Nail design bildgalleri & idéer för olika årstider och fester

nageldesign bildgalleri blad-färgglada-motiv-höst-säsonger-färger

Varje säsong har sina egenskaper som är förknippade med den. Detsamma gäller de olika helgdagarna. Eftersom var och en av dem har vissa färger i naturen, som sedan också används inom livsområden, till exempel inom mode eller kosmetika, för att anpassa sig till årstiden och för att sätta dig själv på rätt humör. Å andra sidan är årstider och helgdagar också förknippade med vissa motiv som kan användas för styling. För oss idag handlar det om utformningen av naglarna, där vi har sammanställt inte bara ett vackert nageldesigngalleri, utan också bra idéer för motiv som du kan imitera eller använda som inspiration beroende på årstid och festival. Ta med peppen i din manikyr och sprid rätt stämning bland dina medmänniskor.

Vårspikdesign

nageldesign bildgalleri vår-pastell-toner-mintgrön-hud-färg-naken-vit

Våren kännetecknas av många olika ljusa färger. Ängarna börjar äntligen bli gröna igen. Vårblommorna blommar i rött, gult, orange, blått, lila, rosa och många andra färger. Både starka och känsliga pastelltoner är typiska här. Det viktigaste är att det är ljusa och glada färger. Ljusblå som en symbol för den vackra vårhimlen kan också användas för vårspikdesignen. Skapa en romantisk look med ljusa, subtila pastelltoner eller använd starkare färger för ett livligare utseende. Du kan dämpa det senare lite genom att kombinera söta motiv eller känsliga blommor.

nageldesign bildgalleri vår-nyckelpiga-insekter-röd-färg

Förutom en mängd olika blommor och trädblommor är insekter också lämpliga som motiv, som nu gradvis dyker upp. Larver, nyckelpigor och bin är bara några av dem. Inte att glömma är de många färgglada och vackra vårblommorna som är typiska för den här säsongen och som också finns i vårt nageldesign -bildgalleri. Välj krokusar, tulpaner, syrener eller genomarbetade pioner, som du antingen kan måla själv eller sätta på spiken i form av klistermärken. Skapa små ängar på naglarna eller en färgglad bukett blommor. Kom bara på något i lämpliga färger och motiv.

nageldesign bildgalleri vår-elegant-fest-snygg-blå-orange-rand-prickar

Om du vill ha något mer elegant eller glamoröst för en fest, gör det utan vissa motiv och använd helt enkelt vanliga vårfärger för att skapa en enkel design för våren eller ett mer neutralt mönster. Geometriska är väldigt trendiga och snygga och kan bestå av trianglar, cirklar, spetsar eller rektanglar, rutor och ränder. Men kom gärna med något själv.

Nageldesignen för påsk

nageldesign bildgalleri påsk-vår-äng-påsk-ägg-himmel-moln

På våren är det trevliga fester som ger upphov till en speciell design av naglarna. Förutom pingst är det också påsk. Färgerna här är desamma som för våren i allmänhet. Bara i relation till motiven får du ytterligare alternativ. Din manikyr blir särskilt rolig om du visar färgglada påskägg eller till och med påskharen.

nageldesign bildgalleri påsk-chick-dot-mönster-glitter-färgglada-färger-vit

Du är också välkommen att prova andra typiska påskdjur. Kycklingar är till exempel inte svåra att designa och kan kombineras med äggskal, som i exemplet ovan i vårt nageldesign -bildgalleri. Kycklingar, får eller påskklockor eller blommande vårgrenar som du kan representera en liten påskbukett är också lämpliga.

Nageldesign på sommaren

spik-design-bild-galleri-nautiska-sommar-mörk-blå-ankare-ränder-glitter-lack

Sommaren är minst lika efterlängtad och välkommen som våren. Och här kan du vara särskilt modig när det gäller färgerna. Starka färger är önskvärda för naglarnas sommardesign och kan sträcka sig från grönt till blått och rosa till gult eller orange. Neonfärger, som kryddar varje sommarkläder eller till och med kompletterar den när det gäller färg, är särskilt populära och särskilt märkbara. Men det betyder naturligtvis inte att du inte kan skapa mer subtila mönster i pastellfärger eller i det trendiga nakna utseendet.

