50 Μοντέρνα σχέδια πουλόβερ για γυναίκες το χειμώνα

Τα ρούχα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος της ζωής κάθε γυναίκας από τη νεολαία της μέχρι τα γεράματα. Οι γυναίκες είναι πολύ αμήχανες όταν πρόκειται να επιλέξουν τα ρούχα της επιλογής τους για αγορά. Θεωρούν ότι τα ρούχα ψωνίζουν ως ένα από τα λίγα πολύτιμα πράγματα που έχουν στην καρδιά τους. Επομένως, η εύρεση του τέλειου υφάσματος είναι ένα μακρύ και έντονο τρυπάνι για κάθε κυρία. Στη διαδικασία πρέπει να επενδύσει πολύ χρόνο και προσπάθεια και επίσης αν η επιλογή είναι λάθος τυχαία, τότε μπορεί να υπάρχει ένα σπαρακτικό συναίσθημα σπατάλης χρημάτων.

Για να αποφευχθούν όλα αυτά και να απλοποιηθεί η διαδικασία αγορών ρούχων, η γυναικεία βιομηχανία ρούχων έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και προσφέρει πολλές διαφορετικές ποικιλίες στο τμήμα γυναικείας ένδυσης. Η ποικιλία των ενδυμάτων ρούχων βασίζεται στην ηλικιακή ομάδα -στόχο, τον σκοπό και την ευκαιρία της ένδυσης, τις προτιμήσεις των πελατών, την τάση της μόδας, τις συστάσεις των διασημοτήτων, τη δυτική επιρροή, τις τελευταίες μόδες κλπ. Με βάση όλους αυτούς τους παράγοντες, υπάρχουν πολλά επιλογές ντυσίματος για γυναίκες όπως τα πουλόβερ, τα σαρί, τα κουρτά, τα φορέματα και πολλές άλλες ποικιλίες. Από όλες αυτές τις ποικιλίες, τα πουλόβερ για γυναίκες ήταν στη μόδα εδώ και πολύ καιρό. Είναι εξαιρετικά δημοφιλείς λόγω της φύσης τους πολλαπλών χρήσεων, δηλαδή φοριούνται τόσο για στυλ όσο και για άνεση.

Τελευταία και άνετα μοντέλα πουλόβερ για κυρίες στη μόδα:

Ακολουθούν οι 50 κορυφαίοι τύποι κομψών πουλόβερ για γυναίκες:

1. Cropped γυναικείο πουλόβερ:

Cropped Γυναικείο πουλόβερ με ζακέτα

Το Cropped Cardigan Sweater Design είναι μια εκσυγχρονισμένη μορφή του αιωνόβιου σχεδίου πουλόβερ πουλόβερ που φορούσαν οι περισσότερες γυναίκες από τη δεκαετία του 1990 ως δήλωση μόδας τότε. Αλλά το στυλ πουλόβερ Cardigan που είναι βασικά ένα μπροστινό πουλόβερ στυλ έχει πλέον γίνει ένα αρκετά βασικό στυλ και ως εκ τούτου χρειαζόταν ανανέωση. Βρήκε έτσι την απαραίτητη ανανέωση με τη μορφή γυναικείου πουλόβερ Cropped Cardigan. Ένα πουλόβερ Cropped Cardigan είναι έτσι ένα συντομευμένο μέγεθος του κανονικού πουλόβερ ζακέτας και ταιριάζει απόλυτα με οποιοδήποτε μακρύ φόρεμα T-Shirt ή πουκάμισο.

2. Γυναικείο πουλόβερ σε στιλ φούτερ:

Γυναικείο πουλόβερ σε στυλ φούτερ

Στη σύγχρονη εποχή της φυσικής κατάστασης και της υγείας, τα θηλυκά όλων των ηλικιών είναι αρκετά συνειδητοποιημένα για την υγεία, τη φυσική κατάσταση και το σχήμα τους. Γι ‘αυτό, πρέπει να βγαίνουν τακτικά για κάποια εξωτερική άσκηση, όπως τρέξιμο, τζόκινγκ ή περπάτημα κ.λπ. Για το σκοπό αυτό, οι γυναίκες φορούν ρούχα γνωστά ως Sweatshirt, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν τον ιδρώτα και να σας κάνουν να νιώθετε ανάλαφροι και δραστήριοι. τρέξιμο. Ωστόσο, πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα όταν το κλίμα έξω είναι κρύο, ειδικά το χειμώνα. Για τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, αυτή είναι η τέλεια επιλογή πουλόβερ για γυναίκες.

3. Γυναικείο πουλόβερ με ζακέτα με ζακέτα:

Γυναικείο πουλόβερ με ζακέτα με ζακέτα

Η πιο βασική μορφή πουλόβερ είναι το πουλόβερ σε στυλ Cardigan όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Είναι κοινώς γνωστό ως το πουλόβερ που είναι δεμένο στην μπροστινή πλευρά με κουμπιά. Αλλά και πάλι, όπως γνωρίζετε, το στυλ Cardigan έχει πλέον ξεφύγει από τη μόδα και οι σύγχρονες εκδοχές του κερδίζουν μεγαλύτερη δημοτικότητα. Μια τέτοια μοντέρνα μορφή γυναικείων πουλόβερ είναι το πουλόβερ με ζακέτα. Σύμφωνα με το όνομά του, βασικά έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με σακάκι αλλά είναι κατασκευασμένο από υφάσματα πουλόβερ. Είναι η καλύτερη επιλογή για να γιορτάσετε τις εξόδους το χειμώνα.

