς με ψηλά χέρια, δεν επιτρέπονταν. Με τις χριστιανικές διδασκαλίες, αυτά τα μούτρα έγιναν αποδεκτά και έγιναν μέρος περαιτέρω έρευνας και μελέτης.

Εάν παρατηρήσετε προσεκτικά τις διάφορες χειρονομίες των ιερέων σε μάζα, τότε θα μπορέσετε να πάρετε μια γεύση από το πώς παλιότερα αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι αντιπροσώπευαν τον εαυτό τους. Αλλά αυτό δεν είναι όλο, ακόμη και στην καθημερινή μας ζωή, τα σύμβολα και οι χειρονομίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Έχουμε μια σειρά από χειρονομίες στην καθημερινή μας ζωή τις οποίες κάνουμε αλλά με τον καιρό αρχίσαμε να τις αγνοούμε. Αλλά όλα τα μούτρα και οι χειρονομίες είναι ήδη μέρος της ζωής μας από αιώνες και θα συνεχίσουν να κάνουν εντύπωση και στο μέλλον μας.

Αν μιλάμε για ινδικό πλαίσιο, τότε αυτά τα μούτρα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του θρησκευτικού μας συστήματος. Το δίπλωμα των χεριών, το σκύψιμο έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στην Ινδία. Έτσι, άμεσα ή έμμεσα όλοι εκτελούμε κάποια ή τα άλλα μούτρα αλλά τείνουμε να τα αγνοούμε με τον καιρό. Τα μούντρα είναι εξίσου δημοφιλή και στις ινδικές φόρμες χορού. Περιλαμβάνουν ταυτόχρονες κινήσεις χεριών, ματιών, ποδιών ακόμη και της μέσης. Αλλά αυτό είναι μια ακόμη προσθήκη σε αυτό που είναι το δράμα. Ας αρχίσουμε να μιλάμε για kubera mudra που είναι πολύ ιδιαίτερο και σχετίζεται με την ινδουιστική θρησκεία ο θεός kubera σημαίνει θεός πλούτου.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη Matangi Mudra

Kubera Mudra Σημασία, βήματα και οφέλη:

Σε αυτό το άρθρο συζητήσαμε σαφώς για τη σημασία του kubera mudra μαζί με το νόημα. Την εκτέλεση βημάτων και πλεονεκτημάτων.

Kubera Mudra - Πώς να κάνετε βήματα και οφέλη

Σημασία της Kubera Mudra ή του πλούτου Mudra:

Μια τέτοια σημαντική μούτρα είναι η Kubera Mudra. Όπως όλοι γνωρίζουμε καλά ότι η κουμπέρα είναι η έννοια του πλούτου. Είναι στην πραγματικότητα ο θεός του πλούτου όπως το αποκαλούν και στην ινδική μυθολογία. Έτσι, απλώς ήμουν έκπληκτος όταν ήξερα για μια μούτρα που σχετίζεται με τον πλούτο (Χρήματα) και τον πλούτο του Θεού. Αυτή η μούτρα συνδέεται με τις εσωτερικές επιθυμίες και τη δύναμή σας. Αυτή η μούτρα είναι γνωστό ότι αυξάνει και εντείνει την εσωτερική σας επιθυμία πλούτου και ευημερίας. Είναι επίσης γνωστή ως “Τεχνική Τριών Δακτύλων” από την εκπαίδευση του Alpha. Μπορείτε να δείτε αυτήν τη χειρονομία με τα δάχτυλα αρκετά συχνά στην καθημερινή μας ζωή. Είτε ζητάτε από την τροχαία να σας εγκαταλείψει νωρίτερα, για δωρεάν χώρο στάθμευσης, σωστό βιβλίο, για να κατεβάσετε οποιοδήποτε φόρεμα σε οποιοδήποτε κατάστημα, αυτή η χειρονομία δακτύλου χρησιμοποιείται.

Σε ορισμένες περιπτώσεις το χρησιμοποιείτε επίσης για να ασκήσετε πίεση σε μερικές από τις σκέψεις ή τις ιδέες σας. Όταν τρία από τα δάχτυλα είναι κλειστά, δίνεται έμφαση ή δίνεται έμφαση στις σκέψεις και τις ιδέες σας. Πιστεύεται ότι κάτι θα συμβεί σίγουρα όταν ο πλανήτης του Άρη (δύναμη), ο Δίας (υπερβολική χαρά) και ο Κρόνος (προσήλωση στο ουσιώδες και πέρασμα από νέες πύλες) θα ενωθούν. Το να τα συνδυάζεις όλα είναι πραγματικά διασκεδαστικό στην κανονική ζωή. Ενισχύει τον εσωτερικό μεταβολισμό σας δίνοντας σας αυτοπεποίθηση και αιώνια δύναμη.

Πώς να εκτελέσετε το Kubera Mudra για επιθυμίες εκπλήρωσης:

Λοιπόν, ειλικρινά, ο διαλογισμός Kubera Mudra είναι πολύ απλός.

  • Πρέπει πρώτα να καθίσετε σε μισό λωτό ή σε οποιαδήποτε εύκολη και άνετη θέση. Βεβαιωθείτε ότι κάθεστε σε ελαφρύ χαλί ή ελαφρύ χαλί. Αυτό θα αποτρέψει τις ακτινοβολίες που βγαίνουν από το πάτωμα. Πολλοί ειδικοί έχουν επισημάνει ότι οι ακτινοβολίες δαπέδου μπορούν πραγματικά να χρησιμεύσουν ως εμπόδιο στην εκτέλεση της μούδρας.
  • Τέλος, μπορείτε να αφήσετε τα μάτια σας ανοιχτά και κλειστά σύμφωνα με την επιλογή σας.
  • Αλλά με κλειστά μάτια, μπορείτε να μεσολαβήσετε και να συγκεντρωθείτε καλύτερα.
  • Βεβαιωθείτε ότι όχι η κίνηση των δακτύλων αλλά η ένταση και η εσωτερική δύναμη με την οποία εκτελείτε τη μούδρα είναι σημαντική.
  • Τώρα, πρέπει να ενώσετε τον αντίχειρα, το μεσαίο και το δείκτη μαζί σε ένα σημείο.
  • Λυγίστε ελαφρά το δάχτυλο έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να έρθουν σε ένα σημείο τομής.
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε με το χέρι που θέλετε.
  • Αφού κάνετε με το ένα χέρι επαναλάβετε το ίδιο με το άλλο χέρι.

Χωρίς περιορισμούς στην Kubera Mudra:

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας πω κάτι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει πρόβλεψη χρόνου συχνότητας που να συνδέεται με αυτό το mudra Kubera. Δεν έχει σημασία να κάνετε αυτό το mudra οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορεί να το κάνετε το πρωί ή το βράδυ, αυτό είναι εντελώς δική σας επιλογή. Επίσης, μπορείτε να το κάνετε όσες περισσότερες φορές μπορείτε. Προτείνω να το κάνετε τουλάχιστον 5-10 φορές την ημέρα.

Οφέλη Kubera Mudra:

Τώρα, θα σας παρουσιάσουμε τα οφέλη του Kubera Mudra.

Ο αντίχειρας αντιπροσωπεύει τη φωτιά ενώ ο δείκτης και το μεσαίο δάχτυλο συμβολίζουν τον αέρα και το χώρο αντίστοιχα. Αυτές οι τρεις δυνάμεις όταν ενωθούν θα εκπληρώσουν όλες τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας.