Forma naglar – tips och tricks för perfekta naglar

Formande naglar-lila-röd-intensiv-extravagant-nageldesign

Nageldesign är en del av stylingen och, i likhet med kläder, är flera mönster möjliga. Naglar kan anta en mängd olika former, men inte alla passar alla händer. Om dina händer ser smala, känsliga ut eller tvärtom kortare och fylligare beror på hur du använder dina Forma naglar. Vi har sammanfattat 7 nageltrender och ger dig tips om hur du bäst arkiverar dem.

Forma naglar – 7 nageltrender i korthet

Forma naglar -filer-instruktioner-tips-styling

Med tiden, hand i hand med mode, har många nagelformer etablerat sig som perfekta. En avgörande faktor utöver den individuella stilen är vardagen och jobbet där man är aktiv. I vissa branscher är det obligatoriskt att hålla dina naglar så korta och iögonfallande som möjligt. Men korta naglar kan också se moderna och välskötta ut. Veckovis nagel- och handvård räcker vanligtvis för att alltid presentera en vacker manikyr. Dessutom finns det många möjligheter för nageldesign. Naturligtvis kräver dessa vissa arkiveringstekniker så att den önskade effekten kommer till sin rätt. Det finns i princip 7 olika spikformer – kantiga eller rundade, runda eller ovala, mandelformade och de för närvarande mycket aktuella – stilett och kista.

Formande naglar – kantiga

Form naglar-kantig-medellång-naken-färg-nagel design

Atletiska damer som gillar att bära dem lite kortare formar sina naglar till en kantig form. För att göra detta placeras sidorna rakt vertikalt och spikkanten horisontellt från utsidan till insidan. Du bör De två hörnen är rakt anslutna till varandra och är parallella. Spikens spets ska vara bred och rak i slutet, inte oval. Följande gäller: ju smalare spikplattan, desto svalare ser vinkelformen ut. I denna mening är denna form inte lämplig för kvinnor med breda naglar.

Formande naglar – Vinklade med rundade hörn – Squoval

Formande naglar rundade hörn-squoval-nagellack-röda

Squoval -naglar anses vara en variant av kvadrat och oval tillsammans. Fortsätt på samma sätt och slutligen avrunda hörnen med filen. Med kortare naglar, inte längre än spikspetsen, ser denna form särskilt naturlig ut och förlänger optiskt fingrarna.

Forma naglar – runda

Formande naglar -round-nail-design-black-short-fingerna% cc% 88gel

Vem som helst kan bära runda naglar och är särskilt populär bland kvinnor med korta, spröda naglar. Dina händer ser väldigt snygga och välskötta ut utan att du behöver lägga mycket arbete på vanlig vård. Denna nagelform är lämplig för krävande aktiviteter och i yrkeslivet. Fil naglarna jämnt från spikbrädan till spikspetsen.

Formande naglar – ovala

nagel-former-oval-rosa-ljus-nagellack-nagel-design

Den ovala spikformen är utan tvekan den mest eleganta och damlikaste av alla. Det är fantastiskt lämpligt för kvinnor med breda naglar, eftersom det får fingrarna att se smalare och längre ut. Det fungerar bäst när naglarna är lite längre. Fila först sidoväggarna rakt och börja runda hörnen genom att fila ner i en vinkel från spikens spets. I mitten ska spikbrädan inte vara för spetsig utan snarare försiktigt.

Formande naglar – mandelform

naglar-former-mandel-form-rosa-öm-oval-ljus

Mandelformen är mycket lik den ovala, bara spikens spets är lagrad till en punkt. De är väldigt trendiga och mer lämpliga för långa naglar. I princip bör längden vara en tredjedel av nagelbädden så att nageldesignen blir estetiskt tilltalande. Nu fila dina naglar i form av en mandel. Detta innebär att sidoväggarna först läggs raka och smalare och smalare framåt, men inte spetsiga samtidigt. Mandelformen är perfekt för varje handform och är absolut lämplig för daglig användning.

Formande naglar – kista eller ballerina

spik-former-kista-ballerina-modern-vit-spik-design

Kista, även känd som ballerina, är utan tvekan den trendigaste nagelformen av alla. Det är en hybrid av den fyrkantiga och ovala formen. Det är också bra för bredare naglar och tack vare den platta spetsen för smalare naglar. Spikbrädan arkiveras på ett liknande sätt som mandelformen. Fila först sidoväggarna rakt och peka sedan något framåt. Lägg sedan filen direkt på spikens spets och ta bort den tills den slutar så platt som möjligt med två raka hörn.

Formande naglar – stilett

spik-former-stilett-röd-spik-design-matt-modern

Stiletto är en nagelform för utåtriktade, självsäkra kvinnor som gillar att experimentera och ta risker. Naglarna slutar mycket spetsiga och får kvinnornas händer att se särskilt feminina och längre ut. Därför passar en nageldesign med denna nagelform perfekt med bredare naglar och korta fingrar. På grund av sin iögonfallandehet är denna nagelform inte avsedd för daglig användning, utan snarare för lördagskvällar eller speciella tillfällen. Utformade i överlängd ser naglarna snabbt ut som häxliknande eller billiga. För att uppnå den perfekta formen placeras filen i mitten av spiken och hörnen läggs ner i en vinkel. Underskatta inte den specifika formen, eftersom det snabbt kan se snett ut eller till och med bryta av på grund av oerfarna händer.