Turkos naglar – vackra nageldesigner för den kommande sommaren

Turkos naglar ring armband sommar stil strand vit spets kjol

Den efterlängtade sommaren knackar på dörren och för med sig tankar om stranden och havet. När du väljer rätt kläder och smycken för din sommarlook, glöm inte att måla naglarna för att matcha dem! Här kan du få bra idéer för turkosa naglar – allt från designer till tips för att kombinera med outfiten.

Kombinera turkosa naglar med andra färger

Turkos naglar gellack-ljus lila-blommotiv-nagelkonst-nagellack

Turkos är en speciell färg mellan grönt och blått som visas i olika nyanser. Det matchar inte med alla färger och ser bättre ut med ljusare toner. En lämplig kombination visas med ljuslila, som inte står i kontrast med den turkosa, men exponerar den. Blommorna på en vit bakgrund kompletterar den vackra nageldesignen med turkosa naglar.

Turkos naglar för att matcha outfiten

Turkos naglar outfit-kombinera-affärer-kläder-sommar

Under den varma sommaren är det alltid bättre att klä sig i ljusare färger. Det finns plats för turkos inte bara på stranden, utan också i vardagen. Den moderna myntglassfärgen är en ljus nyans av turkos som är riktigt trendig. En elegant kjol i denna färg, i kombination med en vit topp och skor, passar perfekt till arbetsdagen, som du kan göra lyckligare tack vare turkosa naglar.

Måla naglarna turkosa 

turkos-naglar-målning-nagellack-ljus-blå-gåva

Du behöver inte långa naglar för vacker turkos manikyr. Färgen ser bra ut även på korta naglar och bör inte nödvändigtvis prydas med dekorationer. Så du kan måla dina turkosa naglar själv hemma och få en fin effekt igen. För bästa resultat rekommenderar vi att måla om minst en eller två gånger så att färgen blir starkare.

Motiv för nageldesign i turkos

Turkos naglar design-nailart-fjädrar-drömfångare-kvadratisk form

De mest populära nageldesignerna inkluderar dekorationer på vissa eller alla naglar. En bra idé för turkosa naglar är att ha små drömfångare gjorda med en tunn borste. Här är nageldekorationen målad på en ljusrosa bakgrund och kombinerad med fjädrar på tummen.

Måla naglar med graffiti -effekt

turkos-naglar-graffiti-nagellack-ringar-kombination-brun

Craquelure -nagellacket, fortfarande känt som graffiti, skapar en intressant effekt av förstörd lackoptik på naglarna. Den illustrerade designen för turkosa naglar kombineras med mörkbrun som baslack, men ser bra ut med solbränd hud.

Anpassa de turkosa naglarna korrekt till sommarens utseende

turkos-naglar-kombinera-sommar-outfit-nagelkonst-idéer

Turkosplagg med etniska motiv är trendiga och kräver ett lämpligt nagellack för både naglar och tånaglar. Det är viktigt att vara uppmärksam på motivens färger och välja lämpliga dekorationer för turkosa naglar. Nageldesign med eller utan glitter är ett personligt val och beror på dina egna preferenser. Om möjligt är det lämpligt att bära lämpliga skor för en komplett sommarlook.

Turkos nageldesign med blommotiv

turkos-naglar-kvadratisk-form-rosa-blomma-dekoration

Här är en mörkare nyans av turkos för turkosa naglar som är närmare det blå. Ändå påminner det om havet igen och i kombination med blommotiv gör det en bra nageldesign för sommaren.

Manikyr och pedikyr i samma färg – passar exakt!

turkos-naglar-fjädrar-glitter-naglar-tånaglar-justera-sommar

Justera fingrar och tår med turkosa naglar är möjligt särskilt på sommaren. De öppna skorna som sandaler, pip-tå-pumpar eller flip-flops visar upp din vackra pedikyr som du fick vid ditt senaste besök i skönhetssalongen. Den trendiga dekorationen med fjädrar och glitter på en nagel är perfekt för sommaren – fräckt och elegant på samma gång.

Matchande smycken för händer med turkosa naglar

turkos-naglar-nagellack-vit-kombination-topp-finger-ringar-knog-ringar

En enkel nageldesign är att måla naglarna en färg och välja en annan färg för två av dem. De trendiga knogringarna som du bär på framsidan av ditt finger är det perfekta tillägget till alla vackra manikyr, inklusive för turkosa naglar.

Nageldesign med etniskt mönster på en turkos bakgrund

turkos-naglar-naglar-design-svart-vit-rosa-etno-mönster

Turkos naglar kan också fungera som bakgrund för ett etniskt mönster. Den anmärkningsvärda designen med aztekiska motiv är perfekt för fester och är lätt att göra själv. För att göra detta behöver du en tunn borste och ett par nagellack i olika färger.

