Yoni Mudra – Kuinka tehdä vaiheita ja etuja

Yoni Mudran merkitys:

Yoni Mudra on yksi muinaisista intialaisista käytännöistä. Mytologiassa on mainittu, että muinaisina aikoina, joita kutsutaan myös Intian kultaisiksi päiviksi, ihmiset harjoittivat mudraa. Itse asiassa mudra ei tuolloin ollut harjoiteltava asia. Mudra oli itse asiassa elämän muoto. Heidän ei tarvitse löytää milloin tahansa erityisesti mudraa varten. Se oli heidän olemassaolonsa tapa. Se kuului heidän elämäntapaansa. Tämä on tärkein syy siihen, miksi noina aikoina terveydenhuoltojärjestelmä oli niin vahva.

Siihen aikaan ei ollut lääkkeitä. Jopa monet tappavat sairaudet, kuten syöpä, aids ja kaikki eivät olleet niin suosittuja silloin. Sitä ei edes kuultu. Tällä hetkellä elämämme on vain niin paljon häiriintynyt ja stressaava, että monista sairauksista on tullut nykyään kuin kotitalouden nimi. Ne ovat niin hyvin yleisiä. Tiede on varmasti edistynyt paljon, mutta suoraan sanottuna allopaattisten lääkkeiden syöminen niin pitkään ei ole ollenkaan hyvä pitkällä aikavälillä.

Ne auttavat ja vaikuttavat sisäiseen järjestelmään tavalla tai toisella. Voi olla, että tänään et voi nähdä sen haittoja, mutta vähitellen niistä tulee niin suuria ja vaikeita välttää. Tämä on tärkein syy siihen, miksi nykyään jopa lääkärit neuvovat harjoittelemaan jooga- ja mudraharjoituksia terveen ja pitkän elämän saavuttamiseksi.

Nyt tulossa tämän päivän yoni mudraan. Tämä on erittäin merkittävä. Miksi kerroin sen sinulle. Ensinnäkin tämän päivän stressaavassa elämässä ei ole tilaa taukoille. Ihmiset vain juoksevat ja juoksevat ilman syytä. Sitä kutsutaan osuvasti roturotuiksi. Joten tänään, kun heräät aamulla, kiire työpaikalle tai yliopistoon. Kun tulet illalla takaisin, olet väsynyt ja sinulla ei ole aikaa eikä energiaa perheellesi tai muulle toiminnalle. Joten mitä miehen pitäisi tehdä tässä tapauksessa? Sinulla on vain 24 tuntia aikaa itsellesi ja sinun on käytettävä se täysimääräisesti. Siinä tapauksessa yritämme tehdä tilaa rauhalle.

Monet ihmiset ovat harjoittaneet joogaa ja mudra -asentoja vain saavuttaakseen tämän rauhan tason. Me kaikki kaipaamme sitä rauhaa jokapäiväisessä elämässämme. Ja se on tärkein syy ihmisille, jotka harjoittavat joogaa. He harjoittavat sitä useita vuosia ja sitten he saavat asiantuntemusta siitä. Sitten he voivat irrottautua nykyisestä aineellisesta maailmasta ja matkustaa toiseen maailmaan, jossa vallitsee rauha ja hiljaisuus. Mutta tiedätkö, että on olemassa sellainen jooga, joka voi helposti auttaa sinua irrottautumaan maailmasta ja matkustamaan sisäiseen itseesi. No sitä mudraa tai jooga -muotoa kutsutaan Yoni Mudraksi. Tämä on yoni -käsi mudra -joogan tärkeimmät edut.

