9 καλύτεροι τύποι πολυσακίδων για αποστολή στην Ινδία

Από πωλητές τροφίμων έως προμηθευτές επίπλων, κάθε περιοχή της εμπορικής βιομηχανίας απαιτεί πολυ σακούλες καθώς είναι κατασκευασμένες από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας και παρέχουν έναν εύκολο και μοναδικό τρόπο προστασίας και συσκευασίας προϊόντων. Ο σχεδιασμός των πολυσακών επιλέγεται έτσι ώστε να προστατεύουν τα αντικείμενα από τη σκόνη και τη ζημιά κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και της αποστολής, να επιτρέπουν στους αγοραστές να μεταφέρουν τα αγορασμένα είδη τους και πολλά άλλα.

Χρήσιμες σακούλες πολυαιθυλενίου για συσκευασία:

Πηγαίνετε στη λίστα με τις κορυφαίες 9 τσάντες μεταφοράς πολυ για να βρείτε μια τσάντα που ταιριάζει στα αντικείμενα που πρέπει να αποθηκεύσετε.

1. επίπεδες πολυ τσάντες:

Επίπεδες πολυ τσάντες

Είναι οι πιο συνηθισμένες και πιο προσιτές πολυ σακούλες για συσκευασία προϊόντων. Έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και τύπους όπως τυπικά, κρυστάλλινα, βαριά και πολλά άλλα, τα οποία έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά για την προστασία και την αποθήκευση αντικειμένων.

2. Τσάντες Gusseted Poly:

Gusseted Poly Bags

Οι πολυ σακούλες Gusset είναι πτυχωτές και από τις δύο πλευρές, επιτρέποντας έτσι την αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Αυτές οι μεγάλες σακούλες από πολυ είναι κατάλληλες για τη συσκευασία χύδην αντικειμένων και ογκωδών αντικειμένων όπως καραμέλες, ξηρούς καρπούς, τσάντες δώρων, ψημένα τρόφιμα κ.λπ. Χρησιμοποιούνται επίσης σε συσκευασίες τροφίμων, είδη υλικού, χειροτεχνίες και πολλά άλλα.

3. Ice Poly Bags:

Τσάντες από πάγο πολυ

Όπως δίνεται και το όνομα, αυτές οι σακούλες από πολυ είναι κατάλληλες για τη διατήρηση πάγου καθώς έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τη θερμοκρασία κατάψυξης και τον τραχύ χειρισμό και να μειώνουν τις διαρροές και τα σκισίματα που προκαλούνται από το λιώσιμο νερού και πάγου. Αυτό το τυπωμένο polybag είναι πολύ προσαρμόσιμο και διατίθεται σε διάφορα μεγέθη.

4. Πολυ σακούλες από διακόπτη πόρτας:

Clear Door Knob Poly Bags

Αυτές οι ανθεκτικές και ισχυρές πολυ σακούλες είναι εύκολες στη χρήση καθώς αυτές οι τσάντες συνοδεύονται από εξωτερικές σακούλες ή σε κρεμάστρες από χαρτόνι. Οι σαφείς τσάντες χειρολαβής πόρτας λειτουργούν τέλεια για την εμφάνιση διαφορετικών αντικειμένων καθώς είναι ανοιχτές στο πάνω μέρος πάνω από την τρύπα για εύκολη φόρτωση και έρχονται ως χαλαρές, μονές τσάντες.

5. Τσάντες με φερμουάρ από πολυ:

Τσάντες με φερμουάρ από πολυ

Οι τσάντες με φερμουάρ είναι μερικές από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες τσάντες σε κάθε βιομηχανία καθώς συγκρατούν τα προϊόντα στη θέση τους, κρατούν τον αέρα έξω και σφραγίζουν τα αντικείμενα για καλύτερη χρήση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σακουλών με φερμουάρ, όπως κρυστάλλινα φερμουάρ, φερμουάρ PE, φερμουάρ λευκού κ.λπ., και το καθένα έχει διαφορετικές προδιαγραφές για να καλύψει τις ατομικές ανάγκες.

6. Τσάντες με κάλυμμα στρώματος:

Πολυ τσάντες με κάλυμμα στρώματος

Οι πολυ σακούλες στρώματος προσφέρουν εξαιρετική διαύγεια ενώ παρέχουν προστασία από τη σκόνη, τη βρωμιά και τη ζημιά στο νερό. Αυτές οι σακούλες αποτρέπουν επίσης ζημιές κατά την αποθήκευση ή τη μεταφορά και διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με το στρώμα.

7. Τσάντες από δοχείο απορριμμάτων:

Τσάντες από κάδο απορριμμάτων

Αυτές οι πολυ σακούλες είναι πολύ ανθεκτικές και ανθεκτικές στα σκισίματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διατηρήσετε τα σπίτια και τα γραφεία σας καθαρά και οργανωμένα. Οι πολυ σακούλες του κάδου απορριμμάτων έρχονται σε διάφορα μεγέθη, όπως 7-16 γαλόνια, 20-30 γαλόνια και πολλά άλλα για να ικανοποιήσουν μία απαίτηση.

8. Τσάντες από χαρτί ειδήσεων:

Χαρτί ειδήσεων Poly Bags

Αυτές είναι οι σαφείς σακούλες LDPE που παραδίδονται, οι κατάλογοι των εφημερίδων και τα φυλλάδια σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Οι πολυ σακούλες εφημερίδων συνοδεύονται από μια κρεμάστρα από χαρτόνι για εύκολο κράτημα, σκίσιμο και εύκολη στη χρήση και διατίθενται σε διαφορετικά στυλ και μεγέθη.

9. Πολυ τσάντες στατικής θωράκισης:

Πολυ τσάντες στατικής θωράκισης

Αυτές οι πολυ σακούλες είναι ιδανικές για συσκευασία ηλεκτρονικών ειδών καθώς έρχονται με ή χωρίς κλείσιμο με φερμουάρ και προστατεύουν τα ηλεκτρονικά αντικείμενα από στατικά προβλήματα. Οι τσάντες Static Shielding είναι διαφανείς και έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και στυλ.

Οι Polybags αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του καθενός καθώς διατίθενται σε διάφορα στυλ, μεγέθη και υλικά που τους βοηθούν να προστατεύουν και να αποθηκεύουν αντικείμενα. Είτε πρόκειται για επίπεδη τσάντα, είτε για τυπωμένη τσάντα είτε για τσάντες σε ρολό, το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει τις ατομικές του ανάγκες. Οι Polybags έχουν απόλυτη αντοχή στο κάτω μέρος, γεγονός που τις καθιστά ανθεκτικές.