25 Τελευταίες Μοντέρνες Τσάντες Sling σε Trend για Άνδρες και Γυναίκες

Η τσάντα με σφεντόνες είναι η τσάντα στην οποία οι ιμάντες είναι γαντζωμένοι στο πάνω μέρος της τσάντας και το άλλο άκρο είναι ομαδοποιημένο στο δεύτερο μισό της τσάντας. Αυτές οι τσάντες έχουν μεγάλη ζήτηση και είναι δημοφιλείς τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και είναι ακόμη αξιόπιστες καθώς μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν περισσότερο. Αυτός ο τύπος τσάντας σας κάνει να φαίνεστε πολύ ελκυστικοί και μοντέρνοι όταν μεταφέρετε. Οι τσάντες μπορούν να μεταφερθούν σε κάθε περίπατο της ζωής χωρίς κανένα δισταγμό.

τσάντες για σφεντόνα

Κομψές τσάντες σχεδιαστών Sling για κορίτσια και αγόρια:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα 25 καλύτερα σχέδια τσαντών με σφεντόνα σε μικρά και μεγάλα μεγέθη.

1. Νυφική ​​μεταξωτή τσάντα με λουλούδια:

Νυφική ​​τσάντα με λουλούδια από μετάξι

Αυτός ο τύπος τσάντας με σφεντόνα φαίνεται αποκλειστικός όταν μεταφέρεται. Η τσάντα με σφεντόνα έχει ένα πτυχωτό σχέδιο στο μπροστινό μέρος με ένα υπέροχο λουλούδι προσαρτημένο στην τσάντα, ενισχύοντας την εμφάνιση της τσάντας κατά πολλές πτυχώσεις. Διαθέτει ένα μικρό διαμέρισμα στο εσωτερικό για την αποθήκευση αντικειμένων και μια έξυπνη ξύλινη λαβή για μεταφορά. Είναι μια τέλεια τσάντα για να τη μεταφέρουν οι νύφες της ημέρας τους.

2. Λευκή στρογγυλή τσάντα με σφεντόνα για γυναίκες:

Λευκή στρογγυλή τσάντα με σφεντόνα για γυναίκες

Έρχεται μια υπέροχη γυναικεία τσάντα με σφεντόνα. Η τσάντα έχει στρογγυλό σχήμα από καθαρό λευκό δέρμα, δίνοντας μια αποκλειστική εμφάνιση όταν μεταφέρεται. Η γωνία της αλυσίδας έχει περιθώρια, ενισχύοντας έτσι την εμφάνιση. Η τσάντα με σφεντόνα έχει ένα πέτρινο λουρί προσαρτημένο στην τσάντα σε λευκό και χρυσό χρώμα. Η τσάντα είναι εντυπωσιακή και προσελκύει κάθε μάτι όταν τη μεταφέρετε.

3. Δερμάτινη μικρή τσάντα για σφεντόνα σε κόκκινο χρώμα:

Δερμάτινη μικρή τσάντα sling σε κόκκινο χρώμα

Αυτός ο τύπος μικρής τσάντας με σφεντόνα είναι ιδανικός για νεαρά κορίτσια. Η τσάντα είναι μικρή σε μέγεθος αλλά έχει μικρές τσέπες στο εσωτερικό για να κρατάτε τα αντικείμενα σας μέσα. Ο μικρός μεταλλικός σχεδιασμός σε σχήμα πουλιών στο μπροστινό μέρος ενισχύει την εμφάνιση της τσάντας με σφεντόνα. Η τσάντα έχει μια φανταχτερή αλυσίδα προσαρτημένη αντί για λουράκι, δίνοντας έτσι μια κομψή εμφάνιση πολύ νεαρά κορίτσια όταν μεταφέρονται.

4. Butterfly Beige Sling Bag:

Πεταλούδα Μπεζ τσάντα με σφεντόνα

Αυτός ο τύπος τσάντας είναι ιδανικός για τις γυναίκες, καθώς ενισχύουν την εμφάνισή τους κατά πολλές πτυχώσεις. Η πεταλούδα δομημένη στο μπροστινό μέρος κάνει την τσάντα με σφεντόνα να φαίνεται φανταστική και εντυπωσιακή. Η τσάντα έχει χαλύβδινη αλυσίδα προσαρτημένη αντί για λουράκι. Αυτή η μπεζ τσάντα με σφεντόνα είναι ιδανική για μεταφορά σε βραδινά πάρτι.

5. Flowing Fringes Sling Bag:

Τσάντα με σφεντόνες που κυλούν

Εδώ έρχεται μια αποκλειστική και έξυπνη τσάντα με σφεντόνα που έχει περιθώρια σε όλη την τσάντα. Η τσάντα έχει σχήμα κάδου και φαίνεται εξαιρετικά μοντέρνα όταν τη μεταφέρουν κορίτσια. Αυτός ο τύπος τσάντας είναι ιδανικός για πάρτι, χρήση γραφείου, ακόμη και κατάλληλος για αγορές, καθώς έχει αρκετό χώρο για αποθήκευση.

6. Τσάντα για βελονάκι:

Τσάντα για βελονάκι

Το βελονάκι ονομάζεται μια χειροτεχνία στην οποία το νήμα μετατρέπεται στο ύφασμα με τη βοήθεια μιας βελόνας. Αυτές οι τσάντες με σφεντόνες μπορούν επίσης να είναι χειροποίητες και φαίνονται καταπληκτικές όταν μεταφέρονται. Η τσάντα είναι υφασμένη σε διαφορετικό μοτίβο σαν κύμα, με κόμπους και μπορείτε να φτιάξετε την τσάντα με σφεντόνα σύμφωνα με την επιλογή σας. Έτσι, φαίνεται διαφορετικό και πολύ όμορφο για εμφάνιση. Οι τσάντες φαίνονται δροσερές όταν χρησιμοποιούνται από νεαρά ή έφηβα κορίτσια.

7. Απλή τσάντα για νεαρά κορίτσια:

Απλή τσάντα για νεαρά κορίτσια

Μερικά νεαρά κορίτσια προτιμούν να έχουν μια τσάντα με σφεντόνα που είναι απλή στην εμφάνιση, αλλά φαίνεται κομψή και μοναδική όταν μεταφέρεται. Αυτή η τσάντα με ροδάκινο είναι απλή στην εμφάνιση αλλά φαίνεται αποκλειστική. Οι πλευρές και οι άκρες του είναι ραμμένες και το μικρό μάνταλο στο πάνω μέρος της τσάντας του δίνει μια δυναμική εμφάνιση. Ο ιμάντας διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα για άνεση και μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

8. Designer One Shoulder Sling Bag για αγόρια:

Σχεδιαστής Τσάντα για ώμους για αγόρια

Αυτοί οι τύποι τσαντών με σφεντόνα ώμου φαίνονται πολύ εντυπωσιακοί όταν μεταφέρονται. Η τσάντα διαθέτει διάφορους θαλάμους για την αποθήκευση αντικειμένων στο εσωτερικό και μια ισχυρή αλυσίδα για σκοπούς αλληλοσύνδεσης. Η τσάντα διαθέτει έξυπνο ιμάντα ώμου, δίνοντας μια φοβερή εμφάνιση όταν μεταφέρεται από νεαρά αγόρια ή άνδρες.

9. Wave Pattern Sling Bag για Κορίτσια:

Wave Pattern Sling Bag για Κορίτσια

Αυτή η τσάντα είναι τυπωμένη σε σχήμα κύματος και ο συνδυασμός μπλε και λευκού κάνει την τσάντα με σφεντόνα να φαίνεται υπέροχη. Αυτή η τσάντα έχει μόνο μια εσωτερική τσέπη όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Η τσάντα με σφεντόνα έχει λεπτό αλλά δυνατό λουράκι για μεταφορά. Η τσάντα είναι μικρή σε μέγεθος, αλλά φαίνεται εκπληκτική όταν τη μεταφέρουν κορίτσια και είναι μια τέλεια τσάντα για το γραφείο και μάλιστα φαίνεται δροσερή για βραδινά πάρτι.

10. Μάλλινες τσάντες με σφεντόνες για γυναίκες:

Μάλλινες τσάντες για γυναικείες

Αυτή η κομψή τσάντα έχει σχεδιαστεί από μαλλί, δίνοντας έτσι στην τσάντα εμφάνιση και υποδειγματικότητα. Η τσάντα είναι μικρή σε μέγεθος και ανοίγει από μπροστά. Τα μαλλιά έχουν κόμπους στο μοτίβο κύματος, κάνοντάς το έτσι να φαίνεται φοβερό. Ο ιμάντας που συνδέεται είναι κατασκευασμένος από δέρμα, δίνοντας έτσι τη σχεδιαστική του εμφάνιση. Αυτή η τσάντα με σφεντόνες δεν τσιμπάει τις τσέπες σας πολύ ψηλά, ώστε να μπορείτε να έχετε όσα θέλετε, να την ταιριάξετε με το ντύσιμό σας και να καμαρώνετε το στυλ σας.

11. Δερμάτινη τσάντα για γυναίκες:

Δερμάτινη τσάντα για γυναίκες

Οι δερμάτινες τσάντες είναι πάντα σε ζήτηση καθώς σας προσφέρουν μια κομψή εμφάνιση. Η τσάντα με σφεντόνα είναι κατασκευασμένη από εκλεκτό μαύρο δέρμα. Η τσάντα είναι μικρή σε μέγεθος και διαθέτει θαλάμους για αποθήκευση. Ο ιμάντας διαθέτει ρυθμιζόμενο, αφαιρούμενο μαξιλάρι για άνεση κατά τη μεταφορά της τσάντας. Οι δερμάτινες τσάντες με σφεντόνα είναι ανθεκτικές και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Έτσι, μόλις πάρετε μια δερμάτινη τσάντα για σφεντόνα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε.

12. Μοντέρνα τσάντα με σφεντόνα κουβά:

Μοντέρνα τσάντα με σφεντόνα με κουβά

Όπως περιγράφει το όνομα, η τσάντα με σφεντόνα έχει σχεδιαστεί σε σχήμα κάδου. Αυτός ο τύπος τσάντας έχει αρκετό χώρο για την αποθήκευση αντικειμένων και είναι ιδανικός για γυναίκες ή κορίτσια. Το μοναδικό πράγμα της τσάντας έχει κορδόνια για να μπλέκονται, δίνοντάς της έτσι μια αποκλειστική εμφάνιση. Οι τσάντες διατίθενται σε διάφορα χρώματα και είναι ιδανικές για ψώνια και χρήση γραφείου. Σας δίνει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση.

13. Χαριτωμένες τσάντες γάτας για νεαρά κορίτσια:

Χαριτωμένες τσάντες γάτας για νεαρά κορίτσια

Τα νεαρά κορίτσια εφήβων λατρεύουν να μεταφέρουν τσάντες με σφεντόνες που μοιάζουν διαφορετικές από τις άλλες, ενισχύουν την εμφάνισή τους και εμφανίζονται πιο κομψές. Αυτή η τσάντα με σφεντόνα είναι προσαρμοσμένη σε σχήμα γάτας και την κάνει πιο ελκυστική. τα χείλη της γάτας έχουν σχεδιαστεί με χρυσό στο μπροστινό μέρος. Προς την κορυφή, τα φαρδιά αυτιά του είναι κατασκευασμένα, δίνοντας στην τσάντα το πραγματικό σχήμα της γάτας.

14. Sling Bag για άνδρες:

Τσάντα Sling για Άνδρες

Οι άντρες είναι πολύ ιδιαίτεροι για την εμφάνισή τους και προτιμούν τσάντες που είναι άνετες για μεταφορά και τις κάνουν να φαίνονται δροσερές. Έτσι, οι τσάντες με σφεντόνες είναι μια τέλεια επιλογή για άνδρες. Η τσάντα διαθέτει δύο διαμερίσματα όπου μπορούν να γεμίσουν τα πράγματά τους με φερμουάρ καλής ποιότητας. Είναι μια τέλεια και κομψή τσάντα και μπορεί να κρεμαστεί ακόμη και για σκοπούς ταξιδιού και στέκια.

15. Stone Studded Sling Bag:

Τσάντα Stling Studded Sling

Η τσάντα με σφεντόνα φαίνεται πολύ ελκυστική και ελκυστική. Επιπλέον, εάν οι πέτρες της τσάντας είναι κατασκευασμένες, του δίνουν μια αποκλειστική και βασιλική εμφάνιση. Η τσάντα με σφεντόνα έχει οβάλ δομή και στο κέντρο της τσάντας, χρυσές πέτρες είναι καρφωμένες, δίνοντας έτσι στην τσάντα μια αριστοκρατική εμφάνιση. Η κυρία που κρατά την τσάντα θα ήταν το κέντρο της έλξης και θα ήταν φορτωμένη με κομπλιμέντα.

16. Τσάντα για παιδιά:

Τσάντα για παιδιά

Καθώς οι ηλικιωμένοι και οι έφηβοι ανησυχούν για την εμφάνισή τους, το ίδιο σημαίνει και για τα παιδιά. Αυτός ο τύπος τσάντας με σφεντόνα είναι ειδικά σχεδιασμένος για παιδιά. Η τσάντα έχει γενικά την εικόνα του αγαπημένου τους κινούμενου σχεδίου και οι γωνίες και οι άκρες του είναι ραμμένες για να μην τους κάνει κακό. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό και κάνει τα παιδιά να φαίνονται δροσερά και χαριτωμένα.

17. Μαύρη τσάντα για κορίτσια:

Μαύρη τσάντα για κορίτσια

Οι μαύρες τσάντες με σφεντόνα είναι πάντα ευπρόσδεκτες και απαιτητικές, καθώς τις ταιριάζετε με το ντύσιμό σας χωρίς κανένα δισταγμό. Η τσάντα με σφεντόνα είναι κατασκευασμένη από λεπτό δέρμα και έχει επικαλυπτόμενο πτερύγιο πάνω από τον κύριο θάλαμο. Διαθέτει τσέπες στα πλάγια για να κρατάτε το κινητό σας και άλλα πολύτιμα. Η τσάντα διαθέτει λαβή και ακόμη και λουρί με ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι ώμου για να σας κρατά άνετα όλη την ημέρα. Η τσάντα είναι ιδανική για συναντήσεις και κάθε βραδινό στέκι επίσης.

18. Μοντέρνες τσάντες Palm Sling σε μεγάλη:

Μοντέρνες τσάντες για φοίνικες με σφεντόνα σε μεγάλες

Έρχεται μια τσάντα για κορίτσια που αγαπούν τη φύση και θέλουν να αντανακλούν το ίδιο στις τσάντες τους. Αυτή η τσάντα με σφεντόνα έχει την εκτύπωση φοίνικες, ενισχύοντας έτσι την εμφάνιση της τσάντας και την κάνει να φαίνεται αποκλειστική. Η τσάντα έχει αρκετό χώρο για αποθήκευση και έχει μακρύ κομψό λουράκι για κράτημα. Διαθέτει μάνδαλο για το κλείδωμα της τσάντας. Η τσάντα είναι ιδανική για χρήση στο γραφείο και ακόμη και καλή για καθημερινή χρήση.

19. Bagηφιακή εκτύπωση υφασμάτινη τσάντα σφεντόνας:

Digitalηφιακή εκτύπωση υφασμάτινη τσάντα με σφεντόνα

Καθώς η ψηφιακή εκτύπωση κερδίζει δημοτικότητα, οι σχεδιαστές επέβαλαν επίσης την εκτύπωση στην τσάντα με σφεντόνα, δίνοντας στην τσάντα μια μοντέρνα και μοντέρνα εμφάνιση. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα και έχει ορθογώνιο σχήμα, με αρκετό χώρο. Μια ασημένια αλυσίδα είναι ανάγλυφη για σκοπούς παράδοσης αντί για το λουρί, δίνοντας στην τσάντα μια αποκλειστική εμφάνιση.

20. Cool Blue Denim Τσάντες για Σφεντόνα σε Μικρές:

Cool Blue Denim Τσάντες Sling σε Small

Οτιδήποτε από τζιν είναι πολύ δημοφιλές καθώς είναι ελαφρύ σε βάρος και εύκολο στη συντήρηση. Οι τσάντες με τζιν σφεντόνα φαίνονται πολύ δροσερές για νεαρά αγόρια και κορίτσια. Η τσάντα έχει πολλές τσέπες στις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κλειδιά, το νόμισμα, τα κινητά και τα γυαλιά σας σε ξεχωριστούς θαλάμους για να αποφύγετε τυχόν φασαρία. Είναι μια τέλεια τσάντα κολλεγίου και θα ταιριάζει ακόμη και με τα ρούχα σας.

21. Τσάντες φορητού υπολογιστή Canvas για αγόρια:

Καμβά φορητό υπολογιστή τσάντες σφεντόνα για αγόρια

Αυτές οι τσάντες φαίνονται πολύ έξυπνες όταν μεταφέρονται από νεαρά παιδιά. Η τσάντα για σφεντόνα είναι κατασκευασμένη από υλικό καμβά που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση καθώς μπορεί να πλυθεί εύκολα χωρίς κανένα φόβο. Η τσάντα διαθέτει δύο μεγάλους και βαθιούς θαλάμους με φερμουάρ υψηλής ποιότητας από πάνω και δροσερό λουράκι για να κρεμάσετε σε όποια γωνία επιθυμείτε.

22. Μικρή πολυεστερική επώνυμη τσάντα για σφεντόνα:

Μικρή τσάντα από πολυεστέρα με επένδυση

Η τσάντα με σφεντόνα είναι μικρή σε μέγεθος αλλά έχει αρκετό χώρο για να την αποθηκεύσετε. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα πολυεστέρα. Καθώς το ύφασμα είναι πολύ ελαφρύ σε βάρος, καθιστώντας έτσι την τσάντα επίσης ελαφριά σε βάρος. Η τσάντα για σφεντόνα διατίθεται σε διαφορετικά σχήματα και μοτίβα και μπορείτε να επιλέξετε μία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αυτοί οι τύποι τσαντών είναι ιδανικοί για ψώνια και ακόμη και για βραδινά πάρτι.

23. Έξυπνη πτυσσόμενη τσάντα για σφεντόνα:

Έξυπνη πτυσσόμενη τσάντα για σφεντόνα

Οι άντρες ανησυχούν πάντα για την εμφάνισή τους και λατρεύουν να κουβαλούν πράγματα που προσθέτουν περισσότερα πρόσωπα στην εμφάνισή τους. Έτσι, αυτά τα πτυσσόμενα σφεντόνα είναι ιδανικά για αυτούς καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ ύφασμα πολυεστέρα, επομένως εύκολο στη συντήρηση επίσης. Η τσάντα διαθέτει ευρύ ρυθμιζόμενο ιμάντα που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά.

24. Τσάντα για μέση στο στήθος:

Τσάντα με σφεντόνα στο στήθος

Αυτές οι τσάντες είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ αγοριών και ανδρών καθώς είναι δεμένες στο στήθος σας. Έτσι, αυτές οι τσάντες είναι άνετες για μεταφορά και το χέρι σας είναι ελεύθερο σε κάθε χρονική στιγμή. Αυτός ο τύπος τσάντας είναι καλός για τους ποδηλάτες καθώς μπορούν να το δέσουν στο στήθος τους και να κάνουν ελεύθερα το ποδήλατο. Για περισσότερη άνεση, η τσάντα έχει επίσης προσαρτημένο ένα μίνι πορτοφόλι.

25. Μάρκα Sling Bag για γυναίκες:

Επώνυμη τσάντα Sling για γυναίκες

Καθώς οι τσάντες με σφεντόνες φαίνονται διαφορετικές και, πάνω απ ‘όλα, σχεδιασμένες από έναν σχεδιαστή, είναι δύσκολο για κάθε γυναίκα να αντισταθεί στην κατοχή της. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από δέρμα υψηλής ποιότητας, δίνοντας στην τσάντα μια προσεγμένη και ελκυστική εμφάνιση. Διαθέτει πλαϊνές τσέπες και κύριο διαμέρισμα για τη φύλαξη των αντικειμένων σας. Η αλυσίδα που συνδέεται με αυτήν την τσάντα είναι χρυσή σε χρώμα, καθιστώντας την έτσι μοδάτη.

Οι τσάντες με σφεντόνα είναι πολύ μοντέρνες και κερδίζουν δημοτικότητα στον νεαρό, καθώς είναι αρκετά εύκολο να τις μεταφέρετε και είναι διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια και σχέδια. Είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά όπως πολυεστέρα, μαλλί, πέτρες, δέρμα και πολλά άλλα, και μπορείτε να επιλέξετε αυτό σύμφωνα με τη δική σας επιλογή και μέγεθος τσέπης. Οι τσάντες για σφεντόνες μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας επίσης. Τόσο γρήγορα πάρτε τσάντες με σφεντόνα για τον εαυτό σας και εντυπωσιάστε τους άλλους.