Pienikokoiset nenärenkaat – 9 upeaa mallia ovat nyt suosittuja

Naiset rakastavat kokeilemalla ulkonäköään ja pitävät itsensä ajan tasalla uusimmista muotitrendeistä. Yksi tällainen uusi trendi, joka on nopeasti tavoittamassa, on trendikkäiden nenätappien, nenärenkaiden jne. Hohtaminen. On ollut myös ikivanha tapa käyttää nenärenkaita. Naiset saavat uuden ilmeen hehkuttamalla nenärenkaita tai nenätappeja.

Uusimmat ja tyylikkäät pienimmän kokoiset nenärengasmallit kuvilla:

Täällä katsomme 9 parasta mallia pienissä nenärenkaissa päivittäiseen käyttöön.

1. Pienet kultaiset nenävanteet:

Pienet kultaiset nenävanteet

Nämä kultaiset nenärenkaat näyttävät kauniilta nuorilta naisilta ja nuorilta. Nämä ovat todella pieniä kultaisia ​​renkaita, jotka näyttävät viileiltä ja sopivat mihin tahansa asuun. Nämä voivat olla tavallisia pieniä kultaisia ​​renkaita tai niissä voi olla myös muotoilua valintasi mukaan. Nämä kultaiset vanteet sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

2. Pienen kissan nenätappi:

Pieni kissan nenätappi

Nämä näyttävät hämmästyttäviltä nuorilta naisilta. Nämä ovat pieniä kissan muotoisia nenäpultteja sterlinghopeasta. Hopeiset nenärenkaat ovat nykyään trendi. Hopea näyttää tyylikkäältä ja korussa on mukava tunnelma.

3. pieni timantti nenä rengas:

Pieni timantti -nenärengas

Timantit ovat naisen paras ystävä. Timantit pienessä kultaisessa nenärenkaassa näyttävät tyylikkäiltä ja hämmästyttäviltä. Kauniit pienet timantit voivat kerskua kaiken ikäisille naisille. Pienen timantin kiilto näyttää ihanalta, koska pienten timanttien kiilto ja kimallus näyttävät loistavalta.

4. Pieni sydämen nenärengas:

Pieni sydämen nenärengas

Sydän on aina hitti naisten keskuudessa, ja siinä on romantiikkaa näissä suloisissa pienissä asioissa. Sydän on yksi yhteinen riipus tai medaljonki, jonka jokaisen naisen on täytynyt hehkuttaa jossain elämänsä vaiheessa. Nämä söpöt pienet kultaiset sydämen nenärenkaat eroavat tavallisista nenärenkaista ja näyttävät lumoavilta kasvoilta. Mene eteenpäin ja heiluta sitä sydäntä nenässäsi.

5. Pieni kukka -nenärengas:

Pieni kukka -nenärengas

Kukat ja kukkakuviot ovat nykyään niin yleisiä asusteissa. Kukkaiset nenärenkaat, joissa on pieni kultainen vanne, näyttävät kauniilta ja myös hyvin etnisiltä. Nämä kukka -nenärenkaat näyttävät hyvältä perinteisessä kulumisessa. Tämän nenärenkaan kukkakuviossa on kolme pientä timanttia, jotka on kiinnitetty kukkaan, joka on kiinnitetty kultaiseen renkaaseen. Tämä kukka -nenärengas voi olla osa myös morsiamen koruja.

6. Kultainen pieni nenärengas:

Kultainen pieni nenärengas

Yksi suosituimmista nenärenkaista on nämä pienet puhtaasta kullasta tehdyt nenärenkaat. Ne ovat niin pieniä, että ne ovat todella niin kiinni iholla, että ne ovat joskus näkymättömiä. Ne ovat todella pienikokoisia ja sopivat hyvin mihin tahansa asuun. Kaikenikäiset naiset voivat yhtä hyvin kantaa tämän kultaisen pienen nenärenkaan.

7. Pienet tähtitieteelliset nenärenkaat:

Pienet tähtitieteelliset nenärenkaat

Nämä ovat niin taivaallisen näköisiä nenärenkaita. Näissä tähtitieteellisissä nenärengasyhdistelmissä on kolme nenärengasta. Yksi on pieni tähti, pieni kuu ja pieni aurinko. Näitä tähtitieteellisiä kappaleita voi vain kokeilla ja kerskata uusina viileinä trendikkäinä nastanappeina. Tämä on erinomainen lahja nuorille naisille ja teini -ikäisille tytöille.

8. Pikku helmi kultaiset nenärenkaat:

Pikku helmi kultaiset nenärenkaat

Helmet voidaan sisällyttää lähes kaikkiin koruihin. Helmet heijastavat todella luokkaa ja tyyliä. Ihastuttavat värilliset helmet tai vaaleanpunaiset tai luonnonvalkoiset makean veden helmet, jotka on nastoitettu täydellisesti kultaisilla nenätapeilla, voivat olla täydellinen lahja jokaiselle naiselle. Nämä ovat täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön.

9. Pieni hopeinen nenäpultti:

Pieni hopeinen nenätappi

Hopeakorut ovat trendi näinä päivinä. Pienet hopeiset nenätapit näyttävät etniseltä ja maanläheiseltä samanaikaisesti. Näissä ihanan näköisissä pienissä hopeisissa nenätapeissa on pieni iso hopeinen esine, jonka ympärysmitalla on pienet hopeapallot. Tämä on yksi hämmästyttävä lahjavaihtoehto.

Trendikkäät nenärenkaat eri malleissa ja tyyleissä kiinnittävät kaikkien huomion. Nenätapit, sormukset ja nastat ovat tämän päivän muotia, ja lähes kaikki hehkuttavat nenätappia julkkiksista muihin kuuluisiin persoonallisuuksiin. Hopealla, timanteilla, helmillä, eri muodoilla, väreillä jne. Naisilla on paljon kokeiltavaa ja kimaltelevaa nenärenkaiden kanssa.