20+ μακριά χτενίσματα για κορίτσια: Μοντέρνες ιδέες, τάσεις και χαριτωμένα στυλ

Οι γυναίκες λατρεύουν την περιποίηση και δείχνουν κομψές από τη νεαρή τους ηλικία. Τα κορίτσια λατρεύουν να φαίνονται όμορφα, να μιμούνται τον κομψό κόσμο της μόδας και να δοκιμάζουν νέα χτενίσματα με πολλά πειράματα. Και ο έφηβος είναι ο χρόνος όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει πολλές εμφανίσεις χωρίς να κρίνει, που μπορεί να είναι το καλύτερο. Έτσι, σας φέρνουμε μακριά χτενίσματα για κορίτσια, ειδικά για εκείνα τα έφηβα κορίτσια που λατρεύουν να ανανεώνονται και να φαίνονται υπέροχα.

Από τις απλές και γρήγορες εμφανίσεις μέχρι τις τολμηρές και βαριές δηλώσεις στυλ, αυτά τα μακριά κουρέματα για κορίτσια σε ομάδες εφήβων είναι υπέροχα και γοητευτικά.

20+ Κούρεμα και χτενίσματα κοριτσιών για μακρυμάλλη:

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, τότε αυτά τα χαριτωμένα και εύκολα χτενίσματα για κορίτσια στις ηλικίες των εφήβων και των εφήβων είναι κομψά και μοντέρνα που δεν πρέπει να χάσετε. Ορίστε!

1. Half Hair Bun και Half Down Hairstyle:

Half Hair Bun και Half Down Hairstyle

Εδώ είναι ένα τέτοιο δροσερό και έξυπνο χτένισμα για κορίτσια με μακριά μαλλιά στις ομάδες νέων εφήβων. Εάν είστε κορόιδο για κομψές και έξυπνες, κομψά μοντέρνες, νευρικές εμφανίσεις, τα κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο χτένισμα. Με τα μισά μαλλιά να λαμβάνονται ως κότσο κόμμωσης στο στέμμα και να αφήνουν τα μισά μαλλιά ανοιχτά, αυτή η παγκόσμια μόδα νέας γενιάς κάνει θόρυβο με το μοντέρνο στυλ. Τι πιστεύετε για αυτό?

 • Κορίτσια με στρογγυλό και οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα.
 • Αυτή η έξυπνη, έξυπνη εμφάνιση μπορεί να είναι τέλεια για κορίτσια στην ηλικία των εφήβων και των εφήβων έως 15 ετών.
 • Δοκιμάστε αυτό το τέλειο look με υφή ίσιας τρίχας για αυτό το μαγευτικό εκπληκτικό αποτέλεσμα.

2. Κομψό ανοιχτό χτένισμα για κορίτσια αργά:

Κομψό ανοιχτό χτένισμα για κορίτσια αργά

Τα κορίτσια τείνουν να γίνονται ιδιαίτερα και να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ανανέωση στην ηλικία των εφήβων, που είναι επίσης όταν γλιστράει κανείς στη γυναικεία ζωή. Εδώ είναι ένα τέτοιο υπέροχο και γοητευτικό θηλυκό χτένισμα. Με τα πανέμορφα ανοιχτά υπέροχα μαλλιά και τα κομψά σκέλη των μαλλιών και από τις δύο πλευρές, ένας ελαφρύς κόμπος στα μαλλιά στη μέση δίνει αυτό το χαριτωμένο στυλ. Είναι αρκετά εύκολο, γρήγορο και μπορεί να γίνει σε ένα λεπτό.

 • Κορίτσια με μακρύ, οβάλ και σχήμα καρδιάς μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα.
 • Τα κορίτσια της ηλικίας 18-19 ετών μπορούν να προτιμήσουν αυτό το κομψό χτένισμα.
 • Κορίτσια με μακρά κυματιστή υφή μαλλιών και ίσια και λεία μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα.