4. Γυναικείο πουλόβερ Poncho:

Γυναικείο πουλόβερ Poncho

Το ύφασμα Poncho είναι βασικά ένα παχύ μάλλινο ύφασμα που εντοπίζει την καταγωγή του από τη Νότια Αμερική. Η παχιά του συνέπεια το καθιστά εξαιρετικά βιώσιμο σε κρύους καιρούς. Ωστόσο, ειρωνικά, αυτό το υλικό δεν είναι τόσο βαρύ σε σύγκριση με την πυκνή του σύσταση. Ως αποτέλεσμα, αποδεικνύεται ότι είναι μια τέλεια επιλογή για γυναικεία ρούχα. Ως εκ τούτου, ένα γυναικείο πουλόβερ Poncho έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα σε όλες τις γυναίκες.

5. Γυναικείο πουλόβερ από βαμβακερό πουλόβερ:

Γυναικείο πουλόβερ από βαμβακερό πουλόβερ

Ένα πουλόβερ πουλόβερ σημαίνει ότι το πουλόβερ μπορεί να φορεθεί πάνω από το κεφάλι σας ακριβώς όπως ένα μπλουζάκι. Αυτό το στυλ πουλόβερ είναι στη βιομηχανία εδώ και αρκετό καιρό, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αγαπημένο σε πολλές γυναίκες. Είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε casual υπαίθρια συνάντηση. Μπορεί επίσης να φορεθεί για οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα. Και ειδικά για τις γυναίκες που είναι πάντα απασχολημένες, αυτό το πουλόβερ είναι βολικό γιατί μπορεί να φορεθεί σχεδόν αμέσως τραβώντας το πάνω από το κεφάλι σας χωρίς να χρειάζεται να δέσετε κουμπιά ή φερμουάρ.

6. Γυναικείο πουλόβερ με κουκούλα:

Γυναικείο πουλόβερ με κουκούλα

Αν θέλετε να αναζητήσετε Cool πουλόβερ για γυναίκες, τότε αυτή μπορεί να είναι η ιδανική σας επιλογή. Η κουκούλα είναι μια προέκταση του πουλόβερ σας που καλύπτει το κεφάλι σας. Βασικά προήλθε από τα εργαλεία pre Boxing όπου οι ανταγωνιστές το φορούσαν ως δήλωση μόδας. Η κουκούλα σας δίνει μια μοντέρνα δροσερή εμφάνιση και ως εκ τούτου, ακόμη και αφού είναι γνωστή σε πολλούς ανθρώπους για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό το στυλ είναι ακόμα λίγο πολύ στην τάση. Είναι πολύ χρήσιμο αν θέλετε να κάνετε τζόκινγκ σε εξωτερικούς χώρους, αλλά το φως του ήλιου είναι πολύ ζεστό και λαμπερό. Επίσης, η κουκούλα μπορεί να είναι μια ασφαλής επιλογή για τα αυτιά σας σε κρύο καιρό.

7. Γυναικείο πουλόβερ Turtleneck:

Γυναικείο πουλόβερ Turtleneck

Το πουλόβερ Turtleneck αποτελείται από σχέδιο λαιμού ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει το κεφάλι σας να μοιάζει με κεφάλι χελώνας που βγαίνει από το κέλυφος του. Η ιδέα είναι σχετικά νέα για εμάς και προέρχεται από τη δυτική μόδα. Ο σχεδιασμός του Turtleneck μπορεί να φανεί και σε ανδρικά ρούχα σε μεγάλη κλίμακα. Ο σχεδιασμός του χιτώνα είναι εξαιρετικά όμορφος και σας δίνει ένα πλεονέκτημα στη μόδα σε σχέση με άλλες γυναίκες.

8. Εκτυπωμένο γυναικείο πουλόβερ:

Εκτυπωμένο γυναικείο πουλόβερ

Οι εκτυπώσεις αναδεικνύουν πάντα την εμφάνιση οποιουδήποτε ενδύματος ένδυσης. Είτε πρόκειται για ανδρικά είτε για γυναικεία ενδύματα. Οι εκτυπώσεις που αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες περιλαμβάνουν λουλουδάτες εκτυπώσεις, χαριτωμένα ζωικά, εντυπωσιακά αποσπάσματα, διάσημες προσωπικότητες, ελκυστικές φιγούρες κ.λπ. Στα κορίτσια και στις κυρίες αρέσουν τα τυπωμένα πουλόβερ γιατί τους αρέσει να ντύνονται μοναδικά στην ηλικία τους.

9. Γυναικείο πουλόβερ από κασμίρ:

Γυναικείο πουλόβερ από κασμίρ

Το μαλακό & Το μαλλί του Κασμίρι με λεία υφή είναι παγκοσμίως γνωστό ως μαλλί “Cashmere” και αποτελεί υπερηφάνεια του ινδικού πληθυσμού. Παράγεται από το μαλλί του Κασμίρ, δεν είναι ακόμα τόσο διάσημο στην Ινδία, αλλά είναι πιο δημοφιλές μεταξύ των δυτικών χωρών. Το κύριο κέντρο έλξης με αυτά τα πουλόβερ είναι η πλούσια αίσθηση που παρέχει το υλικό που χρησιμοποιείται σε αυτά.

