Brudspikdesign – 18 idéer för fantastiska klassiska eller glamorösa naglar

brud naglar design man-kvinna-brudgum-kostym-blå-bröllopsklänning-vigselringar-nagellack-naken-händer

På din bröllopsdag står du och din partner i centrum. All uppmärksamhet och utseende hos gästerna och fotograferna är på dig. Dina händer är i scen med brudringarna och så är dina naglar. Bröllopspikarna pryder dina händer och avrundar din alldeles speciella charm. Vi har några för dig i den här artikeln Brud naglar design Idéer sammanställda för inspiration.

Bridal Nails Design – Klassiskt franskt nagellack

brud naglar design subtil-fransk-bukett-pion-brud-bröllop-klänning-gäster-kvinna-händer-ringar

Utan tvekan är de franska naglarna en riktig klassiker inom manikyr. Här bygger den klassiska varianten på vita spetsar. Denna look ser helt avslappnad och naturlig ut, men samtidigt väldigt stilren och vacker. Denna brudspikdesign passar alla bröllopsklänningar och får naglarnas naturliga form att se särskilt feminin och välskött ut.

Brudnaglar design – fransk manikyr med sött hjärta

brudspikar design pärlkedja-strass-spetsiga naglar-formade-runda-hjärta-kvinna-händer-på varandra

På bröllopsdagen firar du din kärlek och framtiden, lyckligt umgänge. Varför inte göra dina naglar konstnärligt med kärlekens symbol? Den vita spetsen på den franska manikyren rinner nerför fingerplattan och bildar ett sött hjärta som accentueras med små, glittrande ränder.

Nageldesignbilder- 27 subtila idéer för nagelkonst

Måla naglar – 35 vackra nageldesignidéer

Nagelkonst på tårna – 17 bra idéer för att försköna fötterna

Korta naglar – feminina och eleganta

brud naglar design kvinna-hand-naglar-kvadrat-lackerade-franska-transparent-vit-målning-blommor

Naturligtvis är korta naglar ingen anledning att avstå från det eleganta utseendet. Tvärtom, en kort, välskött nagel ser lika chic och smal ut som en spik tack vare rätt lack. Med korta naglar ska den franska spetsen inte vara för bred. En tredjedel av nagelbädden för den vita spetsen är den perfekta andelen.

Ställ in accenter med mönster och färger

brud naglar design franska-vita-blommor-blad-blå-enkel-elegant-accent-oval-nagellack

Om du vill förlänga dina korta naglar optiskt kan du välja det så kallade “Dramatic Smile” -lacket. Sidovingarna på den franska spetsen dras långt mot nagelroten. Oavsett om dina naglar är arkiverade i en rund, oval eller kvadratisk form, kommer små blommor att ge en extra touch av skönhet till din manikyr.

Brudnaglar med silverspetsar

brudspikar-design-blommor-franska-silver-vit-transparent-glitter-fyrkantig-spik-form-motiv

Individuella dekorationer på några fingrar eller pioner på ett enda finger ger din manikyr en fräsch och glad look. Om du bär färgade smycken eller bara vill lägga till en färgad accent i din outfit, kan du också designa de små blommorna i rätt färg. Många olika kombinationer kan göras med blommorna.

Söta blommor för korta naglar

brud naglar-design-silver-glitter-hand-kvinna-öm-rosa-blommor-vita-naglar-kort-nagellack

Kombinera till exempel fransk brudespikdesign i silver eller guld med vita, målade blommor som är placerade på sidan av nageln eller diagonalt motsatt. Om du bär silversmycken och din bröllopsklänning hålls ganska enkel kommer blommotiv att se bra ut i kombination med silver accenter. Små, känsliga, knappt synliga prästkragar med en glittrande punkt i mitten får dina naglar att se flickaktiga ut.

 Dramatisk manikyr med spetsmönster

brudnaglar-design-spetsiga-glitter-blommor-hand-naglar-nagellack-transparent-silver-elegant

Ett mjukt nudelpoleringsmedel eller en klar baslack med spetsdesign är en bra idé för dina brudspikar. Stora mönster pryder dina naglar och kan kombineras med din bröllopsoutfit, speciellt om du bär en brudklänning med spetsar och enskilda spetselement används på dina naglar. Brudspikar med spetsmönster ser romantiska, lekfulla och samtidigt enkla ut.

Brudnagelmotiv på naken nagellack

brudnaglar-design-naken-nagellack-glitter-prickar-fjärilar-glänsande-matt-grov-släta-kolvar

En fantastisk nyans som kommer närmast mänskliga hudtoner skär en fin figur på dina naglar. Nakenlacken är återhållen, välskött och elegant på samma gång och ger tillräckligt med utrymme för kreativitet. Dekorera dina naglar med valfri design. Du kan uttrycka fjärilarna i magen med naglarna. Du är också välkommen att kombinera de utvalda motiven med en matt sandlook.