Sommaren är naturligtvis också förknippad med en semester på stranden. Således är alla marina motiv och färger lämpliga. Nageldesignen i turkos symboliserar till exempel en tropisk strand eller det turkosa vattnet och kan kombineras med sandfärger, beige eller med korall och vitt. Laxfärgen och mörkblå är också bra om du vill göra nageldesignen maritim. Med blått och vitt skapas en nautisk stil, som är känt från sjömän, som också kan kombineras med ljus beige för sand eller rep.

spik-design-bild-galleri-sommar-rådjur-skog-motiv-grönt-vitt-modernt

Symbolerna är många. Palmer, ankare, marina djur som fisk, krabbor eller måsar, skogsdjur som rävar eller rådjur, färgglada ballonger, band, frukter, glass eller andra sommar desserter eller bara en spikdesign med blommor eller vackra blommor. Allt är lämpligt och vackert, som exemplen från vårt nageldesign bildgalleri bevisar. Låt din fantasi springa ut och använd bara det du personligen förknippar med sommaren.

nageldesign-bild-galleri-sommar-guld-svart-omvänd-fransk-manikyr

De som tycker att motiven är för ostiga kan helt enkelt plocka upp en eller två färger och använda dem för att måla naglarna. Även här är den geometriska designen naturligtvis perfekt lämpad och ett bra alternativ till ofta komplicerade och svårt att återge motiv. En nageldesign med glitter eller en nageldesign med strass kan mycket enkelt implementeras, vilket också passar för festen. En nageldesign i svart och guld ser också väldigt elegant ut. Du kan se ett fint exempel på bilden ovan i vårt nageldesign bildgalleri. Detta är den så kallade omvända franska manikyr, där spikens halvmåne framhävs istället för spikspetsarna.

Nail design bildgalleri för hösten

nageldesign-bild-galleri-höst-gröna-grenar-tall-kottar-guld-vit-glitter

Hösten har också mycket att erbjuda när det gäller färger och motiv och är allt annat än tråkigt som tema för att designa naglar. När det gäller färg passar varma nyanser och nyanser som gul, orange, röd, brun, beige och bordeaux, men också lila och lila, det vill säga allt du stöter på i höstlig natur. Naturligtvis finns det också färgen grön, som fortfarande syns här och där och representeras i vintergröna växter. Du kan skapa en liten pepp med varma metallfärger. Detta inkluderar inte bara guld, utan också koppar och brons.

nageldesign-bild-galleri-höstlöv-träd-färgglada-blad-crimson-lila

Spikdesignbilder och motiv som löv, lövträd, ekollon, kastanjer, kottar, pumpor, höstfrukter, bär och liknande är perfekta för att skildra denna mysiga säsong på dina fingrar. Du kan också kombinera den med vintergröna grenar och varför inte några höstdelikatesser för ett mer lekfullt utseende. Träd, till exempel, ser väldigt vackra ut, med en höstkrona med hjälp av prickar i olika storlekar eller oregelbundna fläckar.

nageldesign-bildgalleri-höst-pastellfärger-blå-röda-strass-glitter-elegant

Naturligtvis är mer naturliga och mer subtila mönster också möjliga för nageldesignen under hösten. Enkla mönster eller en till tvåfärgad design är lämpliga för detta ändamål. Glitter i guld eller silver skapar i sin tur ett glamoröst utseende som också kan skapas med strass. Vad sägs om idén från vårt nageldesignbildgalleri ovan. Blandningen av blå toner och bordeaux, markerade med ädelstenar, ser väldigt elegant ut och kan också bäras på jobbet.

nageldesign-bild-galleri-franska-höstlöv-koppar-glitter

Ovan kan du se en av de attraktiva nageldesignidéerna från vårt nageldesign -bildgalleri med fransk manikyr. Särskilt intressant är det sätt på vilket nageldesignen implementerades med franska. De två huvudfärgerna, koppar och vit, varvades med glitter. Övergången mellan de två är återigen utformad med bladmotiv.

Halloween naglar

nageldesign-bild-galleri-halloween-pumpa-grimas-läskigt-svart-orange

Höstens nageldesign kan också användas på denna roliga festival. Det är dock här andra färger spelar in. Färgerna orange, gul, giftgrön, lila och svart, men också blå toner och särskilt pastelltoner, är lämpliga för att skapa lämpliga motiv. Sådana motiv kommer säkert att tänka på dig direkt. Oavsett om snidade pumpor, spöken, fladdermöss eller svarta katter, varianterna är många. Du kan måla Frankenstein med grönt eller en gryta med gift. Det typiska Halloween -godiset, som är randigt orange, gult och vitt, är ett bra alternativ som gör dig på gott humör. Det blir också läskigt med skelett eller skalle på naglarna.

