Συλλογή τσαντών καμπίνας – 9 καλύτερα και μοντέρνα σχέδια για αποσκευές

Οι τσάντες καμπίνας αναφέρονται ως τσάντες ή αποσκευές που μπορούν να μεταφερθούν μαζί με τους επιβάτες και να διατηρηθούν στο επάνω διαμέρισμα αντί να μετακινηθούν στο χώρο αποσκευών. Καθώς οι αεροπορικές εταιρείες έχουν συγκεκριμένα όρια βάρους στις αποσκευές καμπίνας, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που θα κάνει το ταξίδι σας δροσερό και χωρίς προβλήματα.

Σχέδια για τσάντες καμπίνας

Μικρές και μεγάλες τσάντες καμπίνας τροχών για ταξίδια:

Οι τσάντες καμπίνας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχέδια και έχουν σχεδιαστεί από πολύ ελαφρύ υλικό για να κάνουν το ταξίδι σας πιο ομαλό και ελαφρύ. Ας ρίξουμε μια ματιά στα 9 κορυφαία σχέδια τσάντες καμπίνας για άνδρες και γυναίκες.

1. Πολλαπλές τσέπες τσάντα καμπίνας:

Τσάντα καμπίνας με πολλές τσέπες

Η τσάντα καμπίνας έχει πολλές μικρές τσέπες και θήκες έξω από την τσάντα, προσφέροντας άφθονο χώρο για την αποθήκευση μικρών και απαραίτητων αντικειμένων που απαιτούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Η τσάντα διαθέτει ανθεκτικά φερμουάρ για κλείσιμο και ρυθμιζόμενες λαβές για τη μεταφορά της τσάντας. Η τσάντα είναι μια ξεχωριστή θήκη όπου οι λαβές μπορούν να ωθηθούν όποτε δεν απαιτείται.

2. Απλές τσάντες καμπίνας ταξιδιού:

Απλές τσάντες καμπίνας ταξιδιού

Αυτοί οι τύποι τσαντών είναι απλοί αλλά πολύ ευρύχωροι τύποι τσάντες καμπίνας. Η τσάντα είναι αρκετά ευρύχωρος για την αποθήκευση των αντικειμένων και των μικρών τσεπών ακόμη και έξω. Η τσάντα έχει επεκτάσιμες λαβές στο επάνω μέρος, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε την τσάντα σε όρθια θέση. Οι σακούλες καμπίνας γίνονται ευκολότερες στη μεταφορά και το τράβηγμα όπου κι αν πάτε.

3. Ryanair Travel Cabin Bag:

Τσάντα καμπίνας ταξιδιού Ryanair

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν τις δικές τους προδιαγραφές για μια τσάντα καμπίνας. Αυτή η τσάντα καμπίνας είναι τέλεια και εγκεκριμένη από τις αεροπορικές εταιρείες της Ryanair και μπορεί να μεταφερθεί χωρίς περιορισμούς. Η τσάντα είναι του μεγέθους που αναφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες 35*20*20, και αυτές οι τσάντες είναι ιδανικές ως τσάντες καμπίνας.

4. Τσάντα καρότσι Spinner Wheels:

Τσάντα καρότσι Spinner Wheels Crolley

Η τσάντα έχει πολύ προσεγμένο και λείο φινίρισμα σε κάθε γωνία. Το κάτω μέρος της τσάντας έχει τέσσερις περιστρεφόμενους τροχούς και μια μικρή ρυθμιζόμενη και λαβή για τη μεταφορά της τσάντας. Αυτού του είδους οι τσάντες καμπίνας διατίθενται σε πολλά χρώματα και μοτίβα και μπορείτε να επιλέξετε αυτή ανάλογα με τη ζώνη άνεσής σας.

5. Τσάντες καμπίνας Patch Work Style για γυναίκες:

Patch Work Style Cabin Τσάντες Γυναικείες

Εδώ έρχεται μια χαριτωμένη και όμορφη εμφάνιση καμπίνας. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα και έχει εκπληκτικό συνονθύλευμα. Η τσάντα μπορεί εύκολα να μεταφερθεί ως τσάντα καμπίνας. Αυτή η τσάντα δεν σφίγγει τις τσέπες σας πολύ ψηλά, ώστε να έχετε μια καλή πολύχρωμη συλλογή από αυτές τις τσάντες που θέλετε.

6. Μικρές τσάντες καμπίνας αποσκευών με ρόδες:

Μικρές τσάντες καμπίνας αποσκευών με ρόδες

Αυτές οι τσάντες καμπίνας είναι μικρού μεγέθους και μπορούν εύκολα να μεταφερθούν ως τσάντα καμπίνας. Η τσάντα διαθέτει πολλές μικρές τσέπες με επένδυση στο μπροστινό μέρος, όπου μπορείτε επίσης να κρατήσετε το φορητό υπολογιστή σας. Η τσάντα διαθέτει φορητή λαβή και τροχούς, επιτρέποντας το πιο εύκολο τράβηγμα στα αεροδρόμια.

7. Ελαφριά τσάντα καμπίνας τροχού:

Τσάντα καμπίνας τροχού ελαφρού βάρους

Καθώς οι σημερινές αεροπορικές εταιρείες έχουν αυστηρούς κανόνες για τις αποσκευές, αυτή η τσάντα καμπίνας έχει σχεδιαστεί με πολύ ελαφρύ βάρος. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε όσο θέλετε όσο η τσάντα έχει αμελητέο βάρος. Αυτές οι τσάντες είναι τέλειες και ιδανικές τσάντες καμπίνας για μεταφορά ενώ ταξιδεύετε.

8. Δερμάτινη τσάντα ταξιδιού καμπίνας:

Δερμάτινη τσάντα ταξιδιού για καμπίνα

Αυτή η τσάντα καμπίνας είναι κατασκευασμένη από δέρμα. Η τσάντα έχει έναν μικρό θάλαμο και βαθιές τσέπες στα πλάγια. Διαθέτει μικρές λαβές με επένδυση σαν ένα καλά μακρύ λουρί για τη μεταφορά της τσάντας. Αυτοί οι τύποι σακουλών καμπίνας είναι ανθεκτικοί και διαρκούν για περισσότερα χρόνια.

9. Μεγάλη τσάντα καμπίνας ταξιδιού:

Μεγάλη τσάντα καμπίνας ταξιδιού

Σύμφωνα με τους κανόνες των αεροπορικών εταιρειών, αυτή η τσάντα καμπίνας είναι ιδανική. Η τσάντα έχει μια βαθιά μπροστινή τσέπη που σας επιτρέπει να κρατάτε επιπλέον αποσκευές. Ο συνδυασμός χρωμάτων και το κομψό μεταλλικό υλικό κάνουν την τσάντα να φαίνεται πολύ κομψή και διαφορετική από τις άλλες τσάντες.

Η καμπίνα πρέπει να είναι τέλεια σχεδιασμένη και να έχει τεράστιο χώρο για να αποθηκεύονται τα αντικείμενα ενώ ταξιδεύετε. Θα πρέπει να είναι ελαφρύ σε βάρος και να διακρίνεται εύκολα από άλλες τσάντες με χρώμα ή σχέδιο για να είναι εύκολα ανιχνεύσιμο. Μια τσάντα καμπίνας πρέπει να ταιριάζει στο ταξίδι σας και να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε επιθυμείτε χωρίς να φοβάστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Επιλέξτε λοιπόν μια τσάντα ανάλογα με τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.