15 καλύτερες τσάντες φωτογραφικής μηχανής για DSLR στην Ινδία

Διατίθεται κάμερα DSLR με διάφορους φακούς. Ο φακός αποσπάται από το κύριο σώμα της κάμερας και στη θέση του, μπορεί να τοποθετηθεί άλλος όποτε απαιτείται. Οι φακοί προορίζονται για λήψη συγκεκριμένων λήψεων για την καλύτερη απόδοση των φωτογραφιών. Ένας ευρυγώνιος φακός φωτογραφίζει τοπία, ένας τηλεφακός για λήψη άγριων ζώων και ένας κανονικός φακός 35-55mm για λήψη πορτρέτων. Υπάρχουν πολλοί άλλοι φακοί, αλλά αυτοί που αναφέρονται είναι πολύ βασικοί. Όταν ταξιδεύετε ή πηγαίνετε σε μια φωτογραφική αποστολή, θέλετε να μεταφέρετε όλα τα μέρη DSLR μαζί σας σε μια τσάντα κάμερας που επιτρέπεται ως χειραποσκευή στο αεροσκάφος, επειδή είναι πολύ εύθραυστο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτήν την τσάντα κάτω από το κάθισμα μπροστά σας.

Καλύτερες επώνυμες τσάντες κάμερας

Μίνι και μεγάλες τσάντες κάμερας για φωτογράφους:

Παρακάτω έχουμε συζητήσει τα κορυφαία 15 μοντέλα κομψών τσαντών κάμερας για επώνυμες κάμερες DSLR:

1. Επαγγελματική τσάντα κάμερας ώμου από την Canon:

Επαγγελματική τσάντα κάμερας ώμου από την Canon

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό το αντικείμενο διαθέτει επάνω λαβή με μαγνητικό συνδετήρα, κάτω λαβή, τσέπες πολλαπλών χρήσεων. Επίσης, η βάση του τρίποδου, η τσέπη του φορητού υπολογιστή και η επάνω λαβή με μαγνητικό συνδετήρα σας βοηθούν να έχετε πρόσβαση στην κάμερα και τον φακό της επιλογής σας όποτε το χρειάζεστε. Η κάτω λαβή τραβάει την τσάντα όταν βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του αεροσκάφους μπροστά σας.

2. Τσάντα ώμου Nikon DSLR για κάμερα:

Τσάντα ώμου Nikon DSLR για κάμερα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η μάρκα Nikon πωλεί αυτό το είδος. Είναι κατάλληλο για κάμερα DSLR και SLR. Η τσάντα της φωτογραφικής μηχανής διατίθεται σε μαύρο χρώμα και μπορεί κανείς να την κρεμάσει στον ώμο. Η τσάντα μεταφέρεται εύκολα όπου θέλετε να μεταφέρετε τη φωτογραφική σας μηχανή για λήψη φωτογραφιών.

3. Μεγάλη τσάντα Gadget DSLR:

Μεγάλη τσάντα Gadget DSLR

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό το στοιχείο έχει εσωτερικό βάθος 10 “X 5” X 7 “. Είναι ιδανικό για αποθήκευση, μεταφορά και προστασία του DSLR με τρεις φακούς. Έτσι, μπορείτε να μετακινηθείτε με αυτήν την τσάντα κάμερας για να τραβήξετε φωτογραφίες κατά βούληση. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια θέση για το iPad Mini σας, το Google Nexus, το Amazon Kindle Fire. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να συμβουλευτείτε οποιοδήποτε από αυτά όποτε το ζητήσετε.

4. Lowe pro Passport Messenger Camera Bag (Μαύρο):

Lowe pro Passport Messenger Camera Bag (Μαύρο)

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό το αντικείμενο έχει εσωτερική διάσταση 37,5 x 15 x 27 cm. Είναι καλό για μεταφορά CSC από τη Sony NEX 6, DSLR από τη Nikon D3200 με φακό 18-55mm. Επιπλέον φακός, φλας φορητό υπολογιστή ή tablet 13 flash και προσωπικά αντικείμενα Smartphone μπορούν επίσης να μεταφερθούν. Όταν δεν υπάρχει τίποτα στην τσάντα, η τσάντα είναι πολύ ελαφριά – μόνο 500 gm. Το μπροστινό διαμέρισμα, 20,5 x 11,5 x 17,5 cm, σας βοηθά να επιλέξετε τον φακό που θέλετε. Επιπλέον, υπάρχει μια τσέπη από πλέγμα για τη φύλαξη μικρότερων αντικειμένων. Αφού τοποθετήσετε όλα τα αντικείμενα για τη φωτογραφική μηχανή και τα αξεσουάρ, χρησιμοποιήστε την πόρπη κλειδώματος έκκεντρου και ρυθμίστε την επένδυση ώμων. Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε την τσάντα. Η τσάντα διαθέτει επίσης λαβή για γρήγορη μεταφορά της τσάντας.

5. Andoer Caden K1 Waterproof Fashion Casual DSLR Camera Bag Case Bag Shoulder Bag for Canon Nikon Sony (Khaki):

Andoer Caden K1 Waterproof Fashion Casual DSLR Camera Bag Case Bag Shoulder Bag Bag for Canon Nikon Sony (Khaki) -5

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η ιδιαιτερότητα αυτού του αντικειμένου είναι ότι η τσάντα κάμερας είναι μοναδική, κομψή και επίσης αδιάβροχη. Είναι ισχυρό, ανθεκτικό και ανθεκτικό. Αυτό το εσωτερικό διαμέρισμα έχει πολλά διαχωριστικά από κλείσιμο Velcro που μπορούν να διαχωριστούν και να αλλάξουν. Η αντικραδασμική επένδυση στο εσωτερικό προστατεύει τη φωτογραφική σας μηχανή από κραδασμούς, ζημιές, σωματίδια σκόνης και γρατζουνιές. Το ευρύχωρο εσωτερικό είναι καλό για κάμερες όπως Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τσάντα για Canon-5DMark, 7D, 60D, D600, 600D. Nikon-D800, D700, D90, D60, D300S, κ.λπ.

Ενώ οι τσέπες είναι εκεί για να διατηρείτε τα αξεσουάρ σας όπως φορτιστή, μπαταρία, φίλτρα, κάρτες μνήμης, καλώδια, δύο φακούς και άλλα. Τα διμερή φερμουάρ σας βοηθούν να βγάζετε ό, τι χρειάζεστε από την τσάντα. Εξωτερικά, αυτή η τσάντα είναι κατασκευασμένη από νάιλον ύφασμα Twill και πυκνό σφουγγαράκι. Υπάρχει μια ρυθμιζόμενη ζώνη που σας βοηθά να μεταφέρετε την τσάντα.

6. Τσάντα κάμερας Case Logic DCB-305:

Τσάντα κάμερας Case Logic DCB-305

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Εάν χρησιμοποιείτε υβριδικές ή υψηλής κάμερας ζουμ και ψηφιακές βιντεοκάμερες, αυτή είναι μια καλή τσάντα κάμερας. Όταν δεν χρησιμοποιείτε την κάμερα, μπορείτε να την αποθηκεύσετε με ασφάλεια στην τσάντα. Ωστόσο, μόλις απαιτήσετε τη φωτογραφική σας μηχανή, την έχετε εκεί ακριβώς στην τσάντα μαζί σας. Είναι πάντα βολικό και προσβάσιμο.

Αυτή η τσάντα κάμερας διαθέτει εσωτερική τσέπη με φερμουάρ και μπορείτε να αποθηκεύσετε κάρτες μνήμης. Επίσης, τα εύκαμπτα διαχωριστικά μέσα στην τσάντα μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να δημιουργηθεί χώρος για περισσότερα αξεσουάρ. Ο ιμάντας για τη μεταφορά της τσάντας είναι αποσπώμενος και ρυθμιζόμενος. Επιπλέον, υπάρχει μια λαβή για τη μεταφορά της τσάντας.

7. Pranjals House Vintage Handcrafted DSLR Camera Bag Shoulder Bag:

Pranjals House Vintage Handcrafted DSLR Camera Bag Shoulder Bag

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό το στοιχείο είναι πολύ ελκυστικό επειδή, εξωτερικά, είναι κατασκευασμένο από δέρμα, ενώ εσωτερικά, είναι κατασκευασμένο από καμβά. Ο καμβάς είναι αδιάβροχος και προστατεύει τη φωτογραφική σας μηχανή και όλα τα αξεσουάρ. Αυτή η τσάντα είναι καφέ χρώματος με διάσταση 30 ”x11” x 20 ”. Υπάρχουν τρεις τσέπες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τσιμπήσετε τα αξεσουάρ σας. Για τη μεταφορά της τσάντας παρέχεται ιμάντας ώμου με πόρπη.

8. Γνήσια δερμάτινη τσάντα για Canon EOS 600D (18-55IS & 55-250SI) Κάμερα DSLR (#MN_Black):

Γνήσια δερμάτινη τσάντα για Canon EOS 600D (18-55IS & amp; 55-250SI) DSLR κάμερα (#MN_Black)

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό είναι ένα πολύ κομψό αντικείμενο για την αποθήκευση και τη μεταφορά του Canon EOS 600D (18-55IS & 55-250SI). Η τσάντα της φωτογραφικής μηχανής είναι κατασκευασμένη από δέρμα άριστης ποιότητας. Ο κατασκευαστής αυτής της κάμερας είναι το εργοστάσιο Chalk. Υπάρχουν πολλές τσέπες, οπότε υπάρχει άφθονος χώρος για όλα τα αξεσουάρ σας. Η τσάντα έχει ένα μπροστινό πτερύγιο που μπορεί να στερεωθεί με ένα κουμπί μπροστά. Ο ιμάντας που παρέχεται για τη μεταφορά της τσάντας είναι ρυθμιζόμενος και έχει ύφασμα στην πίσω πλευρά, έτσι ώστε το δέρμα να μην λεκιάζει τους ώμους.

9. Γνήσια δερμάτινη τσάντα για φωτογραφική μηχανή DSLR Sony Alpha NEX-5T 16.1MP (#MN_PINK):

Γνήσια δερμάτινη τσάντα για φωτογραφική μηχανή DSLR Sony Alpha NEX-5T 16.1MP (#MN_PINK)

Αυτή η τσάντα κάμερας έχει ροζ χρώμα, επομένως αυτό είναι το αντικείμενο για γυναίκες που χρησιμοποιούν Sony Alpha NEX-5T 16.1MP. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα καλής ποιότητας στο εργοστάσιο της κιμωλίας. Υπάρχουν πολλές τσέπες στην τσάντα, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα αξεσουάρ σας. Υπάρχει ένα πτερύγιο με ένα κουμπί στο μπροστινό μέρος για να στερεώσετε την τσάντα. Ο ιμάντας είναι ρυθμιζόμενος και έχει ύφασμα στην πίσω πλευρά του δέρματος, έτσι ώστε το δέρμα να μην λεκιάζει τους ώμους σας.

10. Τσάντα κάμερας για γυναίκες Cute Neppt DSLR Τσάντα φωτογραφικής μηχανής Sling Waterproof Camera Θήκη φακού για Sony a6000 Canon EOS Rebel T5/SL1 (100D)/450D (Small Size Rose):

Τσάντα κάμερας για γυναίκες

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτή η τσάντα κάμερας είναι κατασκευασμένη μόνο για γυναίκες. Εσωτερικό μέγεθος, 20cm x12cmx12cm, χωρά SLR Canon EOS 100D/450D Sony A5000/a6000 και άλλα. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτής της τσάντας είναι αδιάβροχο νάιλον. Επίσης, το βαρύ υλικό πλέγματος χρησιμοποιείται για να πυκνώσει το χώρο, το οποίο προστατεύει τον εξοπλισμό σας από κραδασμούς. Αυτή η τσάντα κάμερας είναι φιλική προς το περιβάλλον. Ο ιμάντας που παρέχεται είναι αδιάβροχος και επίσης, υπάρχουν μαξιλάρια ώμων.

11. Τσάντα κάμερας για γυναίκες DSLR Τσάντα κάμερας Αδιάβροχη ένθετη σφεντόνα για Canon Rebel 70d Nikon Sony a6000 Mirrorless Digitalηφιακή κάμερα και τσάντες (κόκκινο):

Τσάντα κάμερας για γυναίκες DSLR Camera Bag αδιάβροχη

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτή η τσάντα κάμερας είναι φτιαγμένη ειδικά για γυναίκες που τους αρέσει να φωτογραφίζουν. Έχει αρκετό χώρο για τη SLR Canon EOS-100D Nikon D3100 D3200 D3300 D5100, D5200 D5300 SonyA6000 και άλλα. Ο εσωτερικός χώρος όπου αποθηκεύεται ο εξοπλισμός είναι κατασκευασμένος από αδιάβροχο νάιλον και έχει στρώματα από στρώμα πάχους υλικού πλέγματος. Ως αποτέλεσμα, ο εξοπλισμός είναι ασφαλής από το νερό και τους κραδασμούς. Υπάρχει μια πράσινη πόρπη που είναι το σύμβολο της μάρκας. Υπάρχει ένα ρυθμιζόμενο λουράκι και ένα μαξιλάρι ώμου για να μεταφέρετε την τσάντα.

12. Crafts Vintage Leather Brown Travel Camera Bag – Ανδρικά & Γυναίκες:

Crafts Vintage Δερμάτινη Καφέ Τσάντα Κάμερας ταξιδιού - Ανδρικά & amp; γυναίκες

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτή η τσάντα φωτογραφικής μηχανής είναι εξωτερικά κατασκευασμένη από καφέ χρώμα δέρματος, ενώ εσωτερικά είναι κατασκευασμένη από καμβά. Η διάσταση 20 cm x 12 cm x 28cm με ένα μόνο διαμέρισμα είναι καλή για να κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή, τους φακούς και τα αξεσουάρ σας. Διαθέτει πόρπη και ρυθμιζόμενο ιμάντα.

13. Ortlieb Aqua-Cam Waterproof Camera Bag (Graphite-Black):

Αδιάβροχη τσάντα κάμερας Ortlieb Aqua-Cam (Graphite-Black)

Αυτή η τσάντα κάμερας είναι αδιάβροχη και το χρειάζεστε για να προστατέψετε τη φωτογραφική σας μηχανή. Όταν η κάμερά σας βραχεί, θα πρέπει να επισκεφθείτε το κέντρο σέρβις της κάμεράς σας. Αφού τοποθετήσετε την κάμερα και τους φακούς, μπορείτε να σφραγίσετε την τσάντα γρήγορα και εύκολα. Υπάρχουν επίσης ρυθμιζόμενα μαξιλάρια αφρού που υπάρχουν. μπορείτε να τα αφαιρέσετε κατά βούληση. Για να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε αυτήν την τσάντα, υπάρχουν τετράπλευροι βρόχοι για τοποθέτηση ζώνης ή ιμάντα και υπάρχει επίσης ρυθμιζόμενος ιμάντας με επένδυση για τον ώμο σας.

14. Overboard Waterproof Dry Tube Tube, (5L, Blue):

Overboard Αδιάβροχη τσάντα ξηρού σωλήνα, (5L, μπλε)

Αυτή η τσάντα κάμερας είναι απολύτως 100% αδιάβροχη, επομένως ονομάζεται στεγνή τσάντα σε ρολό. Αυτό είναι καλό για την αποθήκευση και τη μεταφορά μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής μαζί με τις συλλογές και τα αξεσουάρ των φακών σας. Αυτή η τσάντα κάμερας διατίθεται επίσης σε μαύρο, κίτρινο και ροζ χρώμα.

15. Peace Chaos Men Leather Canvas Shoulder Book Laptop Bag + Dslr and Slr Camera Canvas Shoulder Bag (Army Green):

Peace Chaos Ανδρικά Δερμάτινα καμβά ώμου τσάντα βιβλίου

Αυτή η τσάντα κάμερας είναι μια σκληρή, ανθεκτική κλασική τσάντα κάμερας. Το εσωτερικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι παχύ. Είναι κατασκευασμένο με καθαρό βαμβακερό καμβά υψηλής πυκνότητας και πλένεται με δέρμα αλόγου. Ως αποτέλεσμα, το υλικό προστατεύει τις κάμερές σας από κραδασμούς, κραδασμούς, ζημιές λόγω σκόνης και γρατζουνιών. Αυτή η τσάντα κάμερας συνιστάται ιδιαίτερα για κάμερες DSLR ή SLR από οποιαδήποτε αξιόπιστη εταιρεία όπως η Sony, η CANON, η Nikon, η PENTAX, κ.λπ..

Αυτά που συζητήσαμε μόνο για γυναίκες είναι σε ελκυστικές ροζ αποχρώσεις που είναι ελκυστικές για τις γυναίκες. Ωστόσο, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να περιορίζονται στις τσάντες κάμερας που προορίζονται μόνο για αυτές. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, όπως επαγγελματικές, κομψές, αδιάβροχες για να διαλέξετε. Αυτά προορίζονται τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Στη συνέχεια, εξετάσαμε τις τσάντες κάμερας που οι άντρες μπορεί να φανταστούν.