Kubera Mudra – vaiheet ja edut

Tiedätkö mikä on mudra? Ymmärrätkö Mudran todellisen merkityksen? Anna minun selittää se sinulle. Mudra on itse asiassa elämäntapa. Se on asia, johon jokaisen ihmisen tulisi liittyä iästä ja sukupuolesta riippumatta. Mudra on itse asiassa hyvin yksinkertainen.Se vaatii hyvin lyhyen ajan tehdä, mutta sen hyödyt ovat itse asiassa hyvin pitkäaikaisia ​​ja enimmäkseen pysyviä toisin kuin lukemattomat lääkkeet, joita käytämme.

Mudra on juuri sormi- tai kädenliike. Saanen korjata itseni, se voi olla myös silmä tai jalat ja jopa täydellinen kehon liike tai ele. Se on tarkoitus sisällyttää säännöllisesti päivittäiseen elämäntapaan, jotta voit saada maksimaalisen hyödyn tietystä mudrasta. Jokaisella mudran asennolla on erityinen merkitys. Jokainen liike symboloi jotain hyvin syvää ja erittäin merkittävää. Esimerkiksi, jos kärsit jostakin, joka vaatii henkistä osaa, jota intialaisella tavalla kutsutaan masennukseksi.

Jos harjoittelet jotakin mudraa taistellaksesi masennusta vastaan, huomaat vähitellen, että muutaman vuoden kuluessa voit pysyä henkisessä osassa ja sanoa hyvästit masennuksellesi. Toivon nyt, että olette kaikki ymmärtäneet Mudran merkityksen ja tärkeyden.

Saatat ihmetellä, mistä tämä mudra syntyi. Mudran alkuperä on salaperäinen. Se on vallinnut useiden vuosikymmenten ajan, mutta yksikään elin ei oikeastaan ​​tiedä mistä se alkoi ja kaikki. Me kaikki uskomme, että mudra on suosituin Aasiassa. Mutta se on toinen väärä käsitys. Mudra on yhtä suosittu myös Aasian ulkopuolella. Mudra ja sen liikkeet ovat ansainneet nimen koko maailmassa. Monet rajoitukset ja kiistat ovat myös ympäröineet mudraa. Kun pohjoismaalaiset olivat kristillistymässä, mudrien lukumäärä oli kielletty. Erityisesti ne mudrat, joihin kuuluu jumalien omaksuminen kohotetuilla käsillä, eivät olleet sallittuja. Kristillisten opetusten avulla tämä mudra hyväksyttiin ja siitä tuli osa jatkotutkimusta.

Jos seuraat tarkasti pappien erilaisia ​​eleitä joukossa, voit saada vilauksen siitä, kuinka nämä muinaiset ihmiset edustivat itseään. Mutta tämä ei ole kaikki, jopa jokapäiväisessä elämässämme symboleilla ja eleillä on erittäin tärkeä rooli. Meillä on jokapäiväisessä elämässämme useita eleitä, joita teemme, mutta ajan myötä aloin jättää ne huomiotta. Mutta kaikki mudrat ja eleet ovat jo osa elämäämme kautta aikojen ja jättävät vaikutuksen myös tulevaisuudessa.

Jos puhumme intialaisesta kontekstista, nämä mudrat ovat muodostaneet välttämättömän osan uskonnollisesta järjestelmästämme. Taitettavat kädet, taivutus on tullut erittäin suosittua Intiassa. Joten me suoritamme suoraan tai välillisesti joitain mudroja, mutta meillä on taipumus jättää ne huomiotta ajan kanssa. Mudrat ovat yhtä suosittuja myös intialaisissa tanssimuodoissa. Ne sisältävät samanaikaisia ​​käsien, silmien, jalkojen ja jopa vyötärön liikkeitä. Mutta tämä on vielä yksi lisä tähän, joka on draamaa. Aloitetaan puhuminen kubera mudrasta, joka on hyvin erityinen ja liittyy hindulaiseen uskontoon. Jumala kubera tarkoittaa rikkauden jumalaa.

