8 Συμβουλές για να επιλέξετε ένα καλύτερο χτένισμα για κορίτσια

Ένα κορίτσι ορίζεται ανάμεσα στις ομάδες εφήβων! Or αυτός που είναι αρκετά νέος για να πάει με το μείγμα παιδικού πιάτου και ώριμης συμπεριφοράς. Το χτένισμα ενός κοριτσιού τη βοηθά πάντα να την κρατάει ενήμερη για τις τρέχουσες τάσεις στη μόδα. Επίσης, ένα κορίτσι συνήθως παίρνει νέα μοντέρνα χτενίσματα για να εντυπωσιάσει τα άλλα παιδιά, καθώς είναι η εφηβική της ηλικία! Τώρα, όταν αυτό είναι ένας λόγος, τότε προφανώς δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο όπως το να κοιτάζετε επάνω στο επάγγελμα πριν επιλέξετε ένα χτένισμα για κάθε κορίτσι. Το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το σχήμα και οι προτιμήσεις του προσώπου της!

επιλέξτε χτενίσματα για κορίτσια

Καλύτερο χτένισμα για κορίτσια:

Παρακάτω υπάρχουν μικρές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο χτένισμα ποτέ!

1. Σχήμα ή μέγεθος προσώπου:

Πήγαινε να κοιταχτείς στον καθρέφτη. Δείτε το πρόσωπό σας με καλή όραση και παρατηρήστε το σχήμα του. Μπορείτε να έχετε ένα στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο σχήμα καρδιάς. Τα στρογγυλά πρόσωπα δεν είναι μόνο αυτά που είναι παχουλά, υπάρχουν και αδύνατα στρογγυλά πρόσωπα! Επίσης, εάν έχετε μακρόστενο ή οβάλ πρόσωπο, παρατηρήστε πόσο καιρό είναι; Πόσο το κόκκαλο του πηγουνιού είναι φαρδύ ή μακρύ.

2. Δείτε μερικές νέες και μοντέρνες περικοπές μαλλιών:

Αφού παρατηρήσετε το σχήμα ή το μέγεθος του προσώπου σας, πρέπει να σερφάρετε στα αγαπημένα σας στυλ μαλλιών που θέλετε! Σίγουρα θα πάρετε ένα που θα ταιριάζει στο σχήμα και το μέγεθος του προσώπου σας. Καθώς δεν θα σας ταιριάζουν όλα τα στυλ! Μόνο ένας επιλεγμένος θα.

3. Ασχολείσαι με τον αθλητισμό:

Εάν είστε κορίτσι που πηγαίνει σχολείο και κάνετε διάφορες δραστηριότητες, τότε πρέπει να έχετε ανάγκη από ένα τέτοιο χτένισμα που δεν δημιουργεί χάος ενώ παίζετε. Μπορεί να ψάχνετε για ένα κομψό και κομψό κούρεμα μαλλιών. Πρέπει λοιπόν να επιλέξετε χτένισμα το οποίο δεν έχει πολύ criss cross σε στρώσεις των μαλλιών σας! Κρατήστε το απλό και τακτοποιημένο, καθώς θα σας βοηθήσει να παίξετε, να μελετήσετε και να είστε προσεκτικοί.

4. Timeρα να κάνετε τα μαλλιά σας:

Το πρωί, αν και είσαι κορίτσι που πηγαίνει κολέγιο ή σχολείο, πρέπει να διαχειριστείς το χρονικό εμπόδιο για να κάνεις με τα μαλλιά σου. Και αν επιλέξετε ένα χτένισμα που χρειάζεται καθημερινό πιστολάκι ή πρέπει να ισιώνει κάθε μέρα, μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό, οπότε επιλέξτε σοφά.

5. Ηλικία:

Και πάλι, εάν είστε μεταξύ 10-15 ετών θα πρέπει να επιλέξετε ένα στυλ που δεν σας αφήνει να φαίνεστε ώριμοι από την ηλικία σας, όπου σαν να είστε μεταξύ 16-20 ετών πρέπει να πάτε για πιο κομψή και νέα εμφάνιση.

6. Προτίμηση ή ανοχή:

Στο τέλος της ημέρας, είστε εσείς που πρέπει να χειριστείτε το στυλ των μαλλιών, για ένα πάρτι ή για λίγες ώρες μπορεί να ανεχτείτε ένα βαρύ βλέμμα, αλλά όταν πρόκειται για μια καθημερινή ρουτίνα χτένισμα, επιλέξτε ένα που δεν θα ερεθίσει ή ανισορροπία της εμφάνισής σας. Καθώς τα μακριά μαλλιά δεν προτιμώνται από όλους.

7. Υφή και τύπος μαλλιών:

Φυσικά χωρίς, γνωρίζοντας τον τύπο ή την υφή των μαλλιών σας, δεν μπορείτε να επιλέξετε το χτένισμά σας. Και επίσης, η πυκνότητα των μαλλιών σας είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου, πριν επιλέξετε οποιοδήποτε στυλ μαλλιών. Για π.χ. Εάν έχετε φυσικές μπούκλες στα μαλλιά σας και εάν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό σε σχήμα, μπορείτε να πάτε για ίσιωμα μαλλιών.

8. Σχήμα και μέγεθος σώματος:

Δεν είναι ότι μόνο το σχήμα του προσώπου σας παίζει ρόλο, το υπόλοιπο σώμα σας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, όπως εάν είστε ογκώδεις ή υγιείς θα πρέπει να επιλέξετε ένα χτένισμα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κρύψετε τα εξογκώματα σας ή εάν είστε λεπτό ή σε τέλειο σχήμα/φιγούρα πρέπει να επιλέξετε στυλ κοντών μαλλιών για να ενισχύσετε τις καμπύλες του σώματός σας.