Πώς να αυξήσετε το ύψος μετά τα 15;

Είναι δυνατόν να αυξηθεί το ύψος μετά τα 15; Ανησυχείτε για το ύψος του παιδιού σας; Τότε μην ανησυχείτε σήμερα σε αυτό το γράψιμο σας λέω μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για να αυξήσετε το ύψος μετά την ηλικία των 15 ετών. Η ψηλότητα είναι ένας απαραίτητος παράγοντας που καθορίζει τη συνολική προσωπικότητα ενός ανθρώπου.

Οι μικρόσωμοι άνθρωποι όχι μόνο υποφέρουν από έλλειψη εμπιστοσύνης, αλλά έχουν επίσης σίγουρη δυσκολία σε διάφορες πτυχές της ζωής τους. Είναι ατυχές το γεγονός ότι ένα αρκετά ελκυστικό ή λαμπρό άτομο είναι πιθανό να περάσει απαρατήρητο εάν δεν έχει το κανονικό ύψος.

Πώς να αυξήσετε το ύψος μετά τα 15

Οι καλύτερες συμβουλές για να αυξήσετε το ύψος μετά από 15 χρόνια:

Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε εύκολα να αυξήσετε το ύψος σας σε αυτό το στάδιο. Είναι οι εξής:

1. Ισχυρή δίαιτα:

Μια θρεπτική διατροφή- πλούσια σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, σίδηρο, βιταμίνες, ασβέστιο, θερμίδες κλπ. Είναι υποστηρικτική. Κατά συνέπεια, πείτε του να αποφεύγει το πρόχειρο φαγητό και να περιλαμβάνει στη διατροφή του γάλα, ψάρι, φρούτα και λαχανικά. Η θρεπτική τροφή θα τον βοηθήσει να αυξήσει το ύψος. Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο, & βοηθούν στην αύξηση του ύψους. Επιπλέον καταναλώστε τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη D.

2. Κατάλληλος ύπνος:

Ενώ χαλαρώνετε, το σώμα μεγαλώνει και αναγεννά τους ιστούς. Στην πραγματικότητα, η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH) που ευθύνεται για την αύξηση του ύψους δημιουργείται φυσικά στο σώμα μόλις έχετε έναν ήχο συν βαθύ ύπνο. Σε όλο τον υγιή ύπνο, ο εγκέφαλος είναι χωρίς άγχος και απελευθερώνει επιπλέον αυξητικές ορμόνες. Εναλλακτικά, ένας κουρασμένος εγκέφαλος παρουσιάζει χαμηλή έκκριση αυξητικών ορμονών. Κατά κανόνα, σε όλο το στάδιο ανάπτυξης, ένα άτομο πρέπει να κοιμάται τουλάχιστον 8 έως 10 ώρες.

3. Πάρτε Ashwagandha:

Η Αγιουρβέδα αναφέρει ότι η ashwagandha αναγνωρίζεται επίσης ως ινδικό ginseng που βοηθά στην αύξηση του ύψους. Το Ashwagandha περιέχει μια ποικιλία μετάλλων που διευρύνουν τον σκελετό των οστών καθώς και το πάχος του. Αυτό σε συστροφή αυξάνει το ύψος σας. Μπορείτε να βρείτε αβίαστα ashwagandha σε ένα κατάστημα βοτάνων.

  • Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας σκόνη ashwagandha σε ένα ποτήρι χλιαρό αγελαδινό γάλα. Προσθέστε ζάχαρη αλλιώς ζάχαρη σύμφωνα με το γούστο σας και ανακατέψτε καλά.
  • Πιείτε το κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο τουλάχιστον για 45 ημέρες για να αυξήσετε το ύψος σας.

Σημείωση: Για να λειτουργήσει αυτή η θεραπεία, πρέπει να αποφύγετε εντελώς το γρήγορο φαγητό.

4. Συμμετοχή στο Exercise Plus Sports:

Η άσκηση και ο αθλητισμός εμπνέουν την έκκριση της αυξητικής ορμόνης που συμβάλλει στο ύψος σας. Για να έχετε καλό ύψος, πρέπει να κάνετε τακτικά αίτηση, επιπλέον να λάβετε μέρος σε αθλητικές δράσεις.

  • Μια καλή άσκηση για να αυξήσετε το ύψος είναι να παραλείψετε εκεί που πρέπει να πηδήξετε πολύ. Κάντε παράλειψη για τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα σε ανοιχτό χώρο.
  • Το να κρατιέσαι σε μια οριζόντια μπάρα και να κρέμεσαι με τη σπονδυλική στήλη τεντωμένη είναι μια άλλη αποτελεσματική άσκηση για να διευκολύνεις την αύξηση του ύψους. Μείνετε στη θέση για 10 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε τουλάχιστον έξι φορές την ημέρα.

5. Δημιουργήστε ισχυρή ασυλία για να κρατήσετε μακριά τις ασθένειες:

Πρέπει να διατηρήσει το ανοσοποιητικό του σύστημα ισχυρό. Το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα είναι μια αιτία για κακή υγεία που μπορεί να γίνει εμπόδιο στην ανάπτυξή του. Ένα καλό ανοσοποιητικό σύστημα προστατεύει το σώμα από μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες. Για να διατηρήσει το ανοσοποιητικό σύστημα ισχυρό δεν πρέπει να επιδοθεί σε κάθε είδους κακές συνήθειες (που είμαι σίγουρος ότι δεν είναι) όπως το κάπνισμα κ.λπ..

6. Αφεθείτε στη Γιόγκα:

Μπορείτε επίσης να κάνετε λίγη γιόγκα για να αυξήσετε το ύψος σας φυσικά. Σίγουρες ασκήσεις γιόγκα διευκολύνουν την απόρριψη ορμονών που προκαλούν ανάπτυξη στο σώμα. Η γιόγκα βοηθά επίσης στην απαλλαγή από το άγχος που προκαλεί ένταση στους μυς της πλάτης, γεγονός που ανοίγει τη μέθοδο για μέγιστη ανάπτυξη. Η καλύτερη στάση γιόγκα για αύξηση του ύψους είναι η «Surya Namaskar», στην οποία υπάρχουν 12 ανόμοιες στάσεις που εκτελούνται με μια συγκεκριμένη διαδοχική σειρά.

Συνήθως, τα ανθρώπινα όντα μπορούν να μεγαλώσουν σε συγκεκριμένη ηλικία, από εκείνο το σημείο και μετά, η βελτίωση της ανάπτυξης θα σταματήσει. Ακολουθώντας βασικές συμβουλές όπως παραπάνω, μπορείτε να γίνετε πιο ψηλοί και όχι κανονικοί. Εντάξτε λοιπόν αυτές τις συμβουλές στην καθημερινή σας ζωή και δείτε τα αποτελέσματα.