3. Τσουρέκι μαλλιών για κορίτσια εφήβων:

Τσουρέκι μαλλιών για κορίτσια εφήβων

Γεια σας, σας αρέσουν τα κορίτσια να μιμηθείτε τις έντονες γυναικείες κομψές δηλώσεις στυλ; Μπορείτε επίσης, και εδώ είναι η απόδειξη. Αν σας αρέσει το στυλ με κομψό και νεανικό τρόπο, αυτή η υπέροχη επένδυση μαλλιών μπορεί να είναι αρκετά γοητευτική και υπέροχη. Είτε πρόκειται για εξόδους, είτε για πάρτι και εκδηλώσεις. αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ τσιριχτό και φωτεινό χτένισμα για να το δοκιμάσετε. Τι νομίζετε; Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία αγαπημένα και καλύτερα κούρεμα για κορίτσια μακριά μαλλιά.

 • Κορίτσια με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα.
 • Εάν έχετε λεία και ίσια υφή μαλλιών, αυτό το χτένισμα μπορεί να είναι ιδανικό και τέλειο.
 • Όσοι είναι από νωρίς έως αργά στην εφηβεία, όλοι μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο χτένισμα.

4. Χαριτωμένο διπλό πόνι για μακριά μαλλιά:

Χαριτωμένο διπλό πόνι για μακριά μαλλιά

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για κορίτσια σε όλο τον κόσμο ήδη. Αλλά αυτό το διαχρονικό και εύκολο να κάνει μακριά κουρέματα για νεαρά κορίτσια παραμένει μια εξαιρετικά χαριτωμένη και υπέροχη επιλογή για πολλά κορίτσια εκεί έξω. Αυτό το χτένισμα πόνυ διπλής όψης με μακριά μαλλιά είναι εύκολο να επιτευχθεί και μπορεί να ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια στην εφηβεία. Φαίνεται όμορφο και γοητευτικό, φωτεινό για κορίτσια σε εύκολες και περιστασιακές εξόδους με σχολεία ή οικογένεια. Δεν είναι δροσερό?

 • Κορίτσια με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα.
 • Αυτή η υπέροχη εμφάνιση μπορεί να ταιριάζει με μια ίσια και κυματιστή υφή μαλλιών.
 • Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα για κορίτσια μέχρι την ηλικία των 16 ετών.

5. Party Look for Teen Girls with Long Hair:

Party Look for Teen Girls With Long Hair

Εάν έρχεται ένα επερχόμενο μεγάλο πάρτι ή οικογενειακή εκδήλωση, έχουμε επίσης ταξινομήσει. Αυτό το υπέροχο μισό πλεγμένο χτένισμα χαμηλής αλογοουράς είναι γοητευτικό και κομψό, ιδανικό για τα μεγάλα και βελούδινα γεγονότα που συμβαίνουν. Πάρτε τις πλεξούδες διπλού στρώματος και από τις δύο πλευρές και καρφώστε τις στη μέση. Τώρα με τα υπόλοιπα μαλλιά, κάντε μια αλογοουρά και κάντε έναν κόμπο με τα ίδια τα μαλλιά. Αυτά τα χτενίσματα για νεαρά κορίτσια με μακριά μαλλιά είναι υπέροχα και τέλεια για εθνικές στολές.

 • Κορίτσια με οβάλ και τετράγωνο ή διαμαντένιο σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα.
 • Η λεία και κυματιστή υφή των μαλλιών μπορεί να πάει πολύ καλά σε αυτή την υπέροχη εμφάνιση.
 • Αυτό το μαγευτικό χτένισμα makeover είναι ιδανικό για κορίτσια στις ομάδες των εφήβων.

6. Guest Guest Look for Teen Girls:

Guest Guest Look for Teen Girls

Εάν έχετε έναν γάμο που έρχεται και θέλετε να ντυθείτε όπως τα έντονα χτενίσματα των γυναικών, έχουμε ένα νεανικό και λουλουδάτο φωτεινό χτένισμα για να σας διευθετήσει. Με το τυλιγμένο ακατάστατο κότσο για τα μαλλιά και λουλουδάτα εξαρτήματα, αυτό μπορεί να είναι ένα υπέροχο και μοντέρνο look για να το δοκιμάσετε. Με μακριά φορέματα ή lehengas, αυτό το χτένισμα μπορεί να είναι ιδανικό και θηλυκό με γοητεία.

