9 hämmästyttävää vihreää villapaitaa naisille Intiassa

Vihreät puserot ovat täydellinen tapa lisätä väriä talvivaatteisiin. Vihreä väri on monipuolinen ja sisältää vaalean ja tumman vihreän, oliivinvihreän, mintunvihreän, smaragdinvihreän, limen vihreän jne. Nämä sävyt ovat täydellisiä ja antavat sinulle laajan valikoiman vaatteita.

Parhaat vihreät villapaidat kuvilla:

Kokeile näitä 9 parasta vihreää villapaitaa,

1. Suppilon kaulan vihreä villapaita:

Suppilon kaulan vihreä villapaita

Tässä on ihana villapaita, jossa on suppilon kaula ja leveä reuna hihoissa. Tämä suppilon muotoinen kaula antaa sinulle lämpöä kuin mikään muu. Pusero sopii täydellisesti niin juhlaan kuin vapaa -aikaankin. Voit valita vihreän puseron farkkujen tai housujen kanssa.

2. Rajattu vihreä villapaita:

Rajattu vihreä villapaita

Valitse tämä naisten leikattu vihreä pusero, joka antaa sinulle trendikkään ilmeen. Neulepaita sopii täydellisesti vapaa -ajan asusteisiin, sillä rajatussa ulkoasussa on myös vähän röyhelöisiä reunoja. Vihreä väri rauhoittaa ja sopii hyvin talvipäiviin. Voit halutessasi käyttää tätä villapaitaa minkä tahansa alaosan kanssa. Pyöreä kaula tämän puseron kanssa on myös helppo käyttää.

3. Ylisuuri villapaita:

Ylisuuri villapaita

Kokeile tätä tummanvihreää villapaitaa ylimitoitetussa kuviossa. Löysät hihat näyttävät upeilta. Voit käyttää tätä villapaitaa sinisten farkkujen tai jopa valkoisen pohjan kanssa. Väriyhdistelmä on loistava myös keltaisen kanssa. Valitse tämä vapaa -ajanviettoon, koska ylisuuri villapaita on vapaa -ajan asuste.

4. Kaapeli neulottu villapaita:

Kaapeli neulottu villapaita

Tässä on upea oliivinvihreä pusero, joka tulee kaapelineulomalla. Tämä pudotettava olkapaita on ihana sivurakoilla. Kokeile tätä trendikästä villapaitaa myös juhlavaatteena. Oliivinvihreä väri sopii hyvin kaikkiin yhdistelmiin. Voit saada näitä myös muissa neulomissa.

5. V -neulepaita:

V -aukkoinen pusero

Tämä muodikas smaragdinvihreä pusero on voimailmoitus. Voit käyttää tätä virallisissa tilaisuuksissa ja näyttää pukeutuneelta. Tämä pusero, joka on yhdistetty tiukkaan hameeseen, on hyvä muodollisiin kokouksiin. V -kaula antaa sinulle tyylin ja kylkiluun kaula sopii täydellisesti talveksi.

6. Neuletakki:

Neuletakki

Edessä oleva limenvihreä pusero on myös paljon kysytty. Voit halutessasi käyttää tätä vihreää neulepuseroa minkä tahansa pohjan kulumisen kanssa. Yksinkertainen neuletakki on täydellinen juhlapuvuksi. Tämän puseron tavallinen neulottu ommel on loistava vaihtoehto, koska se ei ylitä vaatettasi.

7. Pois päältä pusero:

Pois päältä pusero

Ylellinen metsänvihreä pusero on täydellinen saamaan sinut näyttämään lumoavalta. Tässä olkapaidassa on leveät reunat. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä ja toimivat hyvin farkkujen ja arkivaatteiden kanssa. Ohuet hihat ovat toinen lisä vetovoimaksi tässä puserossa.

8. Joustava puuvillapaita:

Joustava puuvillapaita

Näytä upealta tässä mintunvihreässä puserossa, jossa on kellohihat. Puseron hihat tekevät siitä erottuvan. Voit valita tämän villapaidan asusteesi kanssa täydelliseksi päiväksi. Väri on erittäin rauhoittava, joten tämä sopii erinomaisesti päiväsaikaan. Joustava puuvilla on ihana kaikissa muodoissa ja kokoissa.

9. Villapaita:

Neulepusero

Vaaleanvihreä kashmir -pusero miehille on hieno lisä vaatekaappiin. Tämä miesten villapaita on täydellinen liivi, joka näyttää hyvältä täyshihaisten paitojen päällä. Väri näyttää hyvältä useimpien miesten päällä. Neulepuserossa on täydellinen V -kaula. Tätä villapaitaa on helppo pukea ja poistaa, joten se sopii hyvin myös leutoihin talviin.

Vihreitä villapaitoja on eri värejä ja malleja. V -pääntie, villapaita tai jopa olkapäällä olevat vihreät villapaidat ovat loistava valinta. Voit valita oliivinvihreästä mintunvihreään.