9 καλύτερα προϊόντα μαλλιών για ινδικά μαλλιά

Οι Ινδικές γυναίκες γενικά έχουν καλά χοντρά μαλλιά. Είναι δώρο του Θεού στη γυναίκα αν χρωστάει μαύρα λεία μαλλιά. Κάποια γυναίκα πιστεύει ότι φροντίζει πλήρως τα κορίτσια τους στο σπίτι ή στο σαλόνι και είναι το σωστό. Ανάλογα με τον τύπο και τις απαιτήσεις των μαλλιών, πολλά προϊόντα που διατίθενται στην ινδική αγορά και μερικά σημαντικά παρατίθενται παρακάτω.

Τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών για ινδικά μαλλιά

Προϊόντα μαλλιών για ινδικά μαλλιά:

Ακολουθεί μια λίστα με τα 9 καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για ινδικά μαλλιά, ως εξής.

1. Χέννα:

Προϊόντα Henna για ινδικά μαλλιά

Πολλές γυναίκες στην Ινδία επιλέγουν να χρωματίσουν εκεί προσωρινά με τη χρήση φυσικών φύλλων Henna. Αυτό δίνει μια καφέ απόχρωση στα άσπρα μαλλιά σας και τα θρέφει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δύο φορές το μήνα ή μηνιαίως ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που πωλούν χέννα μαζί με άλλα θρεπτικά συστατικά όπως το shikakai και το amla.

2. Ορός μαλλιών:

Προϊόντα ορού μαλλιών για ινδικά μαλλιά

Τα ινδικά μαλλιά τείνουν να είναι φριζαρισμένα μετά το πλύσιμο και οι γυναίκες με μακριά μαλλιά απαιτούν να χρησιμοποιούν λίγο ορό για να τα λειαίνουν. Αυτό δίνει επίσης λίγη λάμψη στις τρέσες χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια. Κάποιος μπορεί να βάλει μερικές σταγόνες ορού καλής μάρκας στο τέλος σε βρεγμένα μαλλιά, να τα στεγνώσει κανονικά και να βουρτσίσει για χειριστή χαίτη.

3. Λάδι καρύδας:

λάδι καρύδας Προϊόντα για ινδικά μαλλιά

Ναι, οι Ινδικές γυναίκες λατρεύουν να λαδώνουν τα μαλλιά τους και μπορείτε να το κάνετε για μερικές ώρες πριν το σαμπουάν με καλής ποιότητας λάδι καρύδας. Το λάδι καρύδας είναι θρεπτικό για το τριχωτό της κεφαλής σας και επιτρέπει στα μαλλιά να φαίνονται καλά όλη την ημέρα. Μπορείτε επίσης να ζεστάνετε το λάδι πριν από την εφαρμογή, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, ακολουθούμενο από μασάζ κεφαλής.

4. Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας:

Σαμπουάν προϊόντα μαλλιών για ινδικά μαλλιά

Λόγω του κυρίως υγρού κλίματος στα περισσότερα μέρη της Ινδίας, η πιτυρίδα είναι ένα κοινό πρόβλημα στα ινδικά μαλλιά. σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για να μην πέφτουν τα μαλλιά τους και το κεφάλι να μην στεγνώνει πολύ.

5. Τονωτικό μαλλιών:

Hair Tonic Προϊόντα Μαλλιών για Ινδικά μαλλιά

Πολλές γυναίκες στην Ινδία παραπονιούνται για ακραία τριχόπτωση και χαμηλής ποιότητας μαλλιά και αυτός είναι ο λόγος που η χρήση τονωτικής θεραπείας για τα μαλλιά καθίσταται απαραίτητη. Μπορείτε να περιμένετε να έχετε παχιά χαίτη, τα οποία είναι μαλακά και διαχειρίσιμα. Αυτά τα τονωτικά έχουν εύκολη εφαρμογή που μπορεί κανείς να κάνει στο σπίτι και είναι μη λιπαρά.

6. Conditioner μαλλιών:

conditioner μαλλιών Προϊόντα μαλλιών για ινδικά μαλλιά

Εκτός από το σαμπουάν, τα μαλλιά πρέπει να περιποιηθούν ειδικά μετά το λούσιμο που κάνει τα μαλλιά να στεγνώσουν. Οι περισσότερες μάρκες έχουν αρχίσει να πωλούν μαλακτικά για διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Κάποιος μπορεί εύκολα να επιλέξει ένα προϊόν σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις. Το μαλακτικό πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στις ρίζες και όχι στο τριχωτό της κεφαλής.

7. Συσκευασίες πρωτεΐνης:

Πρωτεϊνικά προϊόντα μαλλιών για ινδικά μαλλιά

Ορισμένες γυναίκες στην Ινδία προτιμούν τον καλό όγκο των μαλλιών και χρησιμοποιούν πακέτα πρωτεϊνών για την ενίσχυση και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών. Αυτά τα πακέτα είναι φτιαγμένα με φυσικά συστατικά. Αυτή είναι από τις πιο εύχρηστες και φθηνές επιλογές για τη φροντίδα των μαλλιών σας σε σύγκριση με τις θεραπείες σπα και κερατίνης που παρέχονται από τα κομμωτήρια.

8. Σπρέι μαλλιών:

σπρέι Προϊόντα μαλλιών για ινδικά μαλλιά

Λόγω του υγρού κλίματος και της πολύς εφίδρωσης, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε για τη χρήση λακ μετά από κάθε είδους στυλ. Αυτό θα επιτρέψει στα μαλλιά να παραμείνουν σφιχτά και να μην ενοχληθούν. Το μαλακό σπρέι είναι συνήθως πιο χρήσιμο από αυτά που κάνουν τα μαλλιά πολύ σφιχτά. Χρησιμοποιείται για πάρτι και γάμους.

9. Χρώματα μαλλιών:

χρώματα μαλλιών Προϊόντα μαλλιών για ινδικά μαλλιά

Είναι σύνηθες ότι στις γυναίκες αρέσει να χρωματίζουν ή να αναδεικνύουν τα μαλλιά τους για να αποκτήσουν μια διαφορετική και στιλάτη εμφάνιση. Ανάλογα με το πρόσωπο και την ηλικία της γυναίκας, επιλέγουν είτε να αλλάξουν παγκοσμίως το χρώμα των μαλλιών τους είτε να τα αναδείξουν με ραβδώσεις ξανθιάς ή κόκκινης απόχρωσης.

Τα μαλλιά και το δέρμα απαιτούν πάντα ιδιαίτερη φροντίδα για να φαίνονται καλά και νέα σε όλη τη ζωή σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα που είναι επώνυμα και υψηλής ποιότητας. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε υπέροχα για να διατηρήσετε τις φούστες σας λείες και λαμπερές.