9 lajiketta mustista nenärenkaista, jotka ovat trendejä vuonna 2021

Kun nenälävistykset ovat saamassa suosiota nuorten keskuudessa, myös halu ja kysyntä erilaisille, ainutlaatuisille nenärenkaille on noussut. Muinaisina aikoina nenärenkaat edustivat kulttuuria, mutta nykyään se heijastaa muotiasi ja tyyliäsi. Nuoret tytöt kokeilevat jatkuvasti eri nenärenkaiden kuningasta, jotta he voivat näyttää trendikkäiltä ja erilaisilta kuin muut.

Mustat sormukset nenälle:

Siten mustat nenärenkaat voisivat olla täydellinen valinta heille, koska ne on suunniteltu monella kuviolla ja muotoilulla n ja valitset sen kasvosi leikkauksen mukaan. Katsotaanpa 9 parasta nenärengasta.

1. musta vanne nenä rengas: 

Musta vanne nenärengas

Rohkea ja muodikkaan näköinen on tämä musta vanne nenärengas. Tämäntyyppiset vanteet näyttävät hyvin näkyvästi nenässä, ja mustilla helmillä nastoidut timantit antavat upean ja henkeäsalpaavan ulkonäön. Tämän tyyppistä rengasta voidaan painaa nenään, jos nenääsi ei lävistetä. Tämäntyyppiset sormukset antavat sinulle erittäin modernin ilmeen ja ripauksen eleganssia.

2. Kaksi kerrosta mustat nenärenkaat:

Kaksi kerrosta mustat nenärenkaat

Tämäntyyppiset kaksikerroksiset mustat nenärenkaat ovat palanneet ja ovat trendikkäitä ja muodikkaita. Nenärenkaat on muotoiltu pareittain tai kaksinkertaisina, joten ne näyttävät silmiinpistäviltä, ​​eikä niitä voi jättää huomaamatta edes väkijoukossa. Tämän tyyppisiä sormuksia voidaan käyttää länsimaisissa asuissa, farkkuissa ja moderneissa mutta rennoissa ulkonäöissä.

3. Celestial Moon Black Stud -nenärengas:

Taivaallinen kuu musta nastarengas

Tämäntyyppiset pienet kuun suunnittelemat mustat nastat näyttävät erittäin hämmästyttäviltä käytettäessä ja ovat trendikkäitä ja tyylikkäitä. Tämäntyyppiset sormukset näyttävät hyviltä nuorilta tytöiltä ja vasta häätyttäviltä ja jopa naisilta, joilla on terävä ominaisuus.

4. pitkä musta timantti nenä rengas:

Pitkä musta timanttisormusormus

Tämäntyyppiset ihanan näköiset mustat timantti -nenärenkaat antavat lumoavan ulkonäön naiselle ja näyttää. Tämän tyyppisiä nenärenkaita voivat käyttää kaikki naiset iästä ja ihonväristä riippumatta. Pienet timantit, jotka on nastoitettu nenärenkaaseen, näyttävät upeilta ja sopivat täydellisesti päivittäiseen käyttöön ja myös kuumiin toimistokäyttöön.

5. Ohut musta nenärengas, jossa on kaiverrettu kristalli:

Ohut musta nenärengas kristallikaiverruksella

Ohuet mustat renkaat antavat upean ilmeen naiselle. Nenärenkaissa on pieniä kolmea kristallia, jotka on kohokuvioitu kukkakuvioon, ja ne näyttävät tyylikkäältä. Tämän tyyppisiä nenärenkaita voidaan käyttää milloin tahansa pukeutumisen yhteydessä.

6. Ainutlaatuinen L -muotoinen musta nenärengas:

Ainutlaatuinen L -muotoinen musta nenärengas

Suunniteltu on suunnitellut ainutlaatuisen tyyppisen mustan nenärenkaan “L” -muodossa, joka antaa vaikuttavan ilmeen tämän nenärenkaan käyttäjälle. Sormuksessa on pieniä söpöjä kolmea kukkaa, jotka ovat kohokuvioituja, mikä antaa muodikkaan ilmeen, kun niitä käytetään juhliin tai hangouteihin.

7. Söpö musta tähti -nenärengas:

Suloinen musta tähtisormus

Tämäntyyppiset pienet söpöt häikäisevät mustat tähti -nenärenkaat näyttävät erittäin kauniilta tytöillä ja naisilla. Tämäntyyppiset tähtimuotoiset nenärenkaat voidaan yhdistää myös muodollisten ja epävirallisten osapuolten kanssa, ja ne voivat helposti houkutella söpöä ja kuplivaa ulkonäköä.

8. Musta kukka -tyylinen nenärengas:

Musta kukka -tyylinen nenärengas

Kukkatyyliset nenärenkaat näyttävät erittäin kauniilta ja antavat söpön ilmeen naisen kasvoille. Tämäntyyppiset mustat kukka -nenärenkaat voivat muotoilla nuoret tytöt tai vasta häät, koska se antaa viehättävän ulkonäön ja saa heidät näyttämään erilaisilta kuin muut.

9. mustat ja violetit helmipultit:

Mustat ja violetit helminauhat

Tämäntyyppiset mustat ja violetit nastat näyttävät taivaalliselta. Tutkimus on suunniteltu kauniiksi kuvioksi upealla väriyhdistelmällä, joten se näyttää tappavalta teini -ikäisten käyttäessä. Tämän tyyppiset nenärenkaat voivat myös olla erinomainen lahja läheisillesi ja rakkaillesi.

Koska musta on ajaton eikä koskaan vanhene, niin mustat nenärenkaat ovat voitto naisten koristeille, koska kerran ostettuja voidaan käyttää vuosikymmeniä. Mustat nenärenkaat on suunniteltu eri metalleista, kuten hopeasta, teräksestä ja kuparista, ja ne antavat naiselle kauniin ilmeen mustana. Joten mikä voisi olla parempi ja houkuttelevampi väri kuin musta hehkuttaakseen näitä epätavallisia ja houkuttelevia piirteitä?