10. Γυναικείο πουλόβερ Jacquard:

Γυναικείο πουλόβερ Jacquard

Σήμερα, η παραγωγή μοντέρνου πουλόβερ μόδας απαιτείται να γίνει σε μαζική ποσότητα λόγω της τεράστιας ζήτησής τους. Πολλά κορίτσια και κυρίες απαιτούν όλο και πιο κομψά πουλόβερ με ελκυστικά σχέδια, σχέδια, λογότυπα κλπ. Ως αποτέλεσμα, ο ανταγωνισμός στη βιομηχανία ρούχων είναι έντονος. Για να αποκτήσουν πλεονέκτημα, πολλοί παραγωγοί υιοθετούν προηγμένη τεχνολογία για την παραγωγή των ρούχων τους. Ένα τέτοιο παράδειγμα ρούχων προηγμένης τεχνολογίας είναι η παραγωγή ρούχων με βάση το Jacquard. Όπου οι μηχανές που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ρούχων είναι προ-προγραμματισμένες για να τυπώνουν συγκεκριμένα σχέδια στα ρούχα με επαναλαμβανόμενο τρόπο. Έτσι, τα πουλόβερ Jacquard που κατασκευάζονται με καινοτομία, κερδίζουν επίσης δημοτικότητα.

11. Γυναικείο πουλόβερ με λαιμόκοψη:

Γυναικείο πουλόβερ με λαιμόκοψη

Ο σχεδιασμός λαιμού είναι ένα από τα πιο ευέλικτα χαρακτηριστικά σε κάθε γυναικείο ρούχο. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλοί τύποι σχεδίων λαιμού, όπως Turtleneck, Crew Neck, V λαιμός, κλπ. Από αυτά, το σχέδιο ενός λαιμού που οι γυναίκες βρίσκουν πολύ μοναδικό και ελκυστικό είναι το σχέδιο V λαιμού. Ως αποτέλεσμα, τα γυναικεία πουλόβερ V Neck γίνονται επίσης αρκετά δημοφιλή μαζί με τα γυναικεία πουλόβερ Turtleneck.

12. Συνθετικό πουλόβερ για γυναίκες:

Συνθετικό πουλόβερ για γυναίκες

Σχεδόν όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή γυναικείων πουλόβερ είναι παχιά και απορροφούν τον ιδρώτα στη φύση. Αν και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι καλά για μια υπαίθρια δραστηριότητα, δεν είναι τόσο επιθυμητά εάν βρίσκεστε σε μια εκδήλωση με κύρος. Έτσι, αν θέλετε ένα πουλόβερ να λειτουργεί ως το υψηλό προφίλ σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα γυναικείο πουλόβερ από συνθετικό υλικό. Το συνθετικό υλικό δεν είναι ούτε πολύ παχύ, ούτε απορροφά τον ιδρώτα. Έτσι, δεν θα νιώθετε υγροί και μουντοί στο διάσημο γεγονός.

13. Γυναικείο πουλόβερ με φερμουάρ:

Γυναικείο πουλόβερ με φερμουάρ

Η αρχή του σύγχρονου πηλίκο στο σχεδιασμό πουλόβερ έχει δημιουργήσει αρκετά σημαντικά σχέδια πουλόβερ. Ενώ έχουμε ήδη συζητήσει για τα πουλόβερ με κουκούλα, υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι σύγχρονοι τύποι πουλόβερ, όπως για παράδειγμα το πουλόβερ με φερμουάρ. Σύμφωνα με το όνομά του, αυτό το είδος πουλόβερ μπορεί να δεθεί με τη βοήθεια ενός φερμουάρ μπροστά και αυτό σας δίνει επίσης μια πολύ δροσερή μοντέρνα εμφάνιση.

14. Γυναικείο βαμμένο πουλόβερ:

Γυναικείο βαμμένο πουλόβερ

Πολλές γυναίκες επιλέγουν τα ρούχα τους με βάση τους αγαπημένους τους συνδυασμούς χρωμάτων και χρωματικές επιλογές. Ως αποτέλεσμα, επιλέγουν επίσης το πουλόβερ του αγαπημένου τους χρώματος. Ένας τέτοιος τύπος γυναικείων πουλόβερ που ενσωματώνει την ομορφιά των χρωματικών συνδυασμών και αποχρώσεων στο χρώμα ενός πουλόβερ είναι γνωστός ως βαμμένο πουλόβερ. Ένα πουλόβερ βάφεται με τη χρήση μόνιμων χρωμάτων ελκυστικών χρωμάτων. Οι γυναίκες συνήθως αγαπούν τα πουλόβερ βαμμένα με χρώματα όπως το ροζ, το πορτοκαλί, το κόκκινο κ.λπ.