Katso lisää: Matangi Mudran edut

Kubera Mudran merkitys, vaiheet ja edut:

Tässä artikkelissa keskustelimme selvästi kubera mudran tärkeydestä ja merkityksestä. Vaiheiden ja etujen suorittaminen.

Kubera Mudra - vaiheet ja edut

Kubera Mudran tai rikkauden mudran merkitys:

Yksi tällainen merkittävä mudra on Kubera Mudra. Kuten me kaikki tiedämme, että kubera on vaurauden tarkoitus. Se on itse asiassa vaurauden jumala, jota kutsutaan myös intialaisessa mytologiassa. Joten olin vain hämmästynyt tietäessäni mudrasta, joka liittyy rikkauteen (rahaan) ja vaurauden Jumalaan. Tämä mudra liittyy sisäisiin toiveisiisi ja voimaasi. Tämän mudran tiedetään tehostavan sisäistä rikkautesi ja vaurautesi halua. Se tunnetaan myös nimellä “Kolmen sormen tekniikka” alfa -koulutuksesta. Voit nähdä tämän sormielen melko yleisesti jokapäiväisessä elämässämme. Joko pyydät liikennepoliisia jättämään sinut nopeammin, saadaksesi ilmaisen pysäköintipaikan, oikea kirja, tuomaan kaikki mekot alas missä tahansa kaupassa, jota käytetään tällä sormella.

Joissakin tapauksissa käytät sitä myös painostamaan joitakin ajatuksiasi tai ideoitasi. Kun kolme sormea ​​on kiinni, ajatuksesi ja ideasi korostetaan tai painotetaan. Uskotaan, että jotain tapahtuu varmasti, kun Mars -planeetta (voimakkuus), Jupiter (liiallinen ilo) ja Saturnus (kiinnitys olennaiseen ja uusien porttien läpi kulkeminen) kohtaavat. Tämän kaiken yhdistäminen on todella hauskaa normaalissa elämässä. Se tehostaa sisäistä aineenvaihduntaa antamalla sinulle luottamusta ja ikuista voimaa.

Kuinka suorittaa Kubera Mudra täyttääksesi toiveesi:

Rehellisesti sanottuna Kubera Mudra -meditaation tekeminen on hyvin yksinkertaista.

  • Sinun on ensin istuttava puoliksi lootuksessa tai missä tahansa helpossa ja mukavassa asennossa. Varmista, että istut kevyellä matolla tai kevyellä matolla. Tämä estää säteilyn pääsyn lattiasta. Monet asiantuntijat ovat huomauttaneet, että lattian säteily voi itse asiassa olla esteenä mudran tekemiselle.
  • Lopuksi voit jättää silmät auki ja sulkea valintasi mukaan.
  • Mutta suljetuin silmin voit välittää ja keskittyä paremmin.
  • Varmista, että sormen liike, mutta intensiteetti ja sisäinen voima, joilla suoritat mudraa, ei ole tärkeä.
  • Nyt sinun on yhdistettävä peukalo, keskimmäinen ja etusormi yhteen kohtaan.
  • Taivuta sormea ​​hieman niin, että ne voivat helposti tulla leikkauspisteeseen.
  • Voit aloittaa haluamallasi kädellä.
  • Toisen käden jälkeen toista sama toisella kädellä.

Ei rajoituksia Kubera Mudralle:

Kerron nyt sinulle erittäin tärkeän asian. Tähän mudra Kuberaan ei ole liitetty taajuusaikaa. Ei ole väliä, että teet tämän mudran milloin tahansa vuorokauden aikana. Voit tehdä sen aamulla tai illalla, se on täysin sinun valintasi. Voit myös tehdä sen niin monta kertaa kuin voit. Suosittelen tekemään sen vähintään 5-10 kertaa päivässä.

Kubera Mudran edut:

Nyt esittelemme sinulle Kubera Mudran edut.

Peukalosormi edustaa tulta, kun taas etusormi ja keskisormi symboloivat ilmaa ja tilaa. Nämä kolme voimaa yhdistäessään täyttävät kaikki toiveesi ja toiveesi.