Yoni Mudran vaiheet, merkitys ja edut:

Yoni Mudra Kuinka tehdä vaiheita ja etuja

Selvitä Yoni Mudran merkitys:

Ymmärrämme Yoni Mudran merkityksen. Yoni on muinainen sanskritinkielinen sana, joka tarkoittaa “kohdun” tai “kohdun”. Kuten ehkä tiedätkin, kun vauva on kohdussa, se on elävässä vaiheessa, mutta silti se on irrotettu ulkomaailmasta. Se on täysin eristetty maailman ulkoisista asioista ja jännitteistä. Samalla tavalla joogi mudra irrottaa sinut ulkomaailmasta.

Vaiheet Yoni Mudran tekemiseen:

Koska käsi yoni mudra on niin tärkeä jooga -asento. Siksi selitämme sinulle seuraavaksi, miten se tehdään.

Alla on joitain lyhyitä vaiheita tämän mudran tekemiseen –

1. Koska tähän harjoitukseen ei sisälly istumis- tai seisontaohjeita. Joten voit tehdä kuten haluat. Mutta tärkein asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on, että sinun pitäisi istua erittäin mukavassa asennossa. Käytä löysiä vaatteita ja istu asentoon, jossa ei ole liikaa melua. Missä voit keskittyä paremmin. Ja missä olet täysin vailla maallisia jännitteitä tai asioita. Hengitä sitten syvään ja aloita lopulta tämä mudra.

2. Aseta peukalot korvaan korvanreikien lähelle.

3. Sulje silmäluomet asettamalla etusormet niihin.

4. Työnnä keskisormi sieraimien kummallekin puolelle.

5. Paina huulet yhteen muiden sormien kanssa

6. Vapauta keskisormesi, mutta jatka sisään- ja uloshengitystä.

Yoni Mudra -tekniikka:

Yoni mudralla on hyvin erityinen tekniikka. Tässä tapahtuu se, että kun alat saada ylimääräistä etua tai harjoitella tätä mudraa, alat visualisoida elämän chakroja. Monet muinaiset joogit tai harjoittajat ovat jo kertoneet, että he ovat alkaneet nähdä elämänsä chakraliikkeenä. Näet myös aiemman elämäsi. Tarkoitan, että elämässäsi on varmasti joitain tärkeitä kohtia tai virstanpylväitä. Näet heidät. Ne elämänmuistot, jotka ovat jättäneet vaikutuksen elämääsi. Lisäksi kun kerran hallitset tämän yoni mudra -meditaation, voit kuulla sisäisen äänesi.Meillä kaikilla on sisäinen omatunto tai sisäinen ääni, mutta se laskee alas ulkoisten vaikutusten ja paineiden vuoksi. Joten, yoni mudra huolehtii samasta.

Sanotaan myös, että voit kuulla ääniä tässä jooga -asennossa, jota kutsutaan myös mystisiksi ääniksi. Yleisesti uskotaan, että oikeakätiset ihmiset kuulevat ääniä oikeasta korvasta, kun taas vasenkätiset ihmiset kuulevat ääniä vasemmasta kädestä. Myös yoni mudrassa suositeltava asento on siddhasana. Tätä pidetään parhaana jooga -asennona asiantuntemuksen hankkimiseksi ja alempien aukkojen hallitsemiseksi. Mutta se ei ole kaikkien kuppi teetä tehdä siddhasana. Joten voit aloittaa padmasanalla. Ja kun olet tehnyt kaikki alemmat aukot, voit aloittaa ylempien aukkojen tiivistämisen.

Yoni Mudran edut:

Näihin sisältyy myös joitain terveyshyötyjä

  • Se on erittäin hyödyllinen päästä eroon stressistä ja masennuksesta.
  • tasapainottaa hermostoa.
  • Pidä sinut aina rentoutumassa ja virkistämään mieltä ja sielua.
  • On erittäin hyödyllistä kehittää henkistä rauhaa.
  • Antaa hengellistä rauhaa ja rauhaa sydämellesi ja mielellesi.

Viimeiset sanat :

Keskittyminen on yoni mudran avain. Sinun on tehtävä paljon työtä keskittyäksesi, ja vain sinä voit menestyä yoni mudrassa.