Vårspikar 2021: de vackraste nageldesignerna för en snygg och elegant manikyr!

Dagarna blir längre, temperaturen stiger och vi kan äntligen stuva de tjocka jackorna djupt i garderoben igen – våren är här! Men vi måste inte bara anpassa våra kläder, utan naturligtvis också vår manikyr. Vackra och färgglada nageldesigner är förmodligen det bästa möjliga sättet att förbereda sig inför den nya säsongen. Dessutom är våra naglar ett verkligt konstverk som helt avrundar vårt utseende och uttrycker vår stil. Visst, klassiker som franska naglar kommer alltid att finnas kvar på modet, men i år kan det bli lite mer färgstarkt och iögonfallande. Men med det oändliga valet på internet kan det ibland vara ganska svårt att bestämma sig för en specifik design. Men det är därför vi är här för dig och i den här artikeln skulle vi vilja presentera dig för de vackraste idéerna för vårspikar 2021 som kommer att pryda våra naglar under de kommande månaderna. Från eleganta och enkla naken nyanser till roliga och iögonfallande indie naglar – det finns något för alla! vad väntar du på? Ring nagelsalongen snabbt och bli inspirerad av vårt bildgalleri!

Nageltrender våren 2021 vårspikar 2021

Förra året var våra händer lite glömda, men nu är det äntligen dags att ändra på det. Efter en säsong med dämpade och mörka toner ger våren alltid en tillströmning av färgglada och roliga mönster som omedelbart ljusnar vårt humör. Oavsett om det är abstrakta mönster eller snarare eleganta glasspikar – det finns så många bra sätt att visa vår vårglädje. Pastellfärger är alltid välkomna under våren, men varför inte prova något nytt och oväntat för en förändring? Naturligtvis kan du definitivt bära vilken färg och design du vill när som helst på året – det är trots allt en smaksak, och vissa är inte så ljusa nyanser. Ändå tycker vi att det är trevligt att ha några idéer till hands som vi kan hämta inspiration från inför den kommande säsongen.

Vårspikarna 2021 är mer mångsidiga och färgglada än någonsin

Vår naglar 2021 trend blå naglar idéer

Vi kan inte sluta tänka på alla underbara vårspikar 2021 idéer och mönster som vi kommer att testa under de kommande månaderna. Och vi vet att vi inte är de enda. När allt kommer omkring är våra händer vårt telefonkort, eller hur? Nageltrenderna i år bygger helt på mottot ”Ju mer färgstark desto bättre!” Och det finns många fantastiska utseende som är helt enkelt roliga. Tänk snygga tie -dye -naglar, lekfulla blommor och nyckfulla mönster som moln. Är du mer minimalist? Oroa dig inte – vi har massor av coola designer till dig också. De franska naglarna går inte någonstans och kommer att fortsätta att förtrolla oss med sin elegans under de kommande månaderna.

Årets Pantone -färg för eleganta franska naglar

Vårnaglar 2021 French Nails nageltrender

Årets Pantonefärg Illuminating visar en underbar, varm nyans av gul, som ser otroligt livlig och glad ut med sin soliga strålning. Den livliga nyansen är perfekt för olika nageldesigner och erbjuder oss otaliga designalternativ. Oavsett om det är drömmande och elegant i pastellgult eller lite djärvare i neon – färgpaletten är enorm och garanterar alltid glada vårspikar 2021. Vill du ha ett mer minimalistiskt utseende? Då är du i goda händer med de trendiga Pastel French Nails!

Abstrakta naglar är riktiga blickfång

Nageldesignfjäder helt enkelt vårspikar 2021

Perfekt målade naglar hör till det förflutna – Abstrakta naglar är den nya nageltrenden som tar över sociala medier. Utan krusiduller former, asymmetriska linjer och röriga mönster är målet med denna nagelkonst och nageldesignerna ser mer ut som abstrakta målningar. Tänk mindre finess och roligare. Så släpp loss din inre Picasso och låt din kreativitet gå fri. Alla, från nybörjare till proffs, kan våga omfamna trenden och testa nya och roliga utseende – allt du gillar är faktiskt tillåtet!

Blommor är ett absolut måste för vårspikar 2021!

Vårnaglar 2021 indie naglar nageltrend

Naturligtvis, när vi pratar om vårspikar 2021, får vi inte glömma de vackra nageldesignerna med blommor! Ja, vi vet att blommor på naglar inte är något nytt fenomen, men efter den tråkiga vintern känns blommig nagelkonst som det färskaste på planeten! Du är inte proffs och känner dig sjuk bara när du tänker på komplicerade mönster och former? Ta sedan bara nagelklistermärken och klistra dem på de nymålade naglarna – resultatet ser lika vackert och modernt ut!

Vackert och enkelt på samma gång: regnbågspikar i känsliga pastellnyanser

Pastellfärger är helt enkelt en del av våren och vårspikarna 2021 gör att vi kan få fram alla våra favorittoner samtidigt. Rainbow -naglar har varit helt höftiga i ett år och kommer att pryda våra händer även den här säsongen. Det finns inga specifika regler när du kombinerar färgerna och du kan verkligen släppa ut ånga. Manikyren är superenkel att göra och kan krydda som du vill. Tänk på små prickar, glitter eller strass – allt du gillar är tillåtet!

Färgglada naglar med frukt

Vårspikar 2021 idéer för nageldesign för korta naglar

Superkul och otroligt färgglatt – nageldesigner med frukter är symbolen för vårspikarna 2021. Naglarna med frukter är ett riktigt blickfång och särskilt på våren, när vi njuter av det vackra vädret, kan de glada färgerna sprida ett gott humör. De fruktiga mönstren tar vår manikyr till en helt annan nivå och designalternativen är nästan oändliga. Oavsett om det är jordgubbar, vattenmeloner, kiwi, banan, etc. – överför din favoritfrukt till dina fingrar för ett unikt utseende.

Vårspikar 2021: En översikt över de vackraste utseenden att imitera!

enkla gör-det-själv nageldesign vårspikar 2021

Kombinationen av mörkblått och pastellrosa ser väldigt romantiskt och elegant ut

blå naglar idéer vår naglar 2021

De klassiska franska naglarna fick en modern uppgradering i år

French Nails nail trend enkla vårspikar 2021

Glitter nagellack ger en touch av elegans och glamour till alla nageldesigner

Abstract Nails Nail Trends Spring Spring Nails 2021

Jordgubbar är inte bara läckra, de är också perfekta för färgglada vårspikar 2021

Strawberry Nail Designs Spring Nails 2021

Även minimalisterna får sina pengar i år

Måla helt enkelt naglarna själva vårspikar 2021

Strålande lila är en av vårens hetaste nagellackstrender

måla korta naglar vårspikar 2021

Vänd dina spikspetsar till showens stjärna med denna manikyr

Indie Nails nail trend vår naglar 2021

Gröna vårspikar 2021 känns superfestliga och uppfriskande

Nageldesign gröna vårspikar 2021

Perfektion var igår – abstrakt nagelkonst är allt raseri

Nagellack färger trender vår naglar 2021

Neon French Nails skapar direkt ett gott humör och är riktiga blickfång

Neon French Nails vårspikar 2021 trender

Det är omöjligt att inte le när vi tittar på dessa häftiga vårspikar med leende

Nageltrender våren 2021 nagelklistermärken nageldesigner

Pastellrosa och glitter gör en vacker och elegant nageldesign

Pastellrosa naglar med glitterfjädernaglar 2021

Pastellfjädernaglar fortsätter att vara en av de mest eftertraktade nageldesignerna

Pastellrosa nageldesigner vårnageltrender 2021