Brudspik med akrylblommor, pärlor och strass

brud naglar-design-akryl-nagel-modellering-nagel-form-spetsade-vita-pärla-strass-blomma-rosor

Vill du locka uppmärksamhet med en praktfullt dekorerad manikyr? Långa, spetsiga naglar är mycket distinkta och iögonfallande och är idealiska för speciella tillfällen. Dekorativa 3D -blommor kompletterar din unika nageldesign. Akrylblommorna är dekorerade med små vita pärlor och ser romantiska och äkta ut.

En touch av lyx – kaviarlook

brudespikar-design-pärlor-mini-hand-kvinna-naglar-lackade-kvadrat-kort-box-transparent

Om du har valt en elegant och enkel bröllopsklänning utan dekorationer för din bröllopsdag, så kan brudspikdesignen i kaviarlook vara den rätta för dig. I kaviarmanikyren appliceras små pärlor som framkallar ett unikt 3D -utseende på dina naglar. Minipärlorna gnistrar i mjuka, återhållsamma färger och ser särskilt elegant ut. Om du vill framhäva din vigselring, applicera sedan mikropärlorna bara på ringfingret.

Negativt rymdutseende och utsmyckningar

brud-naglar-design-vit-transparent-mönster-dekorationer-prickade-glas-svart-ring-naglar

Du kan också uppnå en ädel och snygg brudspikdesign med den så kallade negativa rymdtekniken. En bit av själva spiken lämnas medvetet ledig och skapar vackra mönster. Kombinationer med vit färg och filigranmönster kommer att skapa entusiasm.

Lyxig manikyr med strass

brudspikar-design-accenter-strass-limmade-naglar-lång-kvadrat-fransk-vit

Vill du dekorera dina naglar med glänsande strass? Även om din bröllopsklänning är dekorerad med strass eller paljetter kan ett par stenar ge din outfit ännu mer glans. I balsalen eller i solen liknar de glittrande stenarna små diamanter. De står väldigt stilrena på enskilda franska spikspetsar och kompletterar dem snyggt.

Kombinera strass med andra mönster

brudnaglar-design-kvinnor-händer-naglar-runda-franska-manikyr-stenar-glitter-hjärtat-vårdade motiv

Du är välkommen att dekorera hela nagelplattan med kristaller och bara sätta enskilda blanka accenter på de återstående fingrarna. Överdriv inte med de färgade strassarna. För ett elegant resultat är det bäst att välja enkla och transparenta stenar. Kombinationen av stenar i olika storlekar skapar en förtrollande gnista.

Snygg design av brudnaglar

brudnaglar-design-manikyr-färgade-vanliga-naglar-kort-glitter-svart-vitt-mönster-fluga-bröllopsklänning

Vill du ha en unik nageldesign i bokstavlig mening, lekfullt antyda det fantastiska tillfället och ändå se förtrollande och elegant ut? En prinsessa bröllopsklänning för ringfingret och en elegant, stilren brudgumskostym bredvid ser bara vacker ut. Lägg till en liten gnista med känsliga glitterpartiklar och din ursprungliga nageldesign kommer säkert att vara ett riktigt blickfång.

Brudnaglar i klassiskt rött

brud naglar-design-brud-nagellack-röd-armband-bukett-pärla-ringar-brud-klänning-spets-grädde-vit

En perfekt manikyr på bröllopsdagen kan också vara i rött. De röda tonerna är bra färg accenter, lossa allt vitt och markera bröllopsklänningen och brudbuketten. Ljust rött är uttrycksfullt och du kommer säkert att locka godkännande och entusiastiska utseende. När det gäller nyansen är valet helt upp till din smak. Du är också välkommen att ge din bröllopsklänning en röd färgdetalj.

Subtil design för brudnaglar i känsliga nakna toner

brudspikar-design-form-spetsig-hand-kvinna-beige-naken-naturlig-elegant-blank-enfärgad-enkel

Om du vill få dina naglar att se mer känsliga ut kan du enkelt uppnå det med nakenfärgat nagellack. Nakna naglar visas längre på grund av den nära färgen på hudtonen. För en harmonisk övergång från nagel till finger måste du hitta rätt naken nyans för dina naglar. Oavsett om det är naken, som går i beige, brun, ros eller även i vitt, är ett naken utseende en fantastisk och elegant brudspikdesign.

Naturligt utseende med en naken look

brudnaglar-design-brud-leende-krans-brudgum-natur-händer-nagellack-rosa-naglar-kort

Om du vill designa hela din outfit naturligt kan du också använda trendfärgen naken för smink. Subtila färger är alltid in och understryker din naturliga skönhet. För den optimala nakentonen, orientera dig alltid mot din hudfärg. Om du är osäker på vilken naken nyans du ska använda för ditt nagellack är det bäst att få din smink att hjälpa till, eftersom den perfekt speglar din hudton.

Vattenfall fransk spik

brudspikar-design-naturliga-subtila-naglar-nagellack-hörn-fasade-glitter-silverfärgade-vattenfall

Vad tycker du om en manikyr med en känslig, lite mjölkaktig baslack med glitter på nageltopparna? Glitteret finns i silver och guld, liksom i andra kontrasterande färger. Den accentuerade spikspetsen sticker ut från resten av nageln och fortsätter på nagelplattan som ett vattenfall.