9 Καλύτερα χτενίσματα κοριτσιών Ασίας με εικόνες

Τα ασιατικά χτενίσματα κοριτσιών είναι πολύ μοντέρνα μαζί με τα παραδοσιακά και έθιμα. Υπάρχουν τόσες πολλές ποικιλίες σε αυτά τα χτενίσματα. Κάποιος μπορεί εύκολα να αθληθεί αυτά τα ασιατικά χτενίσματα κοριτσιών για κάθε περίσταση ή οποιαδήποτε άλλη λειτουργία επίσης. Αυτά είναι εμβληματικά χτενίσματα για όλο τον κόσμο.

κορίτσια ασιατικά χτενίσματα

Όμορφα ασιατικά χτενίσματα κοριτσιών με εικόνες:

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα τέλεια ασιατικά χτενίσματα κοριτσιών με εικόνες που σίγουρα σας απασχολούν.

1. raσια και μακριά μαλλιά με κρόσσια:

Τα κορίτσια της Ασίας θέλουν να νιώθουν άνετα και θέλουν χτένισμα που δεν είναι μόνο πολύ άνετο αλλά και πολύ εύκολο στη μεταφορά. Το χτένισμα με μακρύ στρώμα με ίσια κρόσσια ταιριάζει καλά με το σχήμα προσώπου των ασιατικών κοριτσιών και φαίνεται επίσης μοντέρνο και κομψό. Αυτό δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα.

Ασιατικό κορίτσι χτένισμα 1

Όντας πραγματικά άνετο και εύκολο στη μεταφορά, αυτό το μακρύ στρώμα χτενίσματος είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των ασιατικών κοριτσιών. Αυτά τα μαλακά στρώματα και τα ίσια κρόσσια ταιριάζουν πολύ με τα σχήματα του προσώπου τους. Αυτό είναι ένα από τα απλά και εύκολα ασιατικά χτενίσματα κοριτσιών για μακριά μαλλιά με κτυπήματα.

2. Round Bob With Front Bang:

Ασιατικό κορίτσι χτένισμα 2

Τα περισσότερα ασιατικά κορίτσια έχουν στρογγυλό πρόσωπο. Το bob contouring bob είναι ένα από τα κοινά και αγαπημένα χτενίσματα. Η μπάντα μπροστά συναντά τα στρογγυλά μαλλιά. Αυτό δίνει ένα υπέροχο σχήμα και εμφάνιση στο πρόσωπο και τα μαλλιά. Αυτό επίσης δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Για κορίτσια που είναι πάντα άνετα με κοντά μαλλιά και μπορούν να το φέρουν με σιγουριά, αυτό είναι ένα εύκολο στυλ.

3. Αλογοουρά με υψηλή θηλιά με περιτύλιγμα μαλλιών:

Ασιατικό κορίτσι χτένισμα 3

Αυτό είναι ένα παραδοσιακό ασιατικό χτένισμα κοριτσιών. Για να δώσετε μια τροποποιημένη έκδοση σε μια κανονική αλογοουρά απλά δημιουργήστε έναν βρόχο και δώστε του μια διαφορετική εμφάνιση. Στη συνέχεια, πάρτε ένα μικρό τμήμα μαλλιών και βάλτε το στη βάση του. Αυτό δίνει στην αλογοουρά σας μια πολύ πιο κομψή και άνετη εμφάνιση.

4. Χαλαρή χαμηλή αλογοουρά με Casual Side Bang:

Ασιατικό κορίτσι χτένισμα 4

Αυτό είναι ένα κλασικό ασιατικό χτένισμα κοριτσιών με μικρές μπούκλες. Κάντε μια χαλαρή χαμηλή αλογοουρά κοντά στη βάση του λαιμού και στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε ένα πλευρικό κτύπημα. Αυτή η περιστασιακή εμφάνιση δίνει την εμφάνιση του next-door-hairstyle look. Πολύ άνετα όλες τις εποχές, ειδικά τα καλοκαίρια. Εάν δεν επιλέξετε κτυπήματα, αυτό μπορεί να είναι το τέλειο στυλ για ακόμη και το ντύσιμο γραφείου μαζί με το να είστε άνετοι.

5. Πολύ κοντός στοιβασμένος Μπομπ με ακατάστατο φινίρισμα:

Ασιατικό κορίτσι χτένισμα 5

Πολύ συνηθισμένο και αγαπημένο ανάμεσα στις ασιατικές έφηβες ομορφιές είναι αυτό το κοντό στοιβασμένο bob κούρεμα. Μπορείτε να έχετε χαλαρά κτυπήματα με ένα μπερδεμένο φινίρισμα για να του δώσετε μια απλή και ταυτόχρονα γλυκιά και νευρική εμφάνιση. Αυτό είναι καλό μόνο για εκείνους που μπορούν να έχουν αυτοπεποίθηση με την ακατάστατη εμφάνιση, καθώς αυτό αφορά περισσότερο τη στάση παρά το χτένισμα. Κανένα άλλο ασιατικό χτένισμα κοριτσιών δεν είναι δημοφιλές όπως αυτό το κούρεμα bob.

6. Σέξι χαμηλό κουλούρι με πλαϊνό σκούπισμα:

Ασιατικό κορίτσι χτένισμα 6

Αυτό δίνει μια πολύ σέξι και συγκινητική εμφάνιση. Ένα κουλούρι στον αυχένα κρέμεται χαλαρό και στη συνέχεια έχει ένα πλευρικό σκούπισμα. Ταιριάζει σε όλους, συμπεριλαμβανομένης της ξανθιάς. Αυτό είναι επίσης ένα στυλ που μπορεί κανείς να φέρει στο γραφείο ή απλά ένα απλό πάρτι. Αυτό ταιριάζει με τα φορέματα και σας δίνει μια σέξι εμφάνιση. Στα περισσότερα κορίτσια της άλλης χώρας αρέσει επίσης να αθλούν αυτό το όμορφο ασιατικό χτένισμα κοριτσιών στα πάρτι και τις συναυλίες τους.

7. Middle-Parted Relaxed Bob With Side Sweeps:

Ασιατικό κορίτσι χτένισμα 7

Αν προτιμάτε χαλαρά μαλλιά από σφιχτά τότε επιλέξτε ένα κοντό γωνιακό bob. Στο κέντρο χωρίστε τα μαλλιά και, στη συνέχεια, κάντε δύο λεπτές πλευρικές σκούπες που συμπληρώνουν το στυλ. Για άλλη μια φορά αυτό είναι για εκείνους που έχουν αυτοπεποίθηση για το στυλ. Αυτό θα πάει καλά και για μακριά πρόσωπα καθώς θα κάνει τον άσο να φαίνεται στρογγυλός.

8. Κομψά ίσια και μακριά στρώματα:

Ασιατικό κορίτσι χτένισμα 8

Αυτό το χτένισμα μπαρμπούνι είναι στην πραγματικότητα κοινό σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ένα πλαϊνό ή ένα μεσαίο μέρος σε λεία και ίσια στρώματα μαλλιών κάνει έναν υπέροχο συνδυασμό. Η κομψή εμφάνιση δίνει τέλεια φινέτσα. Αυτό είναι ένα από τα παθιασμένα χτενίσματα των ασιατικών κοριτσιών.

9. Απλά χαλαρά μαύρα κύματα:

Ασιατικά κορίτσια χτένισμα 9

Τίποτα δεν είναι πραγματικά πιο ελκυστικό από τα μαύρα μαλλιά τζετ. Το μόνο που κάνετε είναι να χτενίζετε τις κλειδαριές σας και να κουλουριάζετε λίγο αν δεν έχετε φυσικά κύματα. Απλώστε σπρέι μαλλιών για να μείνει. Αυτό το απλό και ταυτόχρονα στυλάτο ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Ελπίζω πάνω απ ‘όλα τα ασιατικά χτενίσματα κοριτσιών σίγουρα να σας προσελκύουν. Μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο από αυτό και να τραβήξετε την εμφάνιση.