15. Γυναικείο πουλόβερ με μακριά μανίκια:

Γυναικείο πουλόβερ με μακριά μανίκια

Τα μανίκια ενός πουλόβερ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο στυλ του καθώς και στο πηλίκο ζεστασιάς του. Εάν τα μανίκια είναι κοντά, το πουλόβερ θα ήταν περισσότερο μια επιλογή στυλ παρά μια επιλογή άνεσης. Επομένως, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν ένα πουλόβερ με μακριά μανίκια, το οποίο χρησιμεύει τόσο ως στυλ όσο και ως επιλογή μόδας. Τα μακρυμάνικα γυναικεία πουλόβερ είναι πολύ χρήσιμα σε κρύα ατμόσφαιρα.

16. Θερμικό πουλόβερ για γυναίκες:

Θερμικό πουλόβερ για γυναίκες

Αν ψάχνετε για ένα πουλόβερ για να σας εξυπηρετήσει ως επιλογή προθέρμανσης περισσότερο από το στυλ, τα Thermal Women’s Sweaters είναι τα καλύτερα πουλόβερ ανά πάσα στιγμή. Είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα από θερμικό ύφασμα που συμβάλλει σημαντικά στην παρεμπόδιση των ψυχρών θερμοκρασιών από την επαφή με το σώμα σας. Το γυναικείο πουλόβερ Thermal είναι επομένως εξαιρετικά χρήσιμο σε ψυχρούς χειμώνες και επομένως η πώλησή του είναι υψηλή κατά τη χειμερινή περίοδο.

17. Γυναικείο πουλόβερ Scoop Neck:

Γυναικείο πουλόβερ Scoop Neck

Ο σχεδιασμός του λαιμού με σέσουλα είναι ένα συμβατικό μοτίβο σχεδιασμού λαιμού σε πολλές γυναικείες ενδυμασίες, όπως φόρεμα, κουρί, κλπ. Αλλά τα γυναικεία πουλόβερ δεν σχεδιάζονται ποτέ με μοτίβο Scoop Neck. Ως εκ τούτου, αυτό είναι ένα αρκετά καινοτόμο σχέδιο πουλόβερ σε γυναικεία ρούχα. Ως αποτέλεσμα, αυτό το σχέδιο πουλόβερ έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των γυναικών.

18. Κεντημένο γυναικείο πουλόβερ:

Κεντημένο γυναικείο πουλόβερ

Το κέντημα ενισχύει την εμφάνιση σχεδόν όλων των γυναικείων αξεσουάρ. Από πάνω μέχρι τα παπούτσια, το κέντημα αρέσει πάντα στις γυναίκες. Επομένως, υπήρχε μια έννοια κέντημα στα γυναικεία πουλόβερ. Τα κεντημένα γυναικεία πουλόβερ έχουν διάφορα σχέδια υφαντά πάνω τους, όπως κομψά σχήματα, γραμμές, λουλούδια, φιγούρες κλπ. Στις γυναίκες αρέσει το λεπτό κέντημα στα ρούχα τους, υφαντά σε ανώτερη ποιότητα νήματος, επομένως τα κεντημένα πουλόβερ είναι αρκετά διάσημα.

19. Slouchy Open Front Draped Γυναικείο πουλόβερ:

Slouchy Open Front Draped Γυναικείο πουλόβερ

Ενσωματώνοντας τη δυτική κουλτούρα στη μόδα ντυσίματός μας, το ατημέλητο πουλόβερ μπροστά σε ντραπέ, δηλαδή εμφανίζεται σαν ένα μακρύ ντραπέ, είναι ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό παράδειγμα σχεδιασμού φορέματος. Το πουλόβερ έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να είναι ανοιχτό στο μπροστινό μέρος χωρίς αξεσουάρ για δέσιμο και η εμφάνιση είναι ατημέλητη που του δίνει την κομψή εμφάνιση.

20. Γυναικείο πουλόβερ με μανίκια Bell:

Γυναικείο πουλόβερ Bell Sleeve

Το σχήμα των μανικιών αυτού του στυλ πουλόβερ είναι σαν το σχήμα ενός κουδουνιού. Αυτό το μανίκι σε σχήμα καμπάνας σας δίνει μια βασιλική εμφάνιση όταν το φοράτε. Αυτό το πουλόβερ είναι κατάλληλο για πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων για πάρτι και γιορτές. Ένα άλλο παράδειγμα μοντέρνων σχεδίων πουλόβερ.

21. Γυναικείο πουλόβερ με στυλ Jumper:

Γυναικείο πουλόβερ με στυλ Jumper

Ένας άλτης είναι μια φθορά στο πάνω μέρος του σώματος που είναι κοινή για άνδρες και γυναίκες. Είναι είτε σαν σακάκι είτε σαν μπλουζάκι με πλήρη μανίκι. Έτσι, για να εισαχθεί η έννοια του jumper στο σχεδιασμό ενός πουλόβερ, δημιουργήθηκε το πουλόβερ στυλ Jumper. Το πουλόβερ στυλ Jumper είναι μια πολύ καυτή τάση ένδυσης στη βιομηχανία γυναικείων ρούχων αυτήν τη στιγμή.

