Nageldesign för korta naglar i sommarlooken – trender, tips & idéer

Nageldesign för korta naglar sommar-orange-mönster-pilar-vit

Nu när sommaren äntligen har kommit behöver vi inte bara rätt kläder och frisyrer. Naglarna ska också vara välskötta och designade efter säsong. Och för att göra detta behöver de inte ens vara långa. Även korta naglar kan se lika mycket mer attraktiva ut med en enkel design eller till och med en enfärgad look. I den här artikeln vill vi presentera dig för vad som är typiskt och lämpligt för nageldesign för korta naglar i sommarlooken. Bra tips och idéer sätts ihop med bilder. Få dig själv och alla omkring dig på det perfekta sommarhumöret.

Nageldesign för korta naglar i sommarlook – viktiga skötseltips

nageldesign för korta naglar sommar-turkos-exotisk-vit-svampteknik

Oavsett om det är enkelt, med dekorativa element, blommotiv eller i form av gelnaglar – mycket kan göras på sommaren för att ge sommarstylingen den sista touchen med hjälp av naglarna. Men för att slutresultatet ska se riktigt bra ut är det oerhört viktigt att ta hand om dina naglar och förbereda dem ordentligt. Beroende på typ av spik erbjuds ett brett utbud av produkter som förser nageln med vad den behöver. Torra naglar kan masseras in med speciell nagelolja för att ge dem fukt. Oljan ska helst sugas in över natten. Om du plågas av tunna och spröda naglar är det bäst att använda nagelhärdare. Detta är en bra vårdprodukt även om du håller dina naglar korta.

Avbrott för dina naglar rekommenderas också. I bästa fall behöver de cirka 2 veckor för att återhämta sig mellan varje målning. På detta sätt garanterar du också en vacker och välskött look på lång sikt.

Matchande sommarfärger

nageldesign-kort-naglar-sommar-rosa-blommor-målning-motiv-blommiga-somriga

I princip kan allt som lyser upp fint och gör dig på gott humör användas. Så det ska vara färger som är så vänliga som möjligt. Dessa inkluderar orange, gult, rött, rosa, blått och grönt, men också exotiska nyanser som turkos, sandfärger, korall och de olika nyanserna i de nämnda färgerna. Om du vill ha något lite mer subtilt kan du också använda pastellfärger, och neonfärger är särskilt slående. Varma metalliska färger som guld, koppar eller brons är också lämpliga för en elegant kvällsmanikyr.

Vinter- och julspikar – 25 mönster att styla

Nageldesign med en wow -faktor: Inspirerande bildidéer

Höstnaglar 2017/2018 – idéer för en vacker nageldesign för hösten

Nageldesign för korta naglar – idéer & Trender för sommaren

nageldesign för korta naglar sommar-ränder-lim-aqua-turkos-vit-lack-geometrisk

Som på alla områden förändras trenderna också när det gäller nail art. Vissa saker från förra året förblir desamma, andra trender är plötsligt inte längre så populära och nya idéer läggs till istället. I det följande kommer vi att visa dig några varianter som är i år och som definitivt bör övervägas. Designen är i stort sett inte svår alls. Många är bra för nybörjare.

Freestyle för nybörjare

Nageldesign-kort-naglar-sommar-freestyle-färger-nagellack-abstrakt

Det är visserligen allt annat än enkelt att rita vissa motiv på de små naglarna. Och särskilt nybörjare tycker att det är svårt. Om det också finns en rastlös hand, många förtvivlar och ger upp. Så det är bra att freestyle -designen finns. Här kan du experimentera som du vill och leka med sommarens färger. En bra idé är till exempel att måla nageln i valfri färg. Du kan sedan komplettera nageldesignen för korta naglar med andra matchande färger genom att helt enkelt designa spikspetsarna med dem. För att göra detta, gnugga helt enkelt penseln över den ungefär en gång och ta upp relativt lite färg i förväg. Upprepa med så många färger du vill.

Geometriska former

nageldesign-kort-naglar-sommar-geometrisk-grafisk-pastellfärger

De ser pigga och moderna ut och skapar ett snyggt utseende. De grafiska mönstren och motiven är fortfarande populära och kan enkelt användas för nageldesign för korta naglar. Och det bästa är att en mängd olika motiv kan tänkas ut här och de olika sommarfärgerna kan kombineras med varandra. Så du får alltid en ny design och imponerar med ett varierat utseende med jämna mellanrum.

Måla nageldesigner för korta naglar – Lekfulla eller minimalistiska prickmönster

nageldesign-för-kort-naglar-sommar-minimalistiska-prickar-mönster-vit-svart

Letar du efter enkla nageldesigner så är detta något för dig. Poäng läggs helt enkelt till den valda grundfärgen. Och med en speciell penna behöver du inte ens ha en speciell talang för teckning eller en särskilt stadig hand. Det svåraste är i princip att bestämma hur prickarna ska utformas. För bortsett från att alla färger kan användas eller flera kan kombineras kan du också spela med numret. Enskilda poäng eller kombinationer av högst tre ser lite mer elegant ut. Om det däremot är många olika som duppar får du en mer lekfull nageldesign för korta naglar.

Spikdesigninstruktioner för korta naglar i mesh -look

nageldesign-kort-naglar-sommar-nät-röd-silver-elegant-kvinnor

En mängd olika verktyg kan användas för att skapa attraktiva mönster. Till exempel kan du använda ett nät för att skapa din egen nageldesign för korta naglar. Återigen väljs en huvudfärg som du kommer att använda för att designa varje spik. Det här kan vara svart. När detta lager har torkat placeras nätet på nageln. Självhäftande varianter gör detta steg enklare, eftersom nätet nu är målat med en annan färg. Du bestämmer vilken nagellackfärg du använder för detta.Med guld eller brons får du ett särskilt elegant utseende. Du kan också måla naglarna i vitt och guld. Så snabbt får du vackra nageldesigner!

Färgglada franska manikyr

nageldesign-kort-naglar-sommar-fransk-manikyr-ljusa färger

Den franska manikyren kommer förmodligen aldrig att gå ur mode. Det fortsätter bara att experimentera med nya varianter. Färgglada idéer där varje nagel får en annan färg är mycket lämpliga för sommaren. För detta ändamål kan en nageldesign för korta naglar skapas av gelnaglar eller så kan du helt enkelt använda nagellack. För detta ändamål finns det speciella schabloner som kan användas för att maskera bort nageltopparna.

Måla spikmånen

spik-design-kort-spik-sommar-spik-måne-fransk-idé-vin-röd-silver

Den så kallade spikmånen kan också lyftas fram som ett intressant alternativ till fransk manikyr. Schablonerna för den franska manikyren är lika lämpliga för detta. Den perfekta idén för en cool nageldesign för korta naglar som också är enkel. Efter grundfärgen maskeras och målas området på spikmånen i en annan färg. Glöm inte den genomskinliga topplacken för alla mönster!

Användbara verktyg och nödvändiga produkter

nageldesign-kort-naglar-sommar-vård-tips-idéer-trender-poäng

Förutom nagellacket i lämpliga och önskade sommarfärger kan olika redskap och element naturligtvis också användas för att skapa en vacker design. En nagellackpenna är mycket användbar för prickar, medan dekorationer som strass, glitter, band eller klistermärken kompletterar ett motiv eller ersätter oberoende målning. Om du vill måla små bilder själv och frihand, var noga med att välja lack som är utrustad med en tunn pensel och tillåter mer exakta linjer. Stencils i form av remsor eller, som ett alternativ, Tesa, samt tyger som nät eller spetsar är bra hjälpmedel.