Thanksgiving eller Thanksgiving

spik-design-bild-galleri-höst-tacksägelse-grå-guld-kalkon

Även om Thanksgiving inte firas för mycket dessa dagar, kan du hedra det genom att matcha naglarna också. Använd de typiska höstfärgerna och det är bäst att designa frukter som skördas under denna tid. Kan kombineras med blad eller druvor. Om du letar efter lämpliga motiv för den typiska amerikanska Thanksgiving, bör du också överväga kalkonen, som kan ses i nageldesigngalleriet. Du kan också skapa en individuell design med de redan nämnda höstfärgerna.

Nail design bildgalleri för vintern

nageldesign-bildgalleri-vintermotiv-istappar-blå-nyanser-vit-underjordisk

Nageldesignen för vintern är vanligtvis mindre färgstark. Men det betyder inte att det måste vara tråkigt. Huvudfärgerna är blå och vita, som ofta ersätts av silver eller kombineras med färgen för slående element och effekter. Blått står för is och kan också representeras med turkos eller aqua, medan vitt symboliserar snö. Lila kan också användas som ett alternativ. Eftersom det är känt att snö glittrar i solen är glitter nagellack i respektive färger också en underbar idé.

nageldesign-bild-galleri-vinter-snöflingor-fransk-glitter-ljusblå

Motiv som omedelbart kommer att tänka på är naturligtvis snöflingor och säkert även snögubben. Men det är inte allt. Snöbollar, kvistar och kottar, skogsdjur som rådjur, som inte går i viloläge och även kan hittas på vintern, liksom pingviner eller snötäckta landskap och hus kan illustreras och därmed skapa särskilt intressanta naglar.

Nail design bildgalleri för jul

nageldesign-bild-galleri-jul-röd-glitter-grön-vit

Nageldesignen till jul är lite mer färgstark. Typiska vinterfärger och motiv kan också användas här, men rött, grönt och guld rekommenderas mer än julfärger. Det här är traditionella färger som också väljs till julpyntet. Eftersom det nu finns många andra dekorativa färger och själva dekorationerna kan vara mer moderna och minimalistiska kan du naturligtvis anpassa din nageldesign till dem om du vill. Silver och lila, rosa eller blå är inte längre ovanliga och kan också hittas på naglarna.

Motiven kan också vara tydliga. Julgranskulor, stjärnor, grangrenar, mistel, ljus eller själva julgranen, pilbågar och sagoljus eller enkla mönster i matchande färger krydrar din styling och skapar den perfekta atmosfären, om än i en liten form. Att inte glömma bort är jultomten, Rudolph eller spikmotiv i form av presenter och en färgstark kedja av ljus.

nyårsafton

nageldesign-bildgalleri-nyårsafton-glamour-guld-svart-glitter-lack-idéer

På nyårsafton kan designen bli lite mer färgstark. Glamorösa färger och färgkombinationer efterfrågas här. Så designen kan vara enklare och bestå av två färger, som kan vara ljusa eller mörka efter önskemål, eller vara färgglada. Svartvitt är särskilt lämpligt som bakgrund och glitter i valfri färg, inklusive silver och guld, för att designa motiv. Glittereffekterna kan också kombineras underbart med mattlack som bakgrund.

Välj fyrverkerier eller champagneglas som illustrationer och motiv för nyårsspikar eller märk naglarna med det kommande året. Utsmyckade linjer med glitter eller geometriska och minimalistiska figurer, som definitivt borde vara slående i färg, ser lika bra ut. Fairy lights är också en variant och kan visas i antingen en eller flera färger.

karneval

spik-design-bild-galleri-karneval-färgglada-konfetti-ränder-regnbåge

Slutligen vill vi visa dig en bra stämningsdesign i vårt nageldesign bildgalleri och ge dig några tips och idéer för karneval. En glad stämning kan också skapas med naglarna på Mardi Gras. Färger som är för mörka bör undvikas. Förutom matchande färger behöver du också glitter om du gillar och varför inte färgade strass också. De kan också användas för att skapa vackra karnevalsdesigner och utan några speciella bilder eller motiv. För övrigt är en spikdesign i vitt den perfekta bakgrunden. Alternativt kan andra ljusa färger också användas.

Konfetti är ett särskilt lämpligt motiv. Du kan designa den med grov glitter eller bara rita den på naglarna i form av massor av färgglada prickar. Alternativt kan du skapa en vimpelkedja själv. Naglarna ser också lekfulla ut med Berlinlänningar som motividé. Om du föredrar att representera den brasilianska karnevalen kan fjädrar eller den brasilianska flaggan visas. Den venetianska karnevalen är återigen känd för sina pompösa förklädnader och för att inte glömma maskerna, som gör en underbar design. Mörkare färger kan och bör också användas här. Svart, mörklila och bordeaux är helt enkelt en del av det och kombineras med guld eller silver och glitter.