25 Καλύτερα Μοντέλα Τσάντα Τρόλεϊ αποσκευών για ταξίδια

Οι τσάντες τρόλεϊ είναι οι τσάντες που έχουν τροχούς προς το τέλος που χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν βαριά αντικείμενα ενώ είστε σε κίνηση. Το τρόλεϊ έχει δύο σταθερούς τροχούς στο ένα άκρο με τη λαβή που βρίσκεται στο απέναντι για κάθετη κίνηση. Η τσάντα τρόλεϊ είναι αυτή που είναι εύκολη στη μεταφορά και στη συντήρηση. Η τσάντα είναι τέλεια σχεδιασμένη και έχει τεράστιο χώρο για να αποθηκεύονται τα αντικείμενα ενώ ταξιδεύετε. Οι τσάντες είναι ελαφριές σε βάρος και διακρίνονται εύκολα από άλλες τσάντες με χρώμα ή σχέδιο.

Τα καλύτερα μοντέλα ελαφρών τρόλεϊ αποσκευών για ταξίδια

Διαφορετικοί τύποι τσάντες τρόλεϊ με τροχούς:

Υπάρχει διάφορος τύπος τσάντας τρόλεϊ και μπορείτε να επιλέξετε την τσάντα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 25 σχέδια ταξιδιωτικών τσαντών σε όλα τα μεγέθη με εικόνες για άνδρες και γυναίκες.

1. Τρόλεϊ αποσκευών για τον Πύργο του Άιφελ για άνδρες:

Ανδρικές τσάντες αποσκευών του Πύργου του Άιφελ

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η τσάντα του τρόλεϊ φαίνεται πολύ έξυπνη και κομψή όταν μεταφέρεται. Η τσάντα έχει την εικόνα του μεγάλου Πύργου του Άιφελ σε συνδυασμό μαύρου και άσπρου κάνοντάς το έτσι να φαίνεται πολύ εκπληκτικό. Η τσάντα τρόλεϊ έχει 360 μοίρες που περιστρέφεται στους τέσσερις τροχούς και η ρυθμιζόμενη λαβή για το τράβηγμα της τσάντας. Η τσάντα φαίνεται πολύ έξυπνη όταν μεταφέρεται.

2. Vintage Floral Τσάντες Τρόλεϊ για Ταξίδια:

Vintage Floral Τρόλεϊ Τσάντες για Ταξίδια

Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρόκειται για έναν vintage τύπο τσάντας τρόλεϊ που χρησιμοποιείται από γυναίκες καθώς η τσάντα έχει πανέμορφες λουλουδάτες εκτυπώσεις παντού. Αυτός ο τύπος ταξιδιωτικής τσάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διανυκτέρευση ή ταξίδια Σαββατοκύριακου, για την αποθήκευση του αντικειμένου με φερμουάρ στο επάνω μέρος. Η τσάντα διαθέτει επεκτάσιμες λαβές στο επάνω μέρος που σας επιτρέπουν να τραβάτε τις αποσκευές σε όρθια θέση. Οι αποσκευές γίνονται ευκολότερες στη μεταφορά και στο τράβηγμα όπου κι αν πάτε.

3. Τσάντα τρόλεϊ Tote:

Τσάντα τρόλεϊ Tote

Οι αποσκευές είναι μια μικρή τσάντα αποσκευών καμπίνας με τροχούς στο κάτω μέρος και επεκτάσιμες λαβές για το τράβηγμα της τσάντας. Καθώς η τσάντα είναι μικρή σε μέγεθος, είναι πιο εύκολο να τη μεταφέρετε. Η τσάντα τρόλεϊ tote είναι ελαφριά και έχει casual εμφάνιση. Ορισμένες τσάντες τρόλεϊ έχουν ακόμη και θήκες για φορητό υπολογιστή που είναι γεμισμένες για να εξασφαλίσουν επιπλέον προστασία του φορητού υπολογιστή. Αυτές οι τσάντες κάνουν το άτομο να φαίνεται έξυπνο όταν μεταφέρεται.

4. Τσάντες τρόλεϊ με ρόδες:

Τσάντες τρόλεϊ με ρόδες

Τώρα, μερικές γυναίκες προτιμούν τσάντες με καρότσια, καθώς γίνεται ευκολότερο να τραβάτε και να πιέζετε προς όποια κατεύθυνση θέλετε χωρίς να ασκείτε πίεση στα χέρια. Αυτοί οι τύποι τσάντες τρόλεϊ είναι πολύ άνετοι για μεταφορά όταν είστε εν κινήσει. Η τσάντα έχει αρκετό χώρο για αποθήκευση και έχει ισχυρή γουλιά για αλληλοσυνδεόμενους σκοπούς. Η τσάντα διαθέτει έξυπνη αλυσίδα αντί για λαβές και επεκτάσιμο καρότσι για τράβηγμα.

5. Τσάντες τρόλεϊ αγορών:

Τσάντες τρόλεϊ αγορών

Οι τσάντες τρόλεϊ αγορών γίνονται δημοφιλείς καθώς σας βοηθούν να κάνετε τα ψώνια ευκολότερα. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα από καμβά και έχει μεγάλους τροχούς στο τέλος που διευκολύνουν το τράβηγμα. Η τσάντα διαθέτει μεγάλες και κλειστές τσέπες, ντουλάπια, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε το αντικείμενο ενώ ψωνίζετε. Διαθέτει λαβές πλεξούδας που προσφέρουν καλό κράτημα κατά την αγορά.

6. Τσάντα τρόλεϊ με σχήμα αυγού για παιδιά:

Τσάντα τρόλεϊ με σχήμα αυγού για παιδιά

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Χαριτωμένη τσάντα τρόλεϊ σε σχήμα αυγού για μικρά παιδιά. Αυτή η τσάντα είναι ειδικά κατασκευασμένη από εξαιρετικά ελαφρύ υλικό και η τσάντα έχει καλό εσωτερικό χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να συσκευάσουν το άρθρο τους για ταξίδια. Για να προσθέσετε ότι διαθέτει λείους τροχούς και ρυθμιζόμενη λαβή, διευκολύνοντας τη μεταφορά και πάνω από τα παιδιά, η αγαπημένη εικόνα χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων είναι πλαστικοποιημένη, κάνοντάς την πιο προσοδοφόρα και κομψή.

7. Designer Small Duffle Trolley Bags:

Μικρές τσάντες τρόλεϊ Duffle σχεδιαστών

Αυτό το είδος τσάντες τρόλεϊ είναι πολύ βολικό για μεταφορά και πολύ ευρύχωρο. Αν και φαίνεται ότι είναι μικρό, έχει πολλά ντουλάπια για αποθήκευση. Η τσάντα έχει πολλές τσέπες και ακόμη και μια ετικέτα αποσκευών σημαίνει ότι δεν ανησυχείτε ότι θα χάσετε την τσάντα ενώ ταξιδεύετε. Διαθέτει ρυθμιζόμενες λαβές και τροχούς κυλινδρικής θήκης στο κάτω μέρος, διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά οπουδήποτε κι αν πάτε.

8. Τσάντα τρόλεϊ Floral Print για κορίτσια:

Τσάντα τρόλεϊ Floral Print για κορίτσια

Καθώς τα νεαρά κορίτσια λατρεύουν πολύ τα λουλούδια, μερικές φορές αναζητούν μια τσάντα που αντικατοπτρίζει το στυλ τους. Αυτό το είδος τσάντας τρόλεϊ με λουλούδια είναι η τέλεια τσάντα για να τα μεταφέρουν ενώ ταξιδεύουν. Η τσάντα έχει αρκετό χώρο στο δωμάτιο και οι χρωματικοί συνδυασμοί μπλε, λευκών λωρίδων και με κόκκινα λουλούδια ενισχύουν την εμφάνιση της τσάντας. Διαθέτει άνετους λείους τροχούς και λαβή για ώθηση της τσάντας.

9. Dust Proof Trolley Bag:

Τσάντα τρόλεϊ απόδειξης σκόνης

Αδιάβροχη τσάντα τρόλεϊ σημαίνει ότι η τσάντα έχει ένα πλαστικό κάλυμμα επικαλυμμένο πάνω στην τσάντα που δεν επιτρέπει τη σκόνη να καθίσει πάνω στην τσάντα ενώ ταξιδεύετε, κάνοντας έτσι την τσάντα σας να φαίνεται τακτοποιημένη και τακτοποιημένη. Αυτός ο τύπος τσάντας είναι πολύ εύχρηστος τόσο εύκολος στη συντήρηση καθώς δεν επιτρέπει τη συγκέντρωση σκόνης. Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε διάφορα σχέδια και μοτίβα και μπορείτε να επιλέξετε αυτή ανάλογα με την επιλογή και την άνεση.

10. Τσάντα τρόλεϊ περιστρεφόμενων τροχών 360 μοιρών:

Τσάντα τρόλεϊ περιστρεφόμενων τροχών 360 μοιρών

Αυτοί οι τύποι τσαντών φαίνονται πολύ εντυπωσιακοί όταν μεταφέρονται. Η τσάντα είναι μικρή σε μέγεθος αλλά έχει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα όταν ταξιδεύετε. Η τσάντα είναι πολύ εύκολη στη μεταφορά και το χειρισμό καθώς διαθέτει τους τροχούς που περιστρέφονται 360 μοίρες, έτσι μπορείτε να μετακινήσετε ή να γυρίσετε την τσάντα σε οποιαδήποτε γωνία θέλετε. Έτσι, η τσάντα μπορεί να σπρωχτεί ή να τραβηχτεί σε οποιοδήποτε έργο του ανθρώπου επιθυμείτε.

11. Χαριτωμένες τσάντες τρόλεϊ ζώων:

Χαριτωμένες τσάντες τρόλεϊ ζώων

Αυτός ο τύπος τσάντας τρόλεϊ είναι ιδανικός για νεαρά κορίτσια, καθώς θέλουν πάντα να φέρουν μια τσάντα με ελκυστική εμφάνιση και τα κάνει να φαίνονται διαφορετικά στο πλήθος. Η τσάντα έχει σχήμα χαριτωμένου ζώου και είναι κατασκευασμένη από μαλακό υλικό. Τα μικρά κέρατα είναι κατασκευασμένα από πολύχρωμα δαχτυλίδια δίνοντας έτσι μια εντυπωσιακή εμφάνιση όταν μεταφέρονται.

12. Δερμάτινη τσάντα τρόλεϊ:

Δερμάτινη τσάντα τρόλεϊ

Αυτός ο τύπος δερμάτινης τσάντας τρόλεϊ είναι ιδανικός για οποιονδήποτε να μεταφέρει. Η τσάντα έχει αρκετό χώρο για την αποθήκευση των αντικειμένων και μικρές τσέπες στο εξωτερικό που μπορείτε να κρατήσετε μικρά αντικείμενα. Η τσάντα έχει ισχυρή λαβή που διευκολύνει τη μεταφορά με τα χέρια και ακόμη και έξυπνο καροτσάκι για να μετακινήσετε την τσάντα. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από λεπτή ποιότητα δέρματος δίνοντας έτσι μια εντυπωσιακή εμφάνιση όταν μεταφέρεται.

13. Τσάντα τρόλεϊ Duffle:

Τσάντα τρόλεϊ Duffle

Μια τσάντα duffle είναι μια τσάντα σε σχήμα βαρελιού και συνήθως προτιμάται από άτομα που ταξιδεύουν χαλαρά. Η τσάντα έχει μικρούς θαλάμους στο εσωτερικό για να αποθηκεύσετε το αντικείμενο που απαιτείται για ταξίδια. Αυτός ο τύπος τσαντών διατίθεται σε διάφορα σχέδια και χρώματα και μπορείτε να επιλέξετε αυτό σύμφωνα με την επιλογή και τις απαιτήσεις σας. Η τσάντα διαθέτει ισχυρή λαβή και τροχό, διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά της τσάντας.

14. Πολύχρωμη τσάντα τρόλεϊ για κορίτσια:

Τσάντα τρόλεϊ πολλαπλών χρωμάτων για κορίτσια

Μερικά κορίτσια λατρεύουν το χρώμα και θέλουν τα πάντα να είναι πολύχρωμα και φωτεινά, ακόμη και οι τσάντες τους με τρόλεϊ. Αυτοί οι τύποι πολύχρωμων τσάντες τρόλεϊ είναι ιδανικοί καθώς ταιριάζει στο γούστο και την προσωπικότητά τους. Η τσάντα τρόλεϊ έχει ρόδες και μπορεί να μεταφερθεί άνετα σε οποιοδήποτε μέρος κι αν ταξιδέψετε και έξυπνη ασημί ρυθμιζόμενη λαβή που κάνει το τράβηγμα πιο εύκολο. Η τσάντα είναι μεγάλη σε μέγεθος και έχει φερμουάρ για να προστατεύει τα πράγματα. Είναι μια τέλεια τσάντα ταξιδιού εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

15. Designer Trolley Bag:

Τσάντα τρόλεϊ σχεδιαστών

Αυτοί οι τύποι τσάντες τρόλεϊ φαίνονται πολύ εντυπωσιακοί όταν μεταφέρονται. Η τσάντα διαθέτει διάφορους θαλάμους για την αποθήκευση αντικειμένων στο εσωτερικό και μια ισχυρή αλυσίδα για αλληλοσυνδεόμενους σκοπούς. Η τσάντα διαθέτει έξυπνη ασημί λαβή που διευκολύνει το τράβηγμα των σακουλών. Διαθέτει κυλιόμενους τροχούς που βοηθούν την τσάντα να κινείται ομαλά όταν πιέζεται. Η τσάντα έχει έξυπνο χρυσό σχεδιασμό σε όλη την τσάντα δίνοντας έτσι μια εντυπωσιακή και εξαιρετική εμφάνιση όταν μεταφέρεται.

16. Magenta Medium Trolley Bag:

Magenta Medium Trolley Bag

Αυτός ο τύπος τσάντας μεσαίου μεγέθους είναι τέλειος εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε για λιγότερες ημέρες. Η τσάντα έχει έναν φοβερό συνδυασμό χρωμάτων από ματζέντα και μπλε και μπορεί να μεταφερθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Διαθέτει δύο διαφορετικά ντουλάπια για αποθήκευση. Η τσάντα διαθέτει κυλιόμενο τροχό και μια έξυπνη κομψή ασημί και μαύρη λαβή που διευκολύνει το τράβηγμα της τσάντας.

17. Ανδρική τσάντα ταξιδιού με τρόλεϊ:

Ανδρική τσάντα ταξιδιού με τρόλεϊ

Οι άντρες προτιμούν εκείνες τις τσάντες που είναι πιο εύκολο να μεταφερθούν και να χειριστούν με οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Αυτός ο τύπος τσάντας τρόλεϊ είναι τέλειος για αυτούς. Η τσάντα διαθέτει ξεχωριστούς θαλάμους στο μπροστινό μέρος για φύλαξη και ένα μεγάλο διαμέρισμα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα όταν είστε εν κινήσει. Η τσάντα διαθέτει έξυπνο ρολό και λαβές για την ομαλή μεταφορά της τσάντας.

18. Τσάντα τρόλεϊ πολυεστέρα:

Τσάντα τρόλεϊ από πολυεστέρα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η τσάντα του τρόλεϊ είναι μικρή σε μέγεθος αλλά έχει αρκετά δωμάτια για να τα αποθηκεύσετε. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα πολυεστέρα. Καθώς το ύφασμα είναι πολύ ελαφρύ σε βάρος καθιστώντας έτσι την τσάντα επίσης ελαφριά σε βάρος. Η τσάντα τρόλεϊ διατίθεται σε διαφορετικά σχήματα και μοτίβα και μπορείτε να επιλέξετε αυτή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η τσάντα με μικρούς τροχούς είναι έξυπνη για χειρισμό, κάνοντας την τσάντα να κινείται ομαλά όταν μεταφέρεται.

19. Τσάντα τρόλεϊ ελαφρού βάρους:

Τσάντα τρόλεϊ ελαφρού βάρους

Αυτή η τσάντα είναι κατασκευασμένη από πολύ ελαφρύ υλικό και χαρακτηρίζεται ως ελαφριές τσάντες ταξιδιού. Η τσάντα έχει αρκετό χώρο στο εσωτερικό για αποθήκευση και ιμάντες συμπίεσης για να διατηρούνται τα πράγματα άθικτα. Διαθέτει ρυθμιζόμενη μονή λαβή και περιστρεφόμενους τροχούς που διευκολύνουν τη μεταφορά της τσάντας από το ένα μέρος στο άλλο. Αυτού του είδους οι τσάντες προτιμούνται από άτομα που ταξιδεύουν αεροπορικώς καθώς η τσάντα ζυγίζει πολύ λιγότερο βοηθώντας έτσι στη μεταφορά περισσότερων αποσκευών.

20. Τσάντα τρόλεϊ πολλαπλών στρωμάτων:

Τσάντα τρόλεϊ πολλαπλών στρωμάτων

Αυτοί οι τύποι τσάντας ταξιδιού είναι πολύ βολικοί ενώ ταξιδεύετε καθώς τους προσαρμόζετε ανάλογα με τις καταστάσεις. Η τσάντα έχει αρκετούς θαλάμους όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε πράγματα. Διαθέτει επίσης ντουλάπι με επένδυση, όπου μπορείτε να διατηρείτε το φορητό υπολογιστή σας με ασφάλεια. Η τσάντα έχει ισχυρά φερμουάρ για αλληλοσυνδεόμενους σκοπούς. Η τσάντα διαθέτει ρόδες και ισχυρές μοντέρνες λαβές για τη μεταφορά της τσάντας.

21. Επώνυμη τσάντα τρόλεϊ για άνδρες:

Επώνυμη τσάντα τρόλεϊ για άνδρες

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Πολλοί άντρες λατρεύουν και εκτιμούν να φέρουν μόνο επώνυμη τσάντα τρόλεϊ μόνο. Τώρα, πολλές μεγάλες μάρκες σχεδιάζουν τσάντες τρόλεϊ και φαίνεται ακόμη και αριστοκρατικό όταν μεταφέρεται. Η τσάντα έχει ένα καθαρό και απαλό φινίρισμα, καθιστώντας την έτσι υπέροχη και κομψή. Η τσάντα διαθέτει ρόδες και κομψές λαβές για να σπρώξετε την τσάντα. Διαθέτει φερμουάρ υψηλής ποιότητας στην κορυφή και βαθιά εσωτερική θήκη για αποθήκευση.

22. Αδιάβροχη τσάντα τρόλεϊ:

Αδιάβροχη τσάντα τρόλεϊ

Όταν ταξιδεύετε αν χυθεί νερό ή οποιοδήποτε είδος χυμού στην τσάντα σας, μην ανησυχείτε ότι η τσάντα σας είναι ασφαλής από κάθε είδους ζημιά, όπως υποδηλώνει το όνομά της, η τσάντα του τρόλεϊ είναι κατασκευασμένη από υλικό στο οποίο δεν υπάρχει καμία επίδραση νερού, είναι αδιάβροχο. Η τσάντα διαθέτει έναν μικρό θάλαμο για να αποθηκεύσετε το αντικείμενο. Ο χρωματικός συνδυασμός της τσάντας είναι φοβερός και έχει μια έξυπνη μαύρη λαβή για το τράβηγμα της τσάντας.

23. Cool Τσάντα τρόλεϊ τύπου βαλίτσας:

Cool Τσάντα Τρόλεϊ Τύπου Βαλίτσας

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτός ο τύπος τσάντας φαίνεται πολύ χαριτωμένος και μοντέρνος. Η τσάντα έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και είναι κατασκευασμένη από σκληρή επιφάνεια. Η τσάντα διαθέτει άφθονο χώρο για αποθήκευση αντικειμένων και κομψή λαβή και τροχούς για το τράβηγμα της τσάντας.

24. Τσάντα τρόλεϊ 20 ιντσών:

Τσάντα τρόλεϊ 20 ιντσών

Αν σχεδιάζετε δύο ταξίδια για Σαββατοκύριακα για ένα σύντομο ταξίδι, τότε αυτό το είδος τσάντας τρόλεϊ 20 ιντσών είναι η τέλεια τσάντα για μεταφορά. Η τσάντα διατίθεται σε διαφορετικά στυλ και χρώματα και μπορείτε να διαλέξετε αυτή σύμφωνα με τη δική σας επιλογή. Η τσάντα διαθέτει δύο μπροστινούς τροχούς και ισχυρές λαβές για το τράβηγμα της τσάντας.

25. Τσάντες τρόλεϊ Pure White Hard Shell:

Τσάντες τρόλεϊ Pure White Hard Shell

Οτιδήποτε σε λευκό χρώμα φαίνεται εντυπωσιακό και κομψό όταν μεταφέρεται. Η τσάντα έχει σκληρό κέλυφος, αλλά είναι αρκετά ελαφρύ όταν μεταφέρεται. Η τσάντα είναι τύπου βαλίτσας και έχει τέσσερις τροχούς περιστροφής και έξυπνες, κομψές μαύρες λαβές για το τράβηγμα της τσάντας. Δίνει σε μια γυναίκα να φαίνεται πολύ διαφορετική και κομψή όταν μεταφέρει αυτή την τσάντα.

Οι τσάντες με τρόλεϊ έχουν γίνει πολύ συνηθισμένες στις μέρες μας, καθώς κάνουν τα ταξίδια σας πιο εύκολα και πιο ομαλά. Εάν οι τσάντες σας γίνουν βαριές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους τροχούς και τη λαβή που είναι προσαρτημένη θα σας διευκολύνει να μεταφέρετε την τσάντα. Η τσάντα του τρόλεϊ είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, οπότε πιάστε ένα και αναδείξτε το στιλ και την εμφάνισή σας.