Turkos naglar kombineras bra med svart, vitt och silver

turkos-naglar-gel-polish-kärlek-glitter-hjärta-dekoration

För en dejt med din partner kan du få vackra motiv med hjärtan och bokstäver som dekoration för turkosa naglar. Denna design innehåller en kombination av svart, vitt och glitter och resultatet är riktigt fint.

Kombinera turkos med beige för en fin sommarlook

turkos-naglar-beige-kläder-korrekt-kombinera-naglar-tånaglar

Nakna toner passar perfekt till turkos. Deras kombination är lämplig för sommaren eftersom de båda är ljusa färger. Tillbehör och nagellack ska tillhöra samma färgintervall. Tånagelkonstruktionen som visas skapar en intressant komposition – turkosa naglar representerar havet och himlen, och det beige representerar sanden på stranden.

Turkos gel naglar med nagelsmycken

turkos-naglar-vita-kombinerade-strass-band-paljett-hjärta

Nagelsmyckena är mycket populära bland nageldesignen för turkosa naglar. Strass och 3D -nagelsmycken ser riktigt fina ut, men håller inte länge och stör ibland det dagliga arbetet. Å andra sidan är paljetter att föredra eftersom de är mer permanenta och samtidigt skapar en fin effekt.

Eleganta nageldesigner med ljusa och mörka toner

turkos-naglar-vackra-nagel-design-kombination-grön-vita-prickar

Denna spikmodell innehåller de populära geometriska formerna i två olika nyanser. Kontrasten förstärks av de vita prickarna och de kompletterar hela designen för turkosa naglar.

Idéer för sommarkonstnageldesign i turkos

turkosa-naglar-fingernagel-design-idéer-sommar-motiv-blomma-smycken

Turkos naglar kan prydas med blommiga och sommar motiv. Nagelsmycken som små sjöstjärnor och snäckskal påminner om havet och är lite extravaganta. Å andra sidan är blommor en klassiker och det finns många varianter. För enfärgade naglar i turkos kan du använda färgade ringar eller armband som smycken, men överdriv dem aldrig.

Svart-turkosa naglar med en intressant effekt

turkos-naglar-oval-nagel-graffiti-motiv-svart

Det finns många alternativ för att måla med svarta och turkosa naglar. Motivet som visas ser ut som sprickor och är lätt att göra själv igen, eftersom det tillåter improvisation och inte nödvändigtvis bör vara detsamma på varje spik.

Nagelkonst med stämpel för turkosa naglar

turkos-naglar-kvadrat-arkiverade-nagel-konst-silver-stämpel

Aztec -motiv för naglar kan erhållas med lämpliga frimärken. Här dekorerades turkosa naglar med något mörkare metalliska motiv, vilket ger ett känsligt utseende. Dessutom går de två färgerna perfekt ihop.

Tiffany blå istället för turkos

turkos-naglar-enfärg-kort-naglar-tiffany-box

Den turkosa har också fått ett annat namn – Tiffany Blue. Anledningen är att färgen fungerar som en symbol för det världsberömda amerikanska företaget och är dess registrerade färgmärke. Använd dem för att styla turkosa naglar.

Kombinera turkosa naglar med djurmotiv – en vacker nageldesign

turkos-naglar-ljus-färg-mint-djur-motiv-dekoration

Återigen med den ljusa turkosa tonen kombinerar denna nageldesign två djurmotiv i dekorationen. Hälften av ringfingernageln har ett zebramotiv, den andra halvan – leopardmotiv. Även om kombinationen av de två är ovanlig, är hela effekten inte bara intressant för turkosa naglar.

Svarta mönster och stenar

turkosa naglar idé-mönster-stenar-svart-ljus-färg

Tropisk design för naglarna

turkosa naglar ocean-look-exotisk-korall-strand

Ränder för en zebralook

turkosa naglar ränder-deco-sommar-look-damer

Silvrig dekoration

turkos-naglar-glans-dekoration-klistermärke-prickar

Djurmotiv

turkos-naglar-leopard-mönster-guld-elegant-styling

Marmor effekt

turkos-naglar-marmor-effekt-svart-kombination-ring

Glitter dekoration

turkos-naglar-ombre-glitter-inspiration-blå-grön

Enkel design med naglar

turkosa-naglar-slätt-utan-mönster-motiv-tropiska

Elegant guldeffekt

turkosa naglar guld accent dekorativa fingerring cleopatra

Strandtema

turkosa naglar hudfärg-strass-maritim-design