Matangi Mudra – Kuinka tehdä vaiheita ja etuja

Kokeillaan Matangi Mudraa! Oletko koskaan kuullut tämän? Tämä Matangi Mudra -rasitus plus vahvistaa kehon hengityskiertoa. Matangia kutsutaan “sisäisen harmonian jumalaksi” ja kuninkaalliseksi hallitsijalaivaksi. Se on terapeuttinen monille terveysongelmille. Matangi Mudra vahvistaa aurinkopunoksen hengitysrytmiä ja tasapainottaa energiaa tällä alueella. Tämä mudra rauhoittaa myös vaikeutettua ruoansulatusprosessia.

Matangi Mudra Kuinka tehdä vaiheita ja etuja

Laventeli parantaa rauhan kasveja ja yhteisymmärrystä. Vihreä ja keltainen ovat aurinkokäyttöisen plexuksen valinta. Keltainen valaisee mielenlaatua ja pakottaa psyyke. Vihreä on yhtenevyyden sävy. Jokainen haluaa merkin, johon valta on tyhjä.

Matangi Mudran merkitys:

  • Matangi määritellään sisäisen harmonian jumalaksi ja kuninkaalliseksi hallitsijalaivaksi. Matangi mudra vapauttaa stressiä ja vahvistaa kehon hengityskiertoa.
  • Matangi liittyy usein saastumiseen, epämukavuuteen ja edelleen hinduyhteiskunnan marginaaliin, joka personoidaan hänen hyväksytyimmässä muodossaan ja tunnistetaan Ucchishta-Chandaliniksi, muuten Ucchishta-Matanginiksi. Häntä kuvataan outdastina (Chandalini), ja sitä tarjotaan lisäksi pesemättömillä käsillä jäänyttä, muuten osittain syötävää ruokaa (Ucchishta) tai muuta ruokaa kuin syöminen, yhdessä sen on mitattu sekoittuneen perinteiseen hindulaisuuteen.
  • Matangi on yksi Mahavidyasta, kymmenestä tantristisesta jumalattaresta, sekä Devin, hindulaisen jumalallisen äidin, ilkeä puoli. Häntä mitataan tantriseksi Sarasvatin muodoksi, musiikin idoliksi ja oppimiseksi. Kuten Sarasvati, Matangi suoran puheen, tiedon, musiikin ja lisäksi taiteen. Hänen palvontansa on tarkoitus hankkia yliluonnollisia voimia, etenkin hallita vihollisia ja houkutella ihmisiä yhteen, hankkia mestaruutta taiteen yläpuolella ja saada parhaita tietoja.

Ohjeet Matangi Mudran suorittamiseen:

Matangi mudra - miten tehdä

Matangi Mudra voidaan suorittaa kerran, kun tuntuu alhaiselta energialta, muuten alhaiselta kiinnostukselta. Tämä voidaan valmistaa tarvittaessa ja tarvittaessa 3 kertaa päivässä 4 minuutin ajan joka kerta.

1. Nosta kädet ylös aurinkopunoksen (vatsa -alueen) seurassa.

2. Ojenna keskisormet yhteen ja yhdistä ne kärjistä.

3. Aloita hengittäminen pallealle asti ja katso samalla, kuinka aurinkopunos myös hengittää samanaikaisesti.

4. Suora huomio vatsan alueen hengitykseen.

5. Tämä mudra on erittäin hyödyllinen mielen ja kehon sisäiselle harmonialle.

Huomautus: Kun hengität ulos, kuvittele, että energia -aallot ovat jopa alaspäin päästäsi niskaan, käsivarsiin, selkään ja jalkoihin sekä poistuvat käsistäsi ja jaloistasi. Hetken kuluttua kuvittele, että pääsi on kirkas, puhdas, viileä ja lisäksi kevyt. Lopuksi taputtele kasvoja levitetyillä sormilla ja tunne hetki.

Matangi Mudran edut:

Matangi Mudra palvelee pohjimmiltaan voittoa harjoittavaa ruoansulatusta. Pelkästään tästä syystä Matangi mudra auttaa hoitamaan ylimääräisiä järkyttäviä sairauksia.

  • Tämän mudran suorittaminen auttaa lievittämään epämääräistä kipua ja jännitystä leuassa.
  • Aktivoi aurinkopunos sekä ruoansulatus.
  • Sydän, maksa, vatsa, pohjukaissuoli, perna, sappirakko, haima sekä munuaistulot Matangi -mudasta.
  • Yleisön, jolla on korkea verenpaine, pitäisi tehdä tämä mudra hallintaan.
  • Tämä mudra vahvistaa hengityshalua aurinkopunoksessa ja tasapainottaa tämän alueen energiaa.
  • Tämä mudra rauhoittaa sydäntä ja poistaa sisäisen stressin.
  • Se innostaa puuelementtiä, joka symboloi uutta alkua, sekä maaelementtiä, joka tarjoaa elämälle sen syvyyden. Jännittynyt sydän rauhoittuu näkyvästi ja lisäksi sisäiset jännitykset (esimerkiksi erilaiset kouristukset, muuten rikkauden tunteet), jotka haittaavat ruoansulatusta.

Matangi mudra on erittäin hyödyllinen sisäisen harmonian saavuttamiseksi. Tämä mudra auttaa sinua saavuttamaan harmonian sisäisen itsesi ja ympäristön kautta.

Kun haluat tunnistaa kaikki Matangi Mudran yksityiskohdat, voit viitata tähän. Lisäksi siinä on kaikki vinkit ja varotoimenpiteet, joiden avulla sinun on helpompi noudattaa järjestelmää, sekä yksityiskohtaiset tiedot vaiheista ja ohjeet sen noudattamiseksi.