Nageldesign i svart – 13 idéer och bilder för unika naglar

nageldesign i svart blomma glitter DIY idé

När det gäller nageldesign i svart finns det många olika sätt att sätta fingrarna i rampljuset. Den svarta färgen är allt annat än tråkig och är också perfekt som bakgrund för en mängd olika motiv, mönster och mönster. Resultatet kan bli elegant eller lekfullt, så att underbara idéer kan hittas för varje tillfälle. Vi har sammanställt några intressanta idéer och inspirationer för nageldesign i svart, samt nageldesignbilder som illustration. Använd dem som inspiration eller kopiera och klistra in som du vill förvåna alla.

Spik-design-svart-stenar-prickar-mönster-inspiration-3d

Så svarta naglar är attraktiva, men vad kan du göra med dem? Helt bortsett från det faktum att de mest olika mönster och motiv kan utformas, som du kommer att se från följande nageldesignbilder, kan nageldesignen med fransk manikyr också implementeras genom att designa tipsen i valfri färg. Den omvända franska ser också bra ut i svart.

nageldesign i svarta naken-nagelremsor-stick-stjärna-glitter-guld

Dessutom passar den svarta nageldesignen till varje spiklängd och form. Så oavsett om du vill designa korta naglar, medellånga eller långa, om naglarna är rundade eller fyrkantiga, eller om du letar efter en design för spetsiga naglar, är svart alltid ett bra val. Men nu kommer vi till några populära tekniker som ska ge en liten inblick i de många möjligheterna.

Nageldesign med prickar

nageldesign i svart gör-det-själv-vit-prick-mönster-idé

Det lekfulla prickmönstret är förmodligen ett av de mest populära mönstren. Vilken dam gillar inte det? De är inte bara söta, utan också klassiska och snygga och kan implementeras i olika färgkombinationer på en svart bakgrund. Om du till exempel vill ha en nageldesign i svart och vitt kan du enkelt skapa vita prickar för ett mönster i svart och vitt. Om du letar efter en nageldesign i svart och rosa kan du falla tillbaka på den här nyansen. Eller vad sägs om en nageldesign med rosett och prickar? Du kan se några fantastiska nageldesignbilder ovan och nedan.

nageldesign med svarta prickar-grå-silver-enkel-konst

Naturligtvis kan mer än bara två färger kombineras. Ett färgstarkt prickmönster på en svart bakgrund kan se väldigt glad ut. Det gör den mycket lämplig för fester. Prickarna kan alla ha samma storlek eller så kan du skapa en blandning av olika storlekar. Så att dessa blir jämnt runda kan du använda ett så kallat prickverktyg, som är mycket lätt att arbeta med. Alternativt är en trubbig tandpetare, huvudet på en nål och till och med ändarna på en bobbypinne, som du helt enkelt böjer isär, också lämpliga. Med hjälp av dessa föremål kan du också designa prickar i olika storlekar för nageldesignen i svart.

Nail art bilder med ränder

nageldesign-svart-vit-ränder-neutrala-färger-enkla-stenciler

Inget mer kan sägas om ränderna än om prickarna. Detta mönster är också en av klassikerna och möjligheterna är desamma. Svarta naglar ser snygga ut med vita eller beige ränder och peppiga med en ljus färg. I sin tur kan du få lite glamour genom att skapa en nageldesign i svart och guld eller silver, eller genom att använda glitter.

nageldesign-svart-ränder-ombre-rosa-ros

Det enklaste sättet att få ett randigt mönster med jämna mellanrum är med hjälp av spikremsor, som sitter fast på nageln som en mall och som helt enkelt skalas av igen efter målning. För detta ändamål bör det tidigare färgskiktet torkas väl. Regnbågsränder är särskilt intressanta. För att göra detta målar du först naglarna i olika ljusa färger. Efter torkning används remsorna över vilka den svarta lacken sedan målas. Om du drar av ränderna kommer de ljusa färgerna fram igen och ett attraktivt nagelmönster skapas. En mängd olika varianter kan implementeras på detta sätt.

Nageldesign med glitter

nageldesign-svartspetsiga naglar-glitter-omvänd-fransk-guld

I vårt nageldesigngalleri vill vi inte undanhålla varianterna med glitter från dig. Mycket kan designas här också. Med svart som grundfärg kan en mängd olika mönster utformas med guld- eller silverglitter, eftersom nageldesignen i svart och guld eller annan metallfärg ser glamorös och elegant ut. Naturligtvis är andra färger också bra. Du kan också få en intressant nageldesign i svart om du väljer någon färg som bakgrund och sedan designa den med svart glitter.

nageldesign-svart-glitter-silver-idé-enkel-nagellack-nagelkonst

Idéerna är också lämpliga för en gelnageldesign med glitter som är snabb och enkel att göra. Du kan använda glitter i pulverform eller genom att välja ett färdigt glitter nagellack. En mängd olika mönster som ränder eller prickar, prydnader eller individuella nageldesignbilder kan sedan implementeras. Varje nageldesign är garanterat unik!

Nageldesign i matt svart

nageldesign-svart-matt-glans-ränder-koppar-glamour-stil

Om du har bestämt dig för det klassiska svarta kan du skapa ett speciellt blickfång genom att använda en matt yta istället för den blanka ytan. Här kan du kombinera med lika matta mönster i andra färger eller betona mönstren särskilt bra genom att göra dem glänsande eller till och med glittrande. Experimentera bara med mönstren. Du kommer säkert snabbt hitta en original och unik nageldesign i svart matt.

nageldesign-svart-matt-mönster-glans-original-enkel

Den mattsvarta kan också kombineras mycket fint med guld, silver eller koppar. Du får snabbt en snygg och elegant design som du kan använda till fester. Du kan också få vackra accenter på den matta ytan med hjälp av strass eller glänsande nagelremsor. En topplack används inte med denna idé, eftersom den ger glans och förhindrar effekten av de mattade naglarna.

Frihandsteckning av motiv och mönster

nageldesign-svart-vit-damer-styling-blommor-frihand

Om du vågar göra det kan du rita bilder eller mönster på egen hand istället för de hjälpmedel som redan nämnts. Så du får vackra och även unika orientaliska prydnader i svartvitt eller en annan färg, stammar och till och med små landskap eller motiv som passar för en viss festival som påsk eller jul. Om du inte hittar rätt klistermärken är detta ditt bästa alternativ. Visst, detta tar ofta mer tid, men det är definitivt värt ansträngningen.

Särskilt gelspikar är lätta att designa för hand eftersom gelén inte torkar i luften som lack och inte blir seg vid designen. Istället har du tillräckligt med tid att rita och härdar bara gelen under lampan. Det finns en mängd olika instruktioner som förklarar även komplicerade motiv steg för steg, så att även nybörjare kan njuta av framgång.

Nageldesign i svarta och nageldesignbilder med klistermärken

nageldesign-svart-blommor-klistermärke-klistermärke-rosa-accent-spik-hörn

Färdiga klistermärken finns också för särskilt komplicerade mönster. Speciellt nybörjare eller kvinnor som inte har en stadig hand kan se fram emot det, eftersom klistermärkena skapar det perfekta utseendet på nolltid. Allt du behöver är en baslack av valfri färg, som du kan välja beroende på klistermärkesfärgen. Efter att du har fäst klistermärket, fixa det med en transparent topplack. På så sätt garanterar du att den svarta nageldesignen håller längre.

Du kommer att bli förvånad över hur många olika mönster det finns i form av klistermärken. Både orientaliska och romantiska, lekfulla och optimistiska mönster kan hittas och erbjuder därför alltid den perfekta varianten för varje tillfälle. Och om du inte känner för det är det bara att besöka din manikör som tar med den design du vill ha på dina naglar medan du skämmer bort dig själv.