 • Κορίτσια με στρογγυλό και οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο look.
 • Αυτό το λουλουδάτο χτένισμα είναι καλό με σγουρά και κυματιστά μαλλιά για τέλεια εμφάνιση. Και αν έχετε μακριά, χοντρά μαλλιά, αυτά τα χτενίσματα για κορίτσια είναι κατάλληλα.
 • Κορίτσια όψιμης εφηβείας, περίπου 17-19 ετών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα των νέων γυναικών

7. Πλευρικό χτένισμα για έφηβους κολλεγίων:

Πλευρικό χτενισμένο χτένισμα για εφήβους κολλεγίων

Το πλεξούδα μπορεί να είναι ένα πολύ ευέλικτο χτένισμα και μπορεί να ταιριάζει σε γυναίκες και κορίτσια σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ο τύπος της πλεξούδας και της εμφάνισης μπορεί να καθορίσει πώς μπορεί να ταιριάζει σε κορίτσια και γυναίκες ανά πάσα στιγμή. Αυτό το πλεκτό κλασικό και vintage στυλ αποχρώσεων μπορεί να είναι τέλειο για εκείνους τους έφηβους που πηγαίνουν στο κολέγιο που αναζητούν μερικές δροσιστικές εμφανίσεις. Αυτό το χτένισμα για κορίτσια με μακριά μαλλιά είναι σύγχρονο και νευρικό και μπορεί να είναι αρκετά εύκολο.

 • Κορίτσια με οβάλ, διαμάντια και παχουλά πρόσωπα μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα.
 • Αυτή η υπέροχη εμφάνιση μπορεί να ταιριάζει σε γυναίκες με οποιαδήποτε υφή μαλλιών και μακριά μαλλιά.
 • Δοκιμάστε αυτό το στυλ για κορίτσια ηλικίας κοριτσιών που πηγαίνουν σε έφηβους για καλύτερη εμφάνιση.

8. Διπλό χτένισμα πλεξούδας ψαριού:

Διπλό χτένισμα πλεξούδα ψαριού

Αναβλύζουμε αυτό το υπέροχο χτένισμα, με την όμορφη λουλουδάτη εμφάνιση και το περίπλοκο χτένισμα με πλεκτά ψάρια, αγαπάμε αυτή την ιδέα ανανέωσης κοριτσιών εφήβων. Το διπλό χαλαρό πλεγμένο ψαράκι φαίνεται υπέροχο και μπορεί να είναι ιδανικό για εκείνες τις εξόδους με την οικογένεια ή τους φίλους. Αυτό μπορεί να είναι τέλειο για κάθε κορίτσι που λατρεύει τις κοριτσίστικες και φωτεινές, πολύχρωμες ιδέες χτενίσματος.

 • Τα κορίτσια με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα
 • Αυτά τα υπέροχα χτενίσματα για κορίτσια μπορούν να πάνε πολύ καλά για εκείνα τα κορίτσια με υφή κυματιστά και μακριά σγουρά μαλλιά.
 • Δοκιμάστε αυτό το look για κορίτσια στην ηλικιακή ομάδα 13-16 ετών.

9. Twisted Hair Ponytail για κορίτσια:

Twisted Hair Ponytail για κορίτσια

Αυτό το στριμμένο χτένισμα αλογοουράς για κορίτσια με μακριά μαλλιά είναι απλό και γοητευτικό. Με μια λίγο ακατάστατη εμφάνιση και μια δήλωση για το κοριτσίστικο στυλ, αυτή είναι ιδανική για γάμους και γιορτές ή εκδηλώσεις με επιλογές χτενίσματος. Δοκιμάστε το με ένα μακρύ φόρεμα και φόρεμα. Μπορεί να φανεί καταπληκτικό.

 • Κορίτσια με οβάλ και διαμαντένιο σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα.
 • Αυτή η υπέροχη εμφάνιση μπορεί να είναι καλή για κορίτσια με κυματιστή και σγουρή υφή μαλλιών
 • Όσοι είναι στην ηλικία των 14-17 ετών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο makeover.

10. Bow Hairstyle for Long Hair Length Girls:

Χτένισμα με τόξο για κορίτσια με μακριά μαλλιά

Αυτό είναι γλυκά χαριτωμένα μακριά χτενίσματα για κορίτσια επιλογές για τα κορίτσια tweens και τις νεότερες εφηβικές ομάδες. Με τα μισά μαλλιά να λαμβάνονται από τις δύο πλευρές για να καρφώνονται στη μέση, τα υπόλοιπα μαλλιά αφήνονται ανοιχτά. Προσθέστε ένα εξάρτημα ή εξάρτημα για φιόγκο, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα και είστε έτοιμοι.

 • Κορίτσια με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα
 • Αυτά τα χτενίσματα για κορίτσια μπορούν να είναι καλά με μια μακρά λεία και ίσια υφή μαλλιών.
 • Τα κορίτσια μεταξύ 11 και 15 ετών μπορούν να προτιμήσουν αυτό το υπέροχο και μαγευτικό χτένισμα.

11. Φούσκα και φουσκωτή αλογοουρά:

Φούσκα και πλεκτή αλογοουρά

Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα χτενίσματος για κορίτσια ηλικίας μικρότερης ηλικίας. Τα μαλλιά χωρίζονται σε ένα τμήμα στη μία πλευρά του στέμματος, μετά από το οποίο δημιουργούνται από το τμήμα δύο κομψές πλεξούδες και ένα πόνυ με σφολιάτες. Φέρτε και τα τρία να αναμειχθούν με τα υπόλοιπα μαλλιά και δέστε σε μια αλογοουρά στο πλάι. Πολύχρωμα και φωτεινά εξαρτήματα μαλλιών, ελαστικά και αξεσουάρ μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω την εμφάνιση και να φαίνονται καταπληκτικά.

 • Τα κορίτσια με στρογγυλό, τετράγωνο και οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτά τα χαριτωμένα και εύκολα χτενίσματα για μικρά κορίτσια με μακριά μαλλιά.
 • Τα κορίτσια στην ηλικιακή ομάδα 11-15 ετών μπορούν και πάλι να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο χτένισμα.
 • Αυτή η εμφάνιση μπορεί να είναι καλή με κυματιστή και ίσια υφή μαλλιών για τέλεια εμφάνιση.

12. Hairstyle Triple Braided για κορίτσια με μακριά μαλλιά:

Τριπλό Πλεκτό χτένισμα για κορίτσια με μακριά μαλλιά

Εδώ είναι μια άλλη πλεκτή παραλλαγή για κορίτσια στις ομάδες εφήβων. Με τα μισά μαλλιά να λαμβάνονται ως τμήμα και από τις δύο πλευρές, μπορούν να δημιουργηθούν τακτοποιημένες τρεις πλεξούδες από όλες τις πλευρές. Τα περίπλοκα μοτίβα ύφανσης που συνδυάζονται καλά με το χτένισμα δημιουργούν μια φανταχτερή και πρωτοποριακή εμφάνιση όμορφα. Στοιχηματίζουμε ότι τα νεαρά κορίτσια θα λατρέψουν αυτές τις πλεξούδες για κορίτσια με μακριά μαλλιά.

 • Κορίτσια με οβάλ, στρογγυλό και σχήμα καρδιάς μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο look
 • Όσοι είναι μεταξύ 17-19 ετών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το μαγευτικό χτένισμα.
 • Αυτό το μακιγιάζ μπορεί να είναι νευρικό για κορίτσια με υφή ίσιας τρίχας.

13. Fancy Hair Bun for Festivities for Teen Girls:

Fancy Hair Bun για Γιορτές για Έφηβες

Για όλες τις φανταστικές εκδηλώσεις και περιστάσεις που έρχονται, όλα τα νεαρά κορίτσια είναι φανταχτερά να έχουν το κομψό και πιο όμορφο χτένισμα makeover. Εδώ έχετε αυτήν την ιδέα, αυτός ο υπέροχος χαμηλός κότσος με εξαρτήματα αξεσουάρ μαλλιών φαίνεται βελούδινο και υπέροχο. Είτε πρόκειται για γάμους ή οικογενειακές γιορτές και γιορτές μεγαλοπρέπειας, συνδυάστε αυτό με το υπέροχο πανέμορφο μακρύ φόρεμα ή την εθνική ένδυση, που μπορεί να είναι εκπληκτικό.

 • Κορίτσια με στρογγυλό, οβάλ και διαμαντένιο σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα.
 • Αυτό το βλέμμα μπορεί να είναι νευρικό για κορίτσια με κυματιστή και λεία υφή μαλλιών.
 • Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα για εκείνα τα κορίτσια στην ομάδα των εφήβων.

14. Ανοιχτή ιδέα για χτένισμα για έφηβες κοπέλες:

Ανοιχτή ιδέα για χτένισμα για έφηβες

Αυτό το χαλαρό ανοιχτό χτένισμα για νεαρά κορίτσια δεν πρέπει να χάσετε επίσης. Δίνει ένα όμορφο θηλυκό και κομψό στυλ, το οποίο δοκιμάζεται γρήγορα και φαίνεται εκπληκτικό. Από οικογενειακές εξόδους έως σχολικές εξόδους ή συγκεντρώσεις με φίλους, αυτή η κομψή και μοντέρνα κομψή ιδέα χτενίσματος και κούρεμα για κορίτσια με μακριά μαλλιά δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα όνειρο. Τι νομίζετε?

 • Κορίτσια με οποιοδήποτε σχήμα και χαρακτηριστικά προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το απλό χτένισμα.
 • Η λεία και κυματιστή υφή των μαλλιών μπορεί να είναι ιδανική για αυτή την υπέροχη εμφάνιση.
 • Τα κορίτσια σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα στην εφηβεία μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο χτένισμα εύκολα.

15. Διπλό πλεκτό χτένισμα για νεαρά κορίτσια:

Κούρεμα διπλό πλεκτό για νεαρά κορίτσια

Αυτό το υπέροχο χτένισμα με διπλή πλέξη στο πλάι μπορεί να δημιουργηθεί για να κάνει μια ιδέα για κόμμωση σε χρόνο μηδέν. Για αυτόν τον γρήγορο μετασχηματισμό και το υπέροχο μακιγιάζ, αυτή η νευρική εμφάνιση μπορεί να είναι τόσο άνετη όσο και σύγχρονη. Για να αναδείξετε περαιτέρω την κομψή τάση, προσθέστε εξαρτήματα και αξεσουάρ για τα μαλλιά και αυτό μπορεί να φαίνεται απλά όμορφο.

 • Κορίτσια με οβάλ, μακρύ και στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο χτένισμα.
 • Όσοι είναι ηλικίας άνω των 15 ετών μπορούν να δοκιμάσουν αυτήν την εκπληκτική ιδέα ανανέωσης.
 • Οποιαδήποτε υφή μαλλιών μπορεί να πάει πολύ καλά σε αυτό το χτένισμα εύκολα και αβίαστα.

16. Ακατάστατα μπούκλες:

χτενίσματα για κορίτσια με μακριά μαλλιά1

Αυτό είναι ένα πάρτι που μπορεί να γίνει με ένα στρογγυλό πινέλο και λίγη ζέστη. Εάν υπάρχει συσσώρευση προϊόντος που μπορεί να είναι χρήσιμο για να διατηρήσετε τη εμφάνιση σε φόρμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

17. Πόνυ χαμηλής πλάτης:

χτενίσματα για κορίτσια με μακριά μαλλιά2

Αυτό είναι ένα πολύ κομψό πάρτι για πάρτι και ντίσκο. Μπορεί επίσης να φορεθεί για οικογενειακές περιστάσεις. Αυτό είναι επίσης ένα πολύ συνηθισμένο look με κοστούμια Salwar και lehengas.

18. Sleek Side Party Look:

χτενίσματα για κορίτσια με μακριά μαλλιά3

Αυτό μπορεί να γίνει με λίγο ορό και νερό από ένα μπουκάλι ψεκασμού. Στη συνέχεια, αυτό μπορεί να ισιωθεί με ένα σίδερο ισιώματος. Αυτό είναι εύκολο να αθληθεί με μια ποικιλία από ρούχα από παραδοσιακά sarees και lehengas έως ghagra cholis. Αυτό είναι επίσης καλό με μπλουζάκια και funky ντυσίματα.

19. Twisted Tip Look:

χτενίσματα για κορίτσια με μακριά μαλλιά4

Εάν ένα άτομο δεν του αρέσει πολύ το στυλ, μπορεί να διατηρήσει την κομψότητα και στη συνέχεια να στρίψει τις άκρες του με ρολό εξοπλισμού και θερμότητα. Ορισμένοι ψεκασμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διατήρηση των άκρων. Αυτό μπορεί να αθληθεί σε τακτική βάση και είναι αρκετά χαμηλό σε συντήρηση.

20. Πλέξιμο καταρράκτη:

χτενίσματα για κορίτσια με μακριά μαλλιά5

Αυτή είναι μια δημοφιλής εμφάνιση για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν παχύ και μεγάλο μήκος τμημάτων. Αυτά μπορούν να γίνουν τυλιγμένα τμήματα και να χρησιμοποιηθούν με λίγο κόμμι ή σπρέι. Στη συνέχεια, τμήματα από οποιαδήποτε πλευρά μπορούν να γίνουν σε μια κανονική πτυχή, όταν γίνεται πτύχωση, μερικά τμήματα αφαιρούνται και αυτά γίνονται για να κρεμαστούν χαλαρά. Αυτό δίνει την εντύπωση του καταρράκτη και φαίνεται πολύ κομψό. Μπορεί να φορεθεί με σχεδόν κάθε μορφή ρούχου. Αυτή η ενδυμασία μπορεί να φορεθεί με το Maangtika στο κέντρο για να γίνει αυτό παραδοσιακό και μπορεί επίσης να φορεθεί με άλλα funky μπλουζάκια για κορίτσια κολλεγίων.

21. Messed Middle Parted Look:

χτενίσματα για κορίτσια με μακριά μαλλιά6

Αυτή είναι μια δημοφιλής και μπερδεμένη ενδυμασία για πάρτι που μπορεί να φορεθεί με παραδοσιακά sarees καθώς και με άλλα ρούχα. Αυτό έχει ένα τμήμα και επομένως ένα Maangtika μπορεί να φορεθεί σε αυτό το τμήμα. Οι χαλαρές πλευρές μπορούν επίσης να κοπούν στο πίσω μέρος για να διατηρηθεί ο ιδρώτας πίσω. Μερικά ούλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν το βλέμμα υγρό και μπερδεμένο. Για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί νερό από ένα μπουκάλι ψεκασμού.

22. Choppy Disco Look:

χτενίσματα για κορίτσια με μακριά μαλλιά7

Πρόκειται για μια έγχρωμη εμφάνιση που είναι αρκετά δημοφιλής και μπορεί να γίνει με μόνιμα ή προσωρινά σπρέι χρώματος. Αυτό το χτένισμα κοριτσιού μπορεί να φορεθεί για κολέγιο και άλλες περιστάσεις, καθώς και με παραδοσιακά κοστούμια salwar και lehengas. Αυτό είναι επίσης αρκετά δημοφιλές μεταξύ των διασημοτήτων. Οι άκρες μπορούν να τεμαχιστούν. Εάν τα τμήματα δεν είναι ίσια, τότε αυτά μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια ενός σιδερώματος ισιώματος.

23. Μακριές μπούκλες:

μπούκλες για μακριά μαλλιά για κορίτσια με μακριά μαλλιά 8

Εάν το μήκος είναι πολύ μεγάλο, τότε τα τμήματα μπορούν να διαμορφωθούν χρησιμοποιώντας μερικά σπρέι. Αυτή είναι μια πολύ κοινή εμφάνιση και μπορεί να είναι αθλητική από όλους σχεδόν τους ανθρώπους. Αυτό είναι επίσης καλό για πάρτι και ντίσκο.

24. Graduated Sleek Long Look:

χτενίσματα για κορίτσια με μακριά μαλλιά9

Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο στη διατήρηση εμφάνιση. Αυτό μπορεί να αθληθεί ανοιχτά ή μπορεί να κοπεί σε ένα πόνι. Αυτό είναι επίσης καλό για πάρτι. Μπορεί να φορεθεί εύκολα και να φορεθεί σε καθημερινή βάση για κολέγιο και εργασία.

Ελπίζουμε να απολαύσατε την περιήγηση σε αυτό το υπέροχο μακρύ χτένισμα για κορίτσια. Είναι όμορφα, μαγευτικά και δίνουν επίσης μια τσιριχτή φωτεινή και νεανική εμφάνιση για έφηβες κοπέλες με μακριά μαλλιά. Δοκιμάστε τα για μια σειρά εκδηλώσεων και στοιχηματίζουμε ότι μπορεί να φανεί και να ξεχωρίσει.