22. Crochet Γυναικείο πουλόβερ:

Γυναικείο πουλόβερ από βελονάκι

Το βελονάκι είναι ένα μοναδικό στυλ πλεξίματος το οποίο σφραγίζει κάθε βελονιά πριν ξεκινήσετε την επόμενη, σε αντίθεση με το συμβατικό πλέξιμο που σφραγίζει μόνο την τελευταία βελονιά. Αυτός ο μοναδικός τρόπος πλέξης δίνει μια διαφορετική εμφάνιση σε κάθε ρούχο Crochet και ως εκ τούτου το Crochet Sweater είναι αρκετά δημοφιλές στις γυναίκες. Κυρίως είναι δημοφιλές μεταξύ των ηλικιωμένων γυναικών.

23. Γυναικείο ριγέ πουλόβερ:

Γυναικείο ριγέ πουλόβερ

Το ριγέ σχέδιο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στα νεαρά κορίτσια και αγόρια. Είναι πολύ ελκυστικό στην εμφάνιση και η ασφαλέστερη επιλογή σχεδιασμού για ρούχα, είτε πρόκειται για αγόρι είτε για κορίτσι. Ως εκ τούτου, το ριγέ μοτίβο ενσωματώθηκε επίσης στα σχέδια πουλόβερ, και στη συνέχεια κέρδισε δημοτικότητα. Μέχρι τώρα, το ριγέ γυναικείο πουλόβερ είναι ένα από τα πιο απαιτητικά μεταξύ των γυναικείων πουλόβερ.

24. Γυναικείο πουλόβερ Fair Isle:

Γυναικείο πουλόβερ Fair Isle

Ο θάνατος περιλαμβάνει την εφαρμογή βαφών στα ρούχα μετά το πλέξιμό τους, το κέντημα περιλαμβάνει την ύφανση ενός πρόσθετου ξεχωριστού σχεδίου στα ρούχα σας, η εκτύπωση περιλαμβάνει την αποτύπωση σχεδίων στα υφασμάτινα νήματά σας, αλλά η τεχνική του Fair Isle διαφέρει από όλα αυτά. Είναι βασικά μια τεχνική που χρησιμοποιεί πολύχρωμα νήματα για το πλέξιμο του ίδιου του υφάσματος. Επομένως, ένα πουλόβερ Fair Isle είναι πλεκτό από πολύχρωμα νήματα χωρίς να πεθαίνει ή να τυπώνεται. Αυτή η τεχνική είναι αρκετά σπάνια και επομένως εξαιρετικά πολύτιμη.

25. Γυναικείο πουλόβερ με στυλ φόρεμα:

Γυναικείο πουλόβερ με στυλ φόρεμα

Σε αυτή τη σύγχρονη εποχή αστικοποιημένης μόδας που προέρχεται από τις ευρωπαϊκές και δυτικές χώρες, υπήρξε αστική επιρροή σχεδόν σε κάθε αξεσουάρ ντυσίματος. Επομένως και τα πουλόβερ έχουν εξελιχθεί περαιτέρω για να γίνουν πουλόβερ φόρεμα. Ένα πουλόβερ είναι ένα πουλόβερ που επεκτείνεται για να μοιάζει με φόρεμα και επομένως είναι κατάλληλο για διαφορετικές περιστάσεις.

26. Thin Ribbed Γυναικείο πουλόβερ:

Γυναικείο πουλόβερ με λεπτές ραβδώσεις

Πολλά από τα κορίτσια στις μέρες μας είναι περισσότερο προς έναν στόχο μηδενικής φιγούρας με θερμιδική διατροφή και δραστηριότητα όλη την ημέρα. Λόγω όλων αυτών των μόδων, τα κορίτσια και οι νεότερες κυρίες έχουν μια λεπτή και κομψή φιγούρα και ως εκ τούτου έχουν την τάση να επιδεικνύουν τη φυσική τους κατάσταση και να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό. Το πουλόβερ που μπορεί να εξυπηρετήσει ακριβώς αυτήν την ανάγκη τους είναι το γυναικείο πουλόβερ Thin Ribbed, το οποίο είναι αρκετά λεπτό στην περιοχή του κορμού.

27. Γυναικείο πουλόβερ Duster:

Γυναικείο πουλόβερ Duster

Ένα πουλόβερ στυλ Duster είναι βασικά μια περαιτέρω επέκταση του μήκους στο πουλόβερ σε στιλ Ακρωτηρίου. Σε αντίθεση με το πουλόβερ τύπου Cape που καλύπτει ολόκληρο το πάνω μέρος του σώματός σας, το πουλόβερ Duster είναι ανοιχτό στην μπροστινή πλευρά και έτσι σας δίνει μια δημιουργική δυνατότητα να φορέσετε κάτι που ταιριάζει με το πουλόβερ.

28. Πουλόβερ Twinset για γυναίκες:

Πουλόβερ Twinset για γυναίκες

Ένα πουλόβερ Twinset είναι ένας συνδυασμός εσωτερικών ενδυμάτων ίδιου χρώματος και του εξωτερικού πουλόβερ. Είναι ακριβώς παρόμοιο σε εμφάνιση με το κοστούμι δύο τεμαχίων που φοράει η ανδρική ένδυση. Η μόνη διαφορά είναι ότι το δύο κομμάτι αποτελείται από χρώματα σε αντίθεση ενώ το Twinset έχει εσωτερικό και εξωτερικό ύφασμα του ίδιου χρώματος.

29. Γυναικείο πουλόβερ με χιτώνα:

Γυναικείο πουλόβερ με χιτώνα

Το Tunic είναι ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο μεταξύ των γυναικών. Κυβέρνησε μια γενιά και εξακολουθεί να αγαπάται από πολλές γυναίκες. Έτσι, η έναρξη του θρυλικού σχεδιασμού Tunic στην παραγωγή γυναικείων πουλόβερ, αποδείχθηκε ένα συγκλονιστικό επίτευγμα, με το πουλόβερ Tunic που έγινε ένα τεράστιο χτύπημα για κυρίες και γυναίκες υψηλού κύρους.

30. Γυναικείο πουλόβερ Vest Style:

Γυναικείο πουλόβερ Vest Style

Ενώ τα περισσότερα γυναικεία πουλόβερ χαρακτηρίζονται από το μακρύ μανίκι ή το μοτίβο με λίγο τεντωμένα μανίκια, το αμάνικο είναι μια αρκετά πρόσφατη ιδέα και σταδιακά αποκτά σημασία. Αλλά ένα γιλέκο ήταν πάντα δημοφιλές στους άνδρες εδώ και δεκαετίες. Επομένως, η ενσωμάτωση αυτής της ανδρικής μόδας στο Γυναικείο πουλόβερ έχει τώρα θετική ανταπόκριση και οι γυναίκες το φορούν σε μεγάλη κλίμακα με ένα πλήρες πουκάμισο ή μπλουζάκι στο εσωτερικό.

31. Open Knit Γυναικείο πουλόβερ:

Γυναικείο πουλόβερ Open Knit

Ένα παράδειγμα νεωτερικότητας στα γυναικεία ρούχα, το ανοιχτό πλεκτό πουλόβερ είναι περισσότερο σαν ένα κορίτσι ‘stop like design και λιγότερο σαν το συμβατικό πουλόβερ. Το πλέξιμο είναι αρκετά ευρύ και η εμφάνιση είναι ημιδιαφανής δίνοντάς του μια πολύ ελκυστική εμφάνιση.

32. Cutout Γυναικείο πουλόβερ:

Γυναικείο πουλόβερ Cutout

Όπως προαναφέρθηκε, στις γυναίκες στις μέρες μας αρέσει μια πρέζα αστικής γεύσης στα ρούχα τους. Ως εκ τούτου, επιλέγουν περισσότερο για ελαφρώς εκτεθειμένα ρούχα, όπως η τελευταία μόδα πουλόβερ πουλόβερ για παράδειγμα. Το γυναικείο πουλόβερ Cutout περιλαμβάνει ένα μικρό οβάλ κόψιμο είτε στους ώμους είτε κοντά στη μέση. Αυτή είναι μια πολύ μοντέρνα φθορά μεταξύ των γυναικών.

33. Γυναικείο πουλόβερ με φουσκωτό μανίκι:

Γυναικείο πουλόβερ με φουσκωμένο μανίκι

Το πουλόβερ με φουσκωμένο μανίκι είναι ένα από τα λίγα χαριτωμένα γυναικεία στυλ πουλόβερ. Το πηλίκο χαριτωμένο βρίσκεται στο φούσκωμα στα μανίκια, το οποίο όταν συνδυάζεται με τη λεπτή φιγούρα κάθε κοριτσιού, φαίνεται πολύ μοντέρνο και ελκυστικό. Ως εκ τούτου, το γυναικείο πουλόβερ με φουσκωτό μανίκι είναι επίσης πολύ δημοφιλές αυτές τις μέρες στις αδύνατες κυρίες. Αυτό το στυλ δεν πρέπει να συγχέεται με το πουλόβερ με μανίκι καμπάνας. μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα για μια καλύτερη ιδέα σχετικά με τη διαφορά.

34. Γυναικείο πουλόβερ διακοσμημένο:

Γυναικείο πουλόβερ διακοσμημένο

Αυτό το πουλόβερ είναι ένας συνδυασμός Κέντημα, χάντρες, χρώματα και κορδόνια. Το Embellished Sweater είναι βασικά γεμάτο με όλα τα παραπάνω συστατικά για μια πολύ όμορφη ελκυστική εμφάνιση. Ο συνδυασμός όμορφων κεντημάτων με χάντρες και χρώματα δίνει μια πολύ υπέροχη εμφάνιση στο πουλόβερ.

35. Γυναικείο πουλόβερ με πολύ μακρύ μανίκι:

Γυναικείο πουλόβερ με πολύ μακρύ μανίκι

Το πουλόβερ με μακρύ μανίκι είναι αρκετά συνηθισμένο, παρόλο που εξακολουθεί να είναι πολύ απαιτητικό, αλλά το γυναικείο πουλόβερ με πολύ μακρύ μανίκι είναι μια επέκταση αυτού του συμβατικού σχεδίου μακρυμάνικων και το επιπλέον μήκος του δίνει όλο το ελκυστικό πηλίκο που απαιτείται. Ειδικά όταν το χέρι της κοπέλας είναι μικρό και τα μανίκια είναι πιο μακριά από τα χέρια.

36. Γυναικείο πουλόβερ με βολάν:

Γυναικείο πουλόβερ με βολάν

Όταν σε ένα ύφασμα πουλόβερ έχει δημιουργηθεί μια συνετή ή αναστατωμένη σύσταση, το πουλόβερ φαίνεται σαν να έχει φτερά σαν πουλί, δηλαδή το πουλόβερ μοιάζει με πουλόβερ με βολάν. Ένα τέτοιο πουλόβερ με εκπληκτικά ελκυστική εμφάνιση και είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των μικρών και εφήβων κοριτσιών. Επίσης, ορισμένες κυρίες προτιμούν μια πιο εξελιγμένη έκδοση του Ruffled πουλόβερ.

37. Γυναικείο πουλόβερ Choker Style:

Γυναικείο πουλόβερ Choker Style

Το τσόκερ είναι ένα συμπληρωματικό αξεσουάρ γυναικών που φοριέται μαζί με τα συνήθη στοιχεία του ντυσίματος. Φοριέται κατά μήκος του λαιμού και μοιάζει με λωρίδα πνιγμού, αλλά δίνει μια ωραία κομψή εμφάνιση στο λαιμό σας. Όταν ένα τέτοιο τσόκερ ενσωματώνεται φυσικά στο γιακά ενός πουλόβερ, ονομάζεται Γυναικείο πουλόβερ στυλ Choker και αυτό το πουλόβερ το αγαπούν όλες οι κυρίες της τρέχουσας γενιάς.

38. Γυναικείο πουλόβερ Cape Style:

Γυναικείο πουλόβερ Cape Style

Μια πιο σύντομη έκδοση του γυναικείου πουλόβερ Duster, το γυναικείο πουλόβερ τύπου Cape είναι συγκριτικά λιγότερο δημοφιλές γυναικείο πουλόβερ. Εκτείνεται μόνο μέχρι την περιοχή της πυέλου και καλύπτει ολόκληρο το πάνω μέρος του σώματός σας. Εκτείνεται επίσης οριζόντια σαν ακρωτήριο.

39. Γυναικείο πουλόβερ Lace-up Style:

Γυναικείο πουλόβερ Lace-up Style

Ενώ μερικά πουλόβερ έχουν ανοιχτό μπροστινό μέρος, άλλα έχουν δυνατότητα δέσμευσης με φερμουάρ, κουμπιά ή κάτι άλλο. Μια τέτοια καινοτόμος επιλογή για το δέσιμο του πουλόβερ που του δίνει επίσης μια αριστοκρατική εμφάνιση είναι το δαντελωτό στυλ δέσμευσης. Η μπροστινή πλευρά του πουλόβερ έχει πολλά κορδόνια στη μία πλευρά και οβάλ βρόχους στην άλλη πλευρά για μπλέξιμο και κόμπωμα των κορδονιών.

40. Γυναικείο πουλόβερ με πλεκτό καλώδιο:

Γυναικείο πουλόβερ από πλεκτό καλώδιο

Όπως το Κέντημα, πολλά άλλα στοιχεία μπορούν να υφανθούν σε ένα πουλόβερ αφού τελειώσει η κύρια διαδικασία πλέξης. Ένα τέτοιο στοιχείο είναι τα ίσια και διασταυρούμενα καλώδια που πλέκονται πάνω από τα πουλόβερ μόλις τελειώσει το απλό βασικό πουλόβερ. Αυτοί οι κόμποι δίνουν μια πολύ δημιουργική εμφάνιση στο πουλόβερ σας.

41. Γυναικείο ασαφές πουλόβερ:

Γυναικείο ασαφές πουλόβερ

Ένα ασαφές πουλόβερ είναι βασικά ένα πουλόβερ κατασκευασμένο από ύφασμα που συνδυάζει μαλλί και βελούδο. Το προκύπτον υλικό είναι πολύ μαλακό και άνετο και μοιάζει με γούνινες μπάλες που βγαίνουν από αυτό. Έτσι, ένα ασαφές πουλόβερ είναι πολύ πλούσιο και λείο στην αίσθηση και ελκυστικό στην εμφάνιση.

42. Γυναικείο πουλόβερ με σέξι μπροστινό κόμπο:

Γυναικείο πουλόβερ Sexy Front Knot

Ακόμα ένα άλλο προϊόν της δυτικής βιομηχανίας ρούχων, το Sexy Front Knot Sweater περιλαμβάνει το δέσιμο ενός πουλόβερ απλώς με έναν μόνο μπερδεμένο κόμπο στην μπροστινή πλευρά που σας δίνει μια αχνιστή εμφάνιση και κάνει το πουλόβερ να φαίνεται αρκετά ελκυστικό.

43. Γυναικείο πουλόβερ χωρίς μανίκια:

Γυναικείο πουλόβερ χωρίς μανίκια

Αν και φαίνεται σαν πουλόβερ, το πουλόβερ χωρίς μανίκια είναι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό. Η περικοπή του μανικιού είναι λίγο προς τα μέσα και στρογγυλή σε σύγκριση με την ευθεία περικοπή του Γιλέκου. Και επίσης, το πουλόβερ χωρίς μανίκια φοριέται πολλές φορές αποκλειστικά από γυναίκες χωρίς εσωτερικά ρούχα, όπως φόρεμα με μπλουζάκια ή τοπ που το συνοδεύει. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί επίσης ως κορυφή.

44. Γυναικείο πουλόβερ με γυναικείο πλήρωμα:

Γυναικείο πουλόβερ με λαιμό και πλήρωμα

Η πιο βασική μορφή γυναικείου πουλόβερ είναι το ντεμοντέ πουλόβερ Crew Neck, το οποίο είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή αν δεν ξέρετε πώς να μεταφέρετε άλλα μοντέρνα πουλόβερ όπως το Cutout ή τα σέξι πουλόβερ με μπροστινό κόμπο. Ο λαιμός είναι απλός σε στρογγυλό σχήμα όπως αυτό του ανδρικού μπλουζιού και η εμφάνιση του είναι λίγο πολύ παρόμοια.

45. Γυναικείο πουλόβερ με πλεκτές φράντζες:

Γυναικείο πουλόβερ με πλεκτές άκρες

Μια άλλη καινοτόμος ιδέα στο Women’s Sweaters Segment είναι τα περιθώρια δεμένα στην άκρη του πουλόβερ. Το Fringe είναι βασικά ένα κομψό στοιχείο που δίνει μια πολύ ελκυστική εμφάνιση στο πουλόβερ σας, όταν πλέκεται σε σημαντικό αριθμό μαζί με ένα όμορφο σχέδιο δίπλα του.

46. ​​Γυναικείο πουλόβερ Three Quarter Sleeve:

Γυναικείο πουλόβερ Three Quarter Sleeve

Το μήκος των μανικιών κάθε γυναικείου πουλόβερ είναι ένας βασικός καθοριστικός παράγοντας όπως όλοι γνωρίζετε. Έχετε δει το μακρύ και πολύ μακρύ μανίκι και το μοτίβο χωρίς μανίκια, αλλά μια από τις συνηθέστερες παραλλαγές μανικιών είναι το μήκος των μανικιών των τριών τετάρτων, διότι απλά κάνει το πουλόβερ σας εξαιρετικά κατάλληλο για πολλές περιπτώσεις.

47. Γυναικείο πουλόβερ Caged Neck:

Γυναικείο πουλόβερ Caged Neck

Όπως και τα μανίκια, ο λαιμός είναι επίσης ένα βασικό συστατικό του πουλόβερ σας και επομένως η εμφάνισή του είναι επίσης πολύ καθοριστική για τη συνολική εμφάνιση της προσωπικότητάς σας. Ένα πουλόβερ Caged Neck είναι εξαιρετικά ελκυστικό και ελκυστικό και δίνει μια αστική εμφάνιση στην γκαρνταρόμπα σας.

48. Γυναικείο πουλόβερ Twisted Back:

Γυναικείο πουλόβερ Twisted Back

Αυτό το στυλ γυναικείου πουλόβερ είναι περισσότερο μια πίσω παραλλαγή του σέξι στυλ μπροστινού κόμβου. Το γυναικείο πουλόβερ Twisted back έχει μια ελάχιστη επιλογή δέσμευσης στο πίσω μέρος με μόνο έναν ακατάστατο κόμπο, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην παραπάνω εικόνα.

49. Γυναικείο πουλόβερ εκτός ώμου:

Γυναικείο πουλόβερ Off The Shoulder

Έχετε δει το κομψό γυναικείο πουλόβερ στυλ και περιλαμβάνει οβάλ περικοπές στο σχέδιο πουλόβερ σας κοντά στους ώμους σας ή αλλιώς δίπλα στη μέση σας. Αλλά ο σχεδιασμός Off the Shoulder είναι διαφορετικός από αυτό το στυλ. Ο σχεδιασμός του από μόνος του δεν έχει καμία προσάρτηση στους ώμους σας, δηλαδή οι ώμοι σας έχουν μείνει γυμνοί, κάτι που είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή γυναικείας ένδυσης από τώρα.

50. Αναστρέψιμο πουλόβερ από τις δύο πλευρές των γυναικών:

Γυναικείο αναστρέψιμο πουλόβερ και από τις δύο πλευρές

Αν πρόκειται να πάτε σε ένα πάρτι όπου θέλετε να εκπλήξετε τους πάντες με ένα πολύ μοναδικό concept ντυσίματος που περιλαμβάνει δύο σχέδια πουλόβερ, τότε αυτό μπορεί να παρουσιαστεί ταυτόχρονα από ένα μόνο πουλόβερ. Ένα τέτοιο πουλόβερ ονομάζεται Αναστρέψιμο πουλόβερ και μπορεί να φορεθεί και στις δύο πλευρές.

Έτσι, τώρα έχετε εξοικειωθεί αρκετά με την έννοια των γυναικείων πουλόβερ και δεν θα δυσκολευτείτε άλλο να κάνετε ψώνια με πουλόβερ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το πουλόβερ που επιθυμείτε με βάση τις παραπάνω πληροφορίες, για παράδειγμα, αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο ελκυστικό σχέδιο, μπορείτε να πάτε για το γυναικείο πουλόβερ Sexy Front Knot, ενώ αν θέλετε μια πιο απλοϊκή επιλογή, μπορεί να πάει για το καλό ντεμοντέ Crew Neck Casual Γυναικείο πουλόβερ.