15 siistiä ja tyylikästä päänauhaa miehille

Päänauhat ovat sekä miesten että naisten arvioimia. Olipa kyse juhlista tai muista tilaisuuksista, miehet rakastavat käyttää niitä osoitekuvana, jos puhutaan tennistä, joka on tunnettu ja kuuluisa peli, pelaajat ovat tottuneet pääpannoihin. Miesten pääpannat ovat tulleet markkinoille vuosien varrella. Päänauhat ovat miesten vakavimpia lisävarusteita. Niitä on saatavana useissa väreissä ja merkeissä. Täältä löydät 15 parhaan miesten pääpannan tyylisi parantamiseksi. Kokeile käyttää niitä elämäsi tapahtumien mukaan.

Uusimmat miesten päänauhat urheiluun kuvilla:

Tässä esitellään 15 parasta päänauhaa miehille muodin halun täyttämiseksi.

1. Denim -pääpannat:

Denim -päänauhat

Superpehmeä miesten pääpanta on ihanteellinen Cross Fit, juoksuun, kuntoiluun tai urheiluun. Viileä denim-ulkonäkö on valmistettu Flex-materiaalista (polyesteri/spandex) ja sen takana on joustava, musta Supplex, joka tunnetaan kyvystään siirtää hiki pois ja pitää se silmistäsi.

2. Fitness -pääpannat:

Fitness -päänauhat

Nämä elinvoimaiset neulotut hiuspannat ovat todella nopea ja tyylikäs ratkaisu villien hiusten kesyttämiseen tai hikoilun estämiseen silmiltäsi. Jos käytät pääpantoja, tiedät, että sinulla ei ole tarpeeksi. Myös kuntosalisi voi tarvita sellaisen! tämä venyy sopimaan kaikenkokoisille mukavasti. Tämä erittäin pehmeä materiaali ei aiheuta häiritsevää painetta tehdessään työtä, jonka sen pitäisi tehdä. Nämä pääpannat pysyvät parhaiten paikallaan, jos ne ovat osittain otsaasi ja osittain hiuksiasi, jotta ne eivät luiskahda pois.

3. Punottu miesten pääpanta:

Punottu miesten pääpanta

Tuoteluettelo on aluksi ruskea keinonahkainen punottu pääpanta. Pääpanta on rakennettu tilauksesta, mikä tarkoittaa, ettet saa varsinaista pääpantaa kuvassa, vaikka se on sama leikkaus, väri, tyyli jne..

4. Leveä pääpanta miehille, joilla on pitkät hiukset:

Leveä pääpanta miehille, joilla on pitkät hiukset

Leveät päänauhat ovat erittäin suosittuja miehillä. He rakastavat käyttää niitä pitkillä hiuksilla. Tämä laaja pääpanta, joka on helposti saatavilla markkinoilla, teki kapean muiden päänauhojen joukossa. Ne ovat erittäin kysyttyjä ja näyttävät upeilta käyttää.

5. Neulotut pääpannat:

Neulotut pääpannat

Tämä neulottu pääpanta tai neulottu hiuskiina on hyvä jokapäiväiseen käyttöön milloin tahansa lähes kaikkina vuodenaikoina. Se voi pitää omat hiukset tai pelot kasvoilta ja hallita. Pääpanta venyy 56 -62 cm (22 ″ -24,4 ″), mutta niitä voidaan valmistaa kaikenkokoisina. Valmistettu suurella kärsivällisyydellä hyvästä laadusta – 49% villaa ja 51% akryylisekoituslankaa niin kauniissa hiilivärissä.

6. Jooga -pääpannat:

Jooga -pääpannat

Tämä kaunis printti esittelee syksyn upeat värit kerros kerrokselta ja luo lopputuloksen, joka on jatkuvasti muuttuva ja monimutkainen. Tämä kevyt ja joustava painettu suorituskykyinen kangas on lomitettu, ja siinä on orgaanisia ja geometrisia kuvioita! Loistava luistamaton vapaa-ajan asuste, joka täydentää punaisia, bluesia, vihreitä ja kaikkea! Kaksikerroksinen lupaa luistamaton pääpanta. Wicking ja antimikrobinen vuori pitävät sinut puhtaana ja kuivana.

7. Joulun pääpanta miehille:

Joulun pääpanta miehille

Pääpanta/hikinauha, kolminkertainen paksu frotee maksimaaliseen pehmusteeseen, hikoiluun ja pomppimiseen. Polyesterilanka ja laadukas 100% puuvillakangas.

8. Miesten raidat -panta:

Miesten raidat -panta

On aina hauskaa valita henkilökohtaisesti näistä “pääpantavuorista”! Tästä on hyötyä säännölliseen tai satunnaiseen käyttöön. Miehet voivat kokeilla tätä pääpantaa hikoiluongelmien välttämiseksi. He näyttävät myös upeilta, jotka matkustavat ympäri kaupunkia! Sopii 2 -vuotiaille ja sitä vanhemmille.

9. Ribbed pääpanta:

Ribbed pääpanta

Tämä luettelo on tarkoitettu Ribbed Loop Cowlille – todella monipuoliselle minimalistiselle teokselle, joka pitää toiminnallisuuden mielessä. Se sopii hyvin tavallisen valkoisen t -paidan, mukavan puseron tai korkeamman talvitakin päälle! Lisäksi se on kaunis lahja.

10. Pokemon Men -panta:

Pokemon miesten pääpanta

Kuntosalilla harjoittelusta, Cross Fitistä, juoksumaratoneista juoksuasioihin – Lifestyle Headbandsin suorituskykyiset pääpannat ovat ihanteellinen lisävaruste, joka estää sinua vaivattomasti näyttämästä ja tuntea olosi hyväksi pysyessäsi aktiivisena. Jokainen pääpanta tarttuu mukavasti karvoihin, jotta ne pääsevät lentämään. Kaikki tyylit valmistetaan Yhdysvalloissa, ja ne on ehdottomasti pestävä käsin ja kuivattava. Asenna hiusrajan lähelle parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

11. Solmioitu pääpanta:

Tie värjätty pääpanta

Boho Tie-värjätyt hiuspannat + monipuolinen pääpanta 12 lähestymistapaa pehmeän ja sileän kankaan käyttämiseen saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi, kun käytät niitä. Loistava jokapäiväiseen käyttöön!

12. Dreadlocks -pääpanta:

Dreadlocks -pääpanta

Tämä on erittäin mukava ja tyylikäs miesten pääpanta heimomallissa. Leveyden vuoksi se soveltuu rastatyypeille tai kiharoille ja paksuille hiuksille. Ne antavat kaksi eri pituutta: 20 tuumaa tai 22 tuumaa (+/- 0,5 tuumaa). Materiaali on joka tapauksessa erittäin joustavaa, joten pääpannat sopivat kaikkiin. Pääpanta on joka tapauksessa erittäin joustava ja säädettävä, joten se sopii kaikille! Boho Tie-värjätyt päänauhat + monipuolinen pääpanta 12 tapaa käyttää Pehmeä ja sileä kangas tekee olosi hyväksi, kun käytät niitä. Loistava jokapäiväiseen käyttöön!

13. Hippy Boho Gypsy -panta:

Hippy Boho Gypsy -panta

Tuoteluettelo on tarkoitettu vihreälle, kultaiselle, kermanväriselle ja punaiselle hippityyliselle pääpannalle. Pääpanta on suunniteltu tilaamaan, mikä tarkoittaa, että et saa täsmällistä pääpantaa kuvassa, mutta se olisi sama leikkaus, väri, tyyli jne..

14. Miesten villapanta:

Miesten villapanta

Tyylikäs ja yksinkertainen paksu neulottu merinovillainen pääpanta -korvanappi miehille tai naisille upeassa poltetussa oranssissa 100% villassa. Tämä on talven paras pääpanta.

15. PacMan -pääpanta:

PacMan -panta

Nämä pääpannat sopivat erinomaisesti juoksuun, joogaan tai hämmästyttäviin ruokaostoksiin! Ne pysyvät päässäsi! Takana oleva sametti tarttuu hiuksiisi myös aktiivisen urheilun aikana. Olen juuri lopettanut työpajan, jossa yksi pidätti bändejäni koko kilpailun ajan.

Joten miehet ovat täällä parhaat pääpannat sinulle. Älä metsästä täällä täällä, kun parhaiten tutkitut top me pääpannat ovat täällä. Kokeile jotakin niistä maun tai muodin mukaan. Nämä pääpannat eivät ole vain miesten, vaan myös